• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: zamackavam nostaligickou slzu, presne tenhle komp jsem mel, akorat v inverznich barvach, takze byl bezovej s tmavehnedou klavesnici :))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: hodne mne dostava tento track:
    Stand alone - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=6l8lkRHmUrk
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    dnes jsem objevil tohoto borce:
    The Last V8 (Rob Hubbard, 1985) C64 LIVE REMIX [LukHash] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zEZIfG1VEkc

doporucuju navstivit jeho stranku, je nadherne vytvorena a jeste si muzete stahnout asi 4 alba (free)...
    LUKHASH (SH MUSIC) - www.lukhash.com
    http://lukhash.com/
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MARTYZAN: kolega v praci uz slysel a rikal ze je dost dobry cely... taky urcite ceknu
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo taky jsem slyšel nějaký nový singl od nich tedka v rádiu a říkal jsem,si že to je dost dobrý...maj špičkový sound...asi čeknu celý album;)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    dovolim si maly OT:
    Pet Shop Boys vydali nove album a ted jsem videl klip k prvnimu singlu Axis - imho je to vyborny dance retro, na ktery jsem kalil v deavesatych... Myslim, ze hodne z vas na tom vyrostla taky, tak pastuju (navic je to vyborne udelanej klip i track):
    Pet Shop Boys - Axis - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IDCU17wXktY
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    tak uz bychom se mohli vratit zase k tematu diskuze, ne? :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MIMINO: "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou" - Joseph Goebbels
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    SQARA: si asi zapomnel jak to na forech chodi, doporucuju castejsi navstevu, nebo vubec zadnou :)) ale omlouvat se mi vazne nemusis, jednak nemas za co a jednak zadnou necekam :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    SQARA: jo proste hod se do klidu a neber si to tak osobne, ja se s lidma moc neseru, ale nerekl bych, ze jsem na ne zlej :))
    vis co, pro lidi co uz neco 1000x videli a 1000x zazili a 1000x bylo receno tak pro ne je tezky se v tom stale dokola vrtat :)
    nemuzes chtit treba po VS profesorovi aby nekomu vysvetloval malou nasobilku (to si neber osobne, to myslim obecne), to udela max. pro svy deti :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SAGUS: +10
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    SQARA: no ako ostrielani psychedelici a znalci dusi by sme mali vsetci nadobudnut schopnost vidiet do motivov jednania druheho dostatocne hlbokona to, aby sme jeho spravanie dokazali ospravedlnit, pochopit a nebrat si ho osobne :) . A to nie je ziadna magicka schopnost ale nieco co prichadza s poznanim svojej vlastnej duse ;) . To zase pripada normalne mne. Chce to klid, vzdyt jsme tu vsichni amigos :))..
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SQARA: Tohle já jsem nikdy neřekl - dokonce jsem se proti tomu postavil. Viz - IXTREMIST
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SQARA: Ať hledám jak hledám, žádnou tvoji otázku nenacházím.
    MIMINO: Já ty mladý rádobyorly i tahal ze sraček, v rámci práce / školy :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    IXTREMIST: no fakt si uplne nerozumime, ale clekove je to tim, ze ja se tady s dost lidma dobre znam, takze oni uz me znaji a chapou to treba asi trochu jinak nez ty a nektery si muzu "dovolit" peskovat :)) EGO to bude v tyhle dimenzi reality vzdycky, pac ego je v podstate nase jedinecna exprese duse neboli zhmotneni, bez EGA bychom si tady tezko psali :)

PS: stimulantem jsem myslel LSD ne amfetaminy, neboj, jako starej orel jsem videl hoodne mladejch orlu jako ty co vypadali o mnoho let starsi ne ja, takze jak zombici :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MIMINO: Hele, já tě peskoval za to, že peskuješ ostatní za pravdivou větu. Je pravda, že si asi úplně nerozumíme - já neřekl že se do podobného stavu nemůžeš dostat meditací, ale hyperventilací, o které jsi mluvil. Samozřejmě že meditací se tam dostat můžeš, ovšem to, že tobě to přijde stejné, neznamená, že to stejné je (a jsme opět u psychologie a biochemie). Apropo - u každého jedince se bavíme o naprosto unikátní neurosíti a poměru chemických látek homeostázy mozku - tzn. srovnávat sebe s ostatními je nesmysl (mimoběhem je to jen projev EGA kterým se tu oháníme). Nemluvě o tom, že stavět na odiv to, že máš větší zkušenosti a nebojíš si té látky dát mnohem víc, abys dosáhl hlubšího účinku mi přijde značně patetické (a opět je to EGO).
    Samozřejmě ti nijak neupírám, že víš o čem mluvíš a máš jisté znalosti a zkušenosti. Ale vydávat je ve světě ostatních za univerzální pravdy je nesmysl o to větší tím, že je to tvoje vnitřní poznání sama sebe, neaplikovatelné na ostatní. Připomíná mi to lehce sysifovskou práci, jako by jedna část fraktálu říkala ostatním že jsou s ní totožné - ony totiž jsou i nejsou zároveň.

P.S. Rejp do starýho orla od mladýho - pokud využíváš chemických stimulantů (což je ku příkladů pervitin, mefedron a efedrin) ke změnám vědomí, tak jediná psychedelie které můžeš dosáhnout, je toxická psychóza. A tu moc na učení se o sobě nedoporučuji.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    MIMINO: jj, to je vlastne pravda. Ja len ze tiez castejsie vnimam beat skor ako nieco co nastoluje rad a strukturu.. aby sa bolo od coho poriadne odrazit :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    IXTREMIST: si uplne nerozumime....jednak jsem se bavil hodne obecne a celkem mi slo o to, ze zaklad jakehokoli rozsireneho stavu vedomi je (mimo jine) prce s prisunem kysliku do mozku, hyperventilaci jsem nemyslel primo tu Grofovu, hypreventilace je obecnejsi pojem...a to dejchani se da regulovat/udrzet pomoci treba prave rytmicke hudby a tam je treba jista pravidelnost dychani jinak si muze clovek i ublizit, mas pradu v tom, ze se tim da i udrzet "na zemi", ale da se i opak a je to i castejsi jev....a pak srovnavat ty ucinky lze (nemluvim o Grofovi) mam zkusenost s tim jak se uvest do vice mene stejneho stavu vedomi meditaci jako na LSD nebo treba Ketaminu, dalsi vec: k rozpadu ega dochazi v podstate vzdy, pac je to jista faze toho "tripu" jenze se vetsina lidi takhle daleko a casto nedostane nebo si toho ani neni vedoma a necucam si to z prstu, ver tomu, ze mam pres 20 let zkusenosti s cilenyma zmenama vedomi me osoby at jiz s pomoci meditace a nebo chemickych stimulantu, ci oboji a zabyvam se titmo "fenomenem" na te nejvyssi mozne urovni (matematika, filozofie, biologie a biochemie, umela inteligence, psychologie a teologie) takze trosku povysene ti rikam: neuc staryho orla litat :) ...tim nechci rict, ze bych se od tebe nemohl dozvedet neco novyho, ale tohle "peskovani" si vodpust :)

SAGUS: to je obecne dano tou nahlou a velkou zmenou stavu veci, to nemusi byt jen zvuk, to staci prejit ze tmy na svetlo ci naopak, objevi se neco co tam do ted neby, atd...
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    jj, staci ze na 10 minut vypadne na party zvuk a kazdy to pozna sam na sebe..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam