• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    PAD
    PAD --- ---
    Vladimír Václavek - Vesmír (oficiální video 2014)
    https://www.youtube.com/watch?v=-FAXCq6iiFY
    DNF
    DNF --- ---
    IXTREMIST: no, tech 140 bych jeste mirnil... oproti zarivce je tu pomerne znacna nerovnomernost osvetleni ledkama, v ose maji vetsinou 5x takovou svitivost jako na konci toho udavaneho uhlu (at si tam cinan pise co chce), podivat se primo na ten pasek tak ho pak vidis jeste rano, takze rusive pro divaky. na plachty to treba nekam muzes schovat, ale pokud je to prostorovy objekt, uz to nemusi jit.

kolem a kolem, jakykoliv pasek nebo led par co jsem videl byl horsi nez zarivky - i kdyz treba 'vic' svitil. Ale treba mas neco hyper super co jsem jeste nikde nevidel ..
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: To není úplně funkční, ta ledka by měla mít nějakej odstup od plachty, to světo se nerozptyluje tolik jak ze zářivky, vyzařovací úhel je cca 140 stupnu :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    IXTREMIST: no to jsem teda zvědavý...bylo by super naistalovat ty ledky přímo do backdropu;)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: A propo, na Bufu ti to rád předvedu, na USE se bohužel nedostanu z pracovních důvodů...
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: buď vklidu, já taky ne, max jsou kolem 100 - 200w. Já se špatně vyjádřil, součet mých trubek dával dohromady něco kolem 400w a jeden metrovej pásek je přesvítil jak nic.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    IXTREMIST: Zářivky jsou max 36 W/120 cm..co já vím...o 400W zářivce/trubici jsem jakživ neslyšel;)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MARTYZAN: 400 zářivku, ne gun.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    IXTREMIST: to se mi nějak nezdá...chceš říct že nějaký led pásek přesvítí 400W black gun?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    THX_1138: No prosím, 16w led pasek ma dvojnásobnou svítivost oproti 400w trubce.. nemůže prasknout ani se odpálit, dokonce je mnohem snadnější k přenosu.
    Svitil jsem doma zarivkama kvůli malování, pak jsem koupil led pasek pro osvícení rámu a nestačil se divit. jeden pasek mi presvitil všechny zářivky :-) kdo nevyzkousi, nepochopi :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    THX_1138: Tenhle cinan kdyz si ho rozkliknes tam ma odpovidajici rozdil v cenach. Ale to co mam ja je od jinyho.. :)

Nemas nejakej spektrometr?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Jinak mam myslim toto: http://m.aliexpress.com/item/32304915368.html

5W to rozhodne nema, a nemam vyzkouseny jak dlouho to vydrzi na _dobrou_ baterii typu 18650.. Hadam tak 4 hodiny, jestli to jsou 3W. Ale je to vodotesny. :)

Bravam to s sebou na akce, zajemcum predvedu. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    THX_1138: Ehm.. 365.

Jak pise cinan tady - http://m.aliexpress.com/item-desc/1525107284.html

Note: 365nm is the best in UV world
    365nm (best)--then 375nm(better)--and then 395nm(normal)--and then 415nm(not very good)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    E2E4: 380- 410 je optimál..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    IXTREMIST: Jinak jaky pouzivate UV ledky - vlnova delka? Koupil jsem z ciny baterku udajne 650nm / 5W (realne 1-3W) a i to ma viditelnej presah.. Ale UV slozky to ma mnohem vic - vyrazne sviti i veci ktere normalne tolik nesviti, podobne jako pod vybojkou / uv gunem (ten ale nema viditelnou slozku skoro zadnou).
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SPIRITMONGER: svitej jenom odstíny s označením fluorescent, kazetu nekoupis, musíš po jedné.
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Ale pod UV svítěj jenom některý, že jo?
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    IXTREMIST: Tzn. normální akrylový System 3 barvy? Koukám, že jich je požehnaně, asi bych koupil teda nějakou kazetu s vybranym spektrem + UV světlo.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SPIRITMONGER: System 3 barvy, ma je pan v danart v Brně na hybesove ulici. svítit nejlíp ÚV led páskem.
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Čus, sestřenku zaujaly dekorace a chtěla by si zkusit něco namalovat UV barvičkama. Tak sem si řek, že by to byl dobrej dárek k jejím narozkám. Máte tip, kde to koupit? A čim se to vlastně maluje? Našel sem v inernetovym obchodě barvy na textil, sou myšlený na trička atd. Maj se zažehlit. To asi neni ono, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam