• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    KASHMIR
    KASHMIR --- ---
    MARTYZAN: to neprojde :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    JAZZZ: na to uz je pozde kamarade:)to by se muselo neco zmenit..treba na psycku nehrat psycko..nebo tak neco:)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MARTYZAN: asi nam nezbyva nez nenapadne evangelizovat :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    PERPLEX: heh tchyne jak tchyne ale co s manzelkama kdyz nechcou na psytrance..leda je nechat tak na tri dny s tchynema u brouzdaliste:)
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    ja byl predloni solo s batuzkem busem a byl jsem nadsen.... letos uvazujeme o vyletu autem s tchyni k nedalekemu mori, aby se tam na par dni postarala o rok a pulleteho synacka a zkusime si s Vercou odskocit zaskakat a pak na after zpet k mori.. je to jeste navic u Zadaru, tj. na skoro nejblizsim k CR moznem miste. Pristi rok muzeme vypravit autobus, zamluvit u more kemp s brouzdalistem a vsechny tchyne naskladat do privesu:)
    BINARSTORM
    BINARSTORM --- ---
    PERPLEX: Právě, taky se mi to tak jeví .. kdyby se nám zrovna nenarodila holčička, tak ani neváhám..
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PERPLEX: pekne videjko
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    BINARSTORM: "Lost Theory" se imho profiluje za posledni roky jako s prehledem nejzajimavejsi festival (opomineme-li kouzelne poloprivaty mensich rozmeruu:)

https://plus.google.com/photos/104886039281829551915/albums/5918978106170097921 a
    Lost theory
    http://www.youtube.com/watch?v=anmW46IKtRo

myslím hovoří za vše...
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    DJ TSUBI (radioOzora.fm, BMSS Records, Hungary)

Na další Boat Party zahraje Dj Tsubi! Zakladatel radiozora. Člen BMSS Records a velmi dobrý dj!
    Více info v události.
    Posledních 9 dnů do konce předprodeje za 200,- Jak získat vstupenku najdeš v události.
    [ BOAT PARTY - CARNIVAL / partyparty / 6.7.2014 / CR - Praha - Czech Boat, Na Františku 1039/32, Praha 1 ]
    HEEHY
    HEEHY --- ---
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    krasny retro:
    LANA DEL REY- SUMMERTIME SADNESS ( ADAM FREELAND VOX MIX )
    http://www.youtube.com/watch?v=2UBUAI0yLBo
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    Po poslechu kompilace ceskych autoru V/A Local Traveling (ke stazeni tady):
    Local Travelling - Free Download at Ektoplazm - Free Music Portal and Psytrance Netlabel
    http://www.ektoplazm.com/free-music/local-travelling

jsem se rozhodl k male "pidirezenci"

Track zacina skladou Raaja - Astronic Ellements. Jedna se o vyborny track, plny emoci, vybornych aranzi a s perfektnim pribehem. U mne nejlepsi track z kompilace. Track cislo dve je podle mne nestastne umisteny. Gondar - Stalkers Head je jeho typicky sound. Porad mi prijde, ze melodiich, aranzich a komunikaci syntaku mezi sebou ma Gondar co dohanet a prestoze se lepsi, tak v porovnani s napriklad trackem tri (Hermetic - Levitation) je slyset propastny rozdil v kvalite tracku jako takoveho. Jiz zmineny Hermetic - Levitation by prave podle mne bylo mnohem lepsi umistit za Raaju. Na tomto tracku bych pochvalil pekny plny zvuk, vybornou basu, a jako celek to vyborne slape.
    K tracku cislo 4 - MRTy - What This Drug Will Do nevim co napsat, slape hezky, ale ty zlomy kdy track jede, pak se ozve zvuk a jede to jinak mi pridjou nasilne. Prestoze na party by se na to tancovalo dobre, tak bych rekl ze autorovi chybi vetsi vyzralost, aby dokazal udelat track, ktery bez slabho mista jede do konce. Track cislo 5 - Newteck - Srinivasa jde trochu do techna, ale to vubec neni na skodu, ma prijemne psychedelicky zvuk a autor si hezky hraje si s perkusema. Zvuk se mi libi, jedine, co mi trochu vadi, ze nektere napady dle meho mineni uz trochu natahuje. Track cislo 6 - Nexum - Silurian je u mne trackem cislo dve cele kompilace - ohodnotil bych to jako vybornej goatrance s peknymi melodiemi a stavnatymi synhy. Vic neni myslim treba dodavat. K tracku cislo 7 NEBULOsity - bDbDbD bohuzel nevim co napsat, neni spatny, ale je to presne takovy psytrance, ke kteremu nemam co rict, neni to asi muj styl. Zaverecny track Kabby - Way je prijemna rychla mysticka temnost, dobrej nocni dark, libi se mi mysticka atmosfera a urcita "jemnost¨ s jakou si autor s temnymi synthy hraje.
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    :D :D :D :D To je zas výměna "názorů" tady.. Very funny. Subkultury m***t do zadku, rovnou pojďme do jiných ras! Já jsem pro vietnamce (/muslimy) na party! Pak vietnamští(/muslimští) dj´s vytěsnají ty předchozí, všechny organizátory větších psích mejdanů nahradí vietnamští(/muslimští) organizátoři, ale hlavně! Nejvíc drogově závislých na party budou vietnamci(/muslimové)!
    HEEHY
    HEEHY --- ---
    MILION MARIHUNA MARCH OPENAIR AFTERPARTY V UNIKÁTNÍM PROSTORU ŠTRAŠNICKÉ PASTI
    [ Vernal Dreaming with Distorted Goblin / partyparty / 10.5.2014 / CR - Praha - Hospoda Past U trati 40 B, 10000 Prague, Czech Republic ]
    Live Act:
    Distorted Goblin [Sonic Chakras Records | Macedonia]

DJs:
    Elien [Zero Point]
    Cejn [Zero Point]
    Salihlávka [Synaptic Dreams]
    Mako b2b Heehy [Synaptic Dreams]
    Cuky [Synaptic Dreams]

hospoda PAST Strašnice
    http://www.hospodapast.cz/
    U trati 3267/40b
    Praha 10 - Strašnice
    100 00

ENTRY:80 CZK
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    že tu zase už po x-té vytahuju toho Reynoldse a jeho knihu Energy Flash, tak on když tam komentoval tu první vlnu goa trancu, tak to vyznění bylo spíš negativní. Ale pak ke konci, když se k tématu vrátil skrz účast na nějakém jihoamerickém open airu na konci devadesátek, kde hráli Hallucinogen, X-Dream atd., tak dost obrátil a prohlásil, že psytrance je skutečný a životaschopný underground
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    PLECH: nevim jestli je vylozene nutne nekoho lakat, ale v minulosti se mnohokrat ukazalo, ze kazdou uzavrenou subkulturu ceka sebedestrukce a zanik.
    PLECH
    PLECH --- ---
    Teď by se mohla rozjet již tradiční debata o tom, zda je žádoucí, aby se na psytrance lákali členové jiných subkultur. Jiří?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DNF: tak já myslím, že na discu v boby nebo na freeteknu mají větší šanci stát se drogově závislým než na psytrancu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam