• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )

aktuální akce:

-

další akce v pořadí:

-

web site:

Squadra Speciale web

Jejich tempo je vražedné.
    Jejich revírem jsou teknopárty.
    Jejich protivníci jsou fízlové, právníci a byrokrati.
    Týpci ze Squadry Speciále kalí ve dne i v noci.
    Jejich posláním je řádnej diktát.

Video ke sloganu zde!
    rozbalit záhlaví
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    CHCANDA23: sem tam nechtela nocovat,uz sem sotva stala na nohou a nic nepomahalo..bejt nam hotylek k dispozici navic dni,to by byla jina,.-)
    LEEDUSH
    LEEDUSH --- ---
    CHCANDA23: eee a nepsal ty si náhodou něco jako fuuuj je mi zle jako krááva ... ?:D
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    ja taky kalil 24 hodin celkem presne....a klido bych jeste 40 hodin zvladnul.-))
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    HYBNERKA: nj, tak někdo si to asi protáhnul ;-)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    SPIDERMANOLOG: ja ne,ja kalila presne 24hodin kdz nad tim premejslim..v 6 u skaweho 31.12 a prvniho v 6 doma cca,.-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    HYBNERKA: oslavy konce roku byly dvoudenní, ne? ;-)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    LEEDUSH: fuj,.-)to ja tedka chci chvili sekat latinu,ten jednodenni silvestr me trochu znicil..se neda vsechno za 24hodin..pristi rok vas se simonou budeme muset zlakat zase na hory aspon na 4 dny,at mame na vsechno dostatek casu,.-))
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    LEEDUSH: ;-D eh, tak vysvětluj .. anebo se mám otočit na druhý bok, třeba to pak bude lepší ;-)
    LEEDUSH
    LEEDUSH --- ---
    SPIDERMANOLOG: nepochopil nevadí .. :P
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    LEEDUSH: netušim, se budeme muset asi poptat ;-)
    LEEDUSH
    LEEDUSH --- ---
    SPIDERMANOLOG: se chystá pořádná kalba na Vysočině..? :D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Do Česka vtrhne zima, bude silný vítr a hory zasype sníh – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/255232-do-ceska-vtrhne-zima-bude-silny-vitr-a-hory-zasype-snih.html?ref=boxF

.. přijde orkán Andrea! ;-)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    INXS: jako jo,ale zase tahle pohadka je hodne hozena do doby panu a sedlaku..a taky se nesmi zapominat na fantazii ditete,co v tom muze videt to dite..
    v krakonosovi spis de podle me o zavist,lenost a tyhle lidsky povahy..trautenberka chamtivost a lacnost je vzdy spravedlive potrestana a kubas anci a hajnym jsou ve finale odmeneni,.-))nikdy vsak trautenberk na tom neni hur,vzdycky zustane na svym..coz ukazuje na to,ze clovek ma byt spokojeny s tim co ma..

krakonos je dobrej,.-))
    INXS
    INXS --- ---
    HYBNERKA: přesně a čim sem starší tim víc v tom vidim!
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    nejvic je Spange Bob :D
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    SPIDERMANOLOG: tak zrovna v krakonosovi je dobre nastinen pojem dobra a zla,ktere je po zasluze vzdy potrestano..,.-)

o sve deti budu mit strach u jinych poradu..vidim to na dvd a spoustu nahranych proverenych pohadek a serialu jinak bude tv asi tabu do urcityho veku,.-))
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    jj trautenberk je borec :))
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SPIDERMANOLOG: tak včera jsem se k tomu konečně dostal a fakt super...mráz po zádech...
    INXS
    INXS --- ---
    ts jako já to nečetla, ale průser je v tom, že on nic nebral ve svým panství, ale všechno čoroval u souseda!
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Pohádky jsou plné špatných ekonomických návyků - www.lidovky.cz
    http://byznys.lidovky.cz/pohadky-jsou-plne-spatnych-ekonomickych-navyku-ft3-/moje-penize.asp?c=A111223_132838_moje-penize_nev

Typickým příkladem nedoceněné osobnosti je Trautenberk z Krkonošských pohádek. Kreativní podnikatel chce třeba podnikat ve farmacii - prodávat léčivé bylinky -, nebo prodávat vodu z přehrady svého panství. Neschopní a líní zaměstnanci, spolčení s mocným sousedem Krakonošem, mu však hází klacky pod nohy.

;-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Na Štědrý den ženská nadává manželovi:
    "Od rána furt něco žereš, večer uvidíš tak leda velkou píču a né zlaté prase!"
    Manžel se zasměje a řiká: "Ne ne, já nemusím, já už jí vidím."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam