• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    IXTREMIST: no to jsem teda zvědavý...bylo by super naistalovat ty ledky přímo do backdropu;)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: A propo, na Bufu ti to rád předvedu, na USE se bohužel nedostanu z pracovních důvodů...
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: buď vklidu, já taky ne, max jsou kolem 100 - 200w. Já se špatně vyjádřil, součet mých trubek dával dohromady něco kolem 400w a jeden metrovej pásek je přesvítil jak nic.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    IXTREMIST: Zářivky jsou max 36 W/120 cm..co já vím...o 400W zářivce/trubici jsem jakživ neslyšel;)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: 400 zářivku, ne gun.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    IXTREMIST: to se mi nějak nezdá...chceš říct že nějaký led pásek přesvítí 400W black gun?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    THX_1138: No prosím, 16w led pasek ma dvojnásobnou svítivost oproti 400w trubce.. nemůže prasknout ani se odpálit, dokonce je mnohem snadnější k přenosu.
    Svitil jsem doma zarivkama kvůli malování, pak jsem koupil led pasek pro osvícení rámu a nestačil se divit. jeden pasek mi presvitil všechny zářivky :-) kdo nevyzkousi, nepochopi :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    THX_1138: Tenhle cinan kdyz si ho rozkliknes tam ma odpovidajici rozdil v cenach. Ale to co mam ja je od jinyho.. :)

Nemas nejakej spektrometr?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Jinak mam myslim toto: http://m.aliexpress.com/item/32304915368.html

5W to rozhodne nema, a nemam vyzkouseny jak dlouho to vydrzi na _dobrou_ baterii typu 18650.. Hadam tak 4 hodiny, jestli to jsou 3W. Ale je to vodotesny. :)

Bravam to s sebou na akce, zajemcum predvedu. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    THX_1138: Ehm.. 365.

Jak pise cinan tady - http://m.aliexpress.com/item-desc/1525107284.html

Note: 365nm is the best in UV world
    365nm (best)--then 375nm(better)--and then 395nm(normal)--and then 415nm(not very good)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    E2E4: 380- 410 je optimál..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    IXTREMIST: Jinak jaky pouzivate UV ledky - vlnova delka? Koupil jsem z ciny baterku udajne 650nm / 5W (realne 1-3W) a i to ma viditelnej presah.. Ale UV slozky to ma mnohem vic - vyrazne sviti i veci ktere normalne tolik nesviti, podobne jako pod vybojkou / uv gunem (ten ale nema viditelnou slozku skoro zadnou).
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SPIRITMONGER: svitej jenom odstíny s označením fluorescent, kazetu nekoupis, musíš po jedné.
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Ale pod UV svítěj jenom některý, že jo?
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    IXTREMIST: Tzn. normální akrylový System 3 barvy? Koukám, že jich je požehnaně, asi bych koupil teda nějakou kazetu s vybranym spektrem + UV světlo.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SPIRITMONGER: System 3 barvy, ma je pan v danart v Brně na hybesove ulici. svítit nejlíp ÚV led páskem.
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Čus, sestřenku zaujaly dekorace a chtěla by si zkusit něco namalovat UV barvičkama. Tak sem si řek, že by to byl dobrej dárek k jejím narozkám. Máte tip, kde to koupit? A čim se to vlastně maluje? Našel sem v inernetovym obchodě barvy na textil, sou myšlený na trička atd. Maj se zažehlit. To asi neni ono, co?
    SHARK8_NEWTECK
    SHARK8_NEWTECK --- ---
    V sobotu v Paláci Akropolis proběhne akce Electronic Conference ;]
    [ Electronic Conference / partyparty / 30.5.2015 / CR - Praha - Palác Akropolis ]
    SPIRALCZ
    SPIRALCZ --- ---
    CORDELL: v roce 2007 sem na nich byl v klubu 007 na Strahově …jeden z nejlepších koncertů v mém životě
    SHARK8_NEWTECK
    SHARK8_NEWTECK --- ---
    30. května psytrance & techno v Paláci Akropolis na akci Electronic Conference.
    [ Electronic Conference / partyparty / 30.5.2015 / CR - Praha - Palác Akropolis ]
    HEEHY
    HEEHY --- ---
    Synaptic Dreams opět v Pasti.
    Tentokát s hostem ze Slovenska kterým je organizátor festivalu Mystical Playground a hudební producent Ludvik Boldi známý také jako Dibold.
    Doraž i ty!
    [ VERNAL DREAMING with DIBOLD / partyparty / 8.5.2015 / CR - Praha - Hospoda Past, U Trati 40B, 100 00 Praha - Strašnice ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam