• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )

aktuální akce:

-

další akce v pořadí:

-

web site:

Squadra Speciale web

Jejich tempo je vražedné.
    Jejich revírem jsou teknopárty.
    Jejich protivníci jsou fízlové, právníci a byrokrati.
    Týpci ze Squadry Speciále kalí ve dne i v noci.
    Jejich posláním je řádnej diktát.

Video ke sloganu zde!
    rozbalit záhlaví
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    LEEDUSH: kdepak! žádné falešné sbírky na štěňátka, či něco podobného to fakt není ..
    LEEDUSH
    LEEDUSH --- ---
    SPIDERMANOLOG: co to je za web, nemám moc času to pročítat, něco jako Hoax nebo tak ne..:)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    PIKKMA: LEEDUSH: a copak se vám nezdá, děvčata? ;-)
    LEEDUSH
    LEEDUSH --- ---
    PIKKMA: taky nechápu .. :P
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Mejdan tisíciletí - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Sz8SGcVIcQQ
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    SPIDERMANOLOG: coze? co je to za sracku? :D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    V Praze byl slavnostně zahájen provoz prvního pedoboxu ~ Infobaden.cz
    http://www.infobaden.cz/2011/09/08/v-praze-byl-slavnostne-zahajen-provoz-prvniho-pedoboxu/
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    jo, neasi?! ;-)
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    Stepan byl v komatu par let a letos se probudil tak budte tolerantni neasy
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Od úterý bude zase inverze – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/249688-od-utery-bude-zase-inverze.html
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    XTERINA: ale hovínko, blondýnko! ;-) já to neznám, takže je to úplně nejvíc nový, jasný?!
    XTERINA
    XTERINA --- ---
    SPIDERMANOLOG: to je stary:))
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Babička:

Na starém bělidle bylo lautr hovno co dělat.Bylo parné nedělní odpoledne.Pes Sultán a Tyrl leželi na zápraží a líně si lízali kulky a mlaskajíce při tom. Kohout jebal slepici až z ní lítalo peří. „Skoč pro to pírko Barunko víš, že dobrá hospodyně pro pírko i přes plot skočí“ řekla babička a kopla Barunku do prdele nohou starou, bosou, vetchou až Barunce chudince vyletěla nudle z nosu jako námořnické lano. „Já se na to pírko vyseru“ pravila Barunka a poškrábala se na prdeli. „To se nesluší“ povídá Vilímek a praštil babičku cihlou do hlavy. Babička vyskočila jako zajíc střelený brokovnicí. Pan Prošek seděl v pokoji. Velkým horkem se mu pařily koule. Otevřel tedy okno, aby mu alespoň trochu vál vánek do prdele. V tom u splavu začala ječet Viktorka. „Co ta kurva dnes tolik ječí“ ptal se pan Prošek. „Inu to víte“ povídá moudře babička „když jí svrbí je to horší než podebraná pata.“ Pan Prošek zahučel cosi o prdeli a zlostí přirazil okno, protože se mu na špičku ocasu posadila moucha. Najednou zahučel kočár. Do myslivny přijela kontesa. „Smým Vám políbit ruku“ ptal se pan Prošek „Polibte mi třeba prdel“ s úsměvem odpověděla kontesa. „Nechtěla by jste trochu medu“ starala se babička. „Na to se Vám vyseru ale chcala bych jak koroptev“ odpověděla kontesa a přívětivě se usmála. Po svačině se na Bělidle rozhodli, že půjdou do zámku navštívit paní kněžnu. „Půjdeme do zámku“ těšily se děti. „Do prdele půjdete a né do zámku, ještě by jste se tam přežraly a posraly jako posledně“ povídá babička. Ale děti ještě chvíli babičku přemlouvaly, aby je vzala s sebou a za chvíli si to všichni sraly k zámku. Babička šla co krok to prd. „Přišlo na mě kyselo“ povzdechla si „ještě bych se tam posrala.“ Vilímek si myslil jaká by to byla sranda, kdyby paní kněžna šlápla do hovna. Přisraly si to na zámek právě když komorník šoustal komornou „člověk si nemůže ani pořádně zamrdat pro tu pakáž“ řekl komorník. A otevřel jim. Na zámku si všechno pořádně prohlédly a Vilímek obdivoval sošku amorka. „Polož to“ povídá babička „víš, že máš olšové ruce“ ále sotva to dořekla amorek byla na sračku. Všichni se daly honem do slepování. Babička chtěla právě přilepit čůráčka, když v tom přišla paní kněžna a povídá „Ten kousíček přijde přilepit směrem dolů a ne nahoru. Chvíli se o tom s babičkou dohadovala až to babičku nasralo a povídá: „Paní kněžno, já viděla už něco čůráků ale všechny byly nahoru.“ Paní kněžna smutně odstoupila k oknu a vzdychla si: „Šťastná to žena.“ Když se s kněžnou rozloučily sraly si to domů, jen komorník za nimi křičel: „Ještě mě sem jednou přijďte a nakopu Vám do prdele a prásknul dveřma. Babička se lekla a posrala se. Vilímek měl radost, že to babičce vyšlo. A nedělní odpoledne na Starém Bělidle bylo v prdeli.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    CHCANDA23: ty vole to bud rad, by do tebe po zpovedi misto rozhreseni uhodil blesk ;)

coz mi pripomina, kdyz jsme se jednou v noci dostali do kostela v roztokach a udelali tam mensi vecirek. hlavni zdroje zabavy byly varhany, zpovednice a absinth ;)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    T-Mobile: povedený houbový guláš - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=_Tizcwwtehg

tnx to stouch ;-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: tohle téma už jsem taky nadhodil, když jsme šli z toho kostela do Hotelu - a nějak jsme se nemohli shodnout, na koho to vyjde příště ;-P
    INXS
    INXS --- ---
    a kdo je na řadě další? :-D
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    nahodou kostel super, ale nepustili me do spovednice..
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    nevim jak ostatní, ale zrovna moc horko v ten den nebylo - spíš naopak, v kostele byla zima fakt cítit ..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    PIKKMA: jo no takhle jsem to myslela :D
    SPIDERMANOLOG: viz pikkma :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam