• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    THX_1138: Vsak ony vam ten spirit cerny skvrny na sitnici jednou spocitaj!!
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    THX_1138: tak psycko je mala oblast, staci je pak uz na party nezvat, ne?
    ACIDACID
    ACIDACID --- ---
    zlatej stroboskop
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    TSKA_RESETKA: jo vecny tema - ja te podepisuju, ale mam pocit, ze tohle je boj s vetrnymi mlyny .. promoteri zkratka porad mysli, ze to je cool a ze bez lejzru do lidi do neni ta spravne rozjeta party...
    V devadesatkach mozna, ale dneska mi to uz prijde jako naprosta hovadina, pro spoustu lidi evidentne neprijemna a potencialne zdravotne rizikova....)
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    šéf firmy, kt. se zabývá laserovými shows, označil incident za "nebývalý" :) : http://zpravy.idnes.cz/...-triceti-mladym-lidem-pnj-/zahranicni.aspx?c=A080714_132630_zahranicni_lpo poškození sítnice není sranda (se pak zrak už nikdy - ani po operaci- nevrátí do pův.stavu). hehe i když třeba média neví, a bylo to methylalkoholem (příznaky akutní otravy methylalk.: Projeví se také poruchy vidění – nemocný má pocit, že se dostal do sněhové vánice, oči má jakoby zahaleny mlhou.).. ruský standard :)
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    ty vole dělejte už něco s těma laserama (všichni org a spol. komplet), není to první fórum, kde o tom čtu.. připadá mi, že čím víc jsme informovanější, tím víc jsme debilnější (všichni přece víme, že to může poškodit zrak, tak jak je možné že se tohle vůbec děje?!)..
    HEEHY
    HEEHY --- ---
    MILUCH: Ne...Pouze darky :D
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    HEEHY: a zachrante willyho nebude?
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    byllo to nedorozumění,špatně jsme se pochopili..vše vysvětleno,mějte se fajnově.;)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MARTYZAN: Hele pošta :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SHEALA: ok..spoko..já mám bráchu na vozíku,takže moc dobře vím,jaké to je ho někam smykat do schodů na záchod...právě pro jsem možná i tak reagoval...nechápu jen ty mínusy..z jednoho *nejmenovaného* auditka jsem vypadnul koukám že nenajdu klid ani tady;)
    sorry za kecy v kleci...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MARTYZAN: Lenivá ají krypl, strašný kombo :) Nic se neděje :)
    DARJEEL: Já jsem si to už pak začla užívat, ale jak jsem hypochondr co má všechny nemoci světa, tak se raději objednám na vyšetření sítnice no :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    laser byl fakt neprijemnej, ja se na ty stagi vyskytla jen chvili - i cekani na drink na baru znamenalo, ze clovek dostane slehu ;/
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SHEALA: ten laser mě vyhnal, pařit se zavřenýma očima mě bavilo chvilku... škoda toho, zvuk byl jinak úplně super...
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SHEALA: tož to pardon,jak to mám vědět že..jsem myslel že jsi fakt tak lenivá...;)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SHEALA: Jinak pro případný další handi tak
    WC sou dole, ale Liquid Sound je zvyklej vozmeny odnyst, akorát je dobrý mu nepsat v den akce, jako správnej promotér je děsně vystreslej :) Já jen pajdám, a pomohl mi kámoš, byla sem jak v bavlnce.

A jinak akce super, ale takovou šlehu laserem sem ještě nedostala, proč to musí svítít do lidí, ne nad hlavu? A stežovali si nejen věže jako já. Je to strasně vymazlenej laser, hafo barev, svítič věděl jak svítít, ale na mejch akcích se do lidí nesvítí :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SHEALA: to snad nemyslíš vážně?;)si na vozíku nebo co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam