• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    STARF
    STARF --- ---
    DANCE_GIRL: SHEALA ma pravdu, je to schvalne ;)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DANCE_GIRL: Mám dojem že to není překlep a že na netu Toxy psali lidi (dobře, smažky :) už v roce 98
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    STARF: hehe, výstižnej překlep :)
    STARF
    STARF --- ---
    COSMIC_MONCHI: to by podle me nicemu nevadilo, takhle ta anketa nic nerika, kdyz to kazdej ma jinak :) ale ted uz zas nema smysl ji vytvaret, pokud vsichni vi, ze gramec se netoci opacne

jinak 65daysofstatic jsem konecne slysel minulej tyden v Toxy a super, mlatit na post-rock koncerte do sampleru se vidi malokdy
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    D4NIX: jj, uvedomuju si ze bez toho dodatecneho upresneni v zahlavi byla anketa hodne nepresna... :/ ale zmenit anketu znamena vynulovat hlasy
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    COSMIC_MONCHI: Jenom skoda, ze kdyz jsem hlasoval ja, tak otazka znela doprava/doleva. Coz kazdy chape jinak =)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    uzavrel jsem anketu. spravna odpoved je: Deska gramofonu se toci po smeru hodinovych rucicek. :) Ale je pravda, ze kdyz jsem to resil, tak jsem si opravdu hodne nebyl jisty, proto jsem tu anketu taky udelal... :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    dalsi nadhera z R1:
    65daysofstatic - Blackspots - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GxLneEgGYm8

jinak, od 1.11 do 1.12 bych asi nakonec udelal rocnik Zlateho Psa, spoluprace s psytrance.cz nejak selhala...
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    SAGUS: alebo takto :)
    Richard Cheese - People=Shit (Lyrics) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RmWK6xHjByE
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SAGUS: Pentagramček je super
    KOSTRA11
    KOSTRA11 --- ---
    COSMIC_MONCHI: nic se nedeje :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    KOSTRA11: omlouvam se, ale musel jsem to smazat, protoze tam prozrazujes vysledek ankety...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    SAGUS: jj... presne tak :)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    COSMIC_MONCHI: pretoze:
    Pentagramček - Kamarát HD - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=25Gc70e2_Oo

:))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    pridal jsem do zahlavi vysvetlivku, snad to pomuze...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: no, je pravda, ze od 12ti do 6ti se toci zleva doprava... hergot... skoda, ze ta anketa nejde upravit...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    DARJEEL: a nechte toho uz s tou ikonkou :) vracim se k necemu, co mne melo rado... :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    DARJEEL: ty, cece, ale podle mne jo... kdyz ti poskoci rucicka treba z sestky na sedmicku, tak je to podle mne zprava doleva (divam se na to zespoda teda)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam