• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    INXS
    INXS --- ---
    ze štěpána si moc neukousnu, ten je hubenej a starej :P
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    VERCA_ZABA: neschovávej se za Ivču! ty žabí stvoření! ;-) a vůbec, Ivka ti stejně nepomůže ;-P
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SPIDERMANOLOG: tůůdle nůůůdle bude dělat na žabinec??!!
    ivo, kde jsi?? mám pro tebe další objekt na pokousání!
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    VERCA_ZABA: tsss! to víš že jo?! tůůdle nůůdle! ;-D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SPIDERMANOLOG: štěpáne, už radši mlč, fakt že jo:D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    VERCA_ZABA: tak to samý ale můžeš jet k moři - za půl dne tam autem jsi - jeden den koupačka a druhej den zase domu a máš hezkej víkend a nemusíš v létě na tom plácat celý dva týdny! neasi?! ;-D

SIMCIIQ: heh! času měl dost, to je fakt! ;-D .. jsi prostě nejlepší! ;-P
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SIMCIIQ: tak já zase na tý pláži tolik netrvám.. i když ted po pěti letech u moře na pláži trvám!

SPIDERMANOLOG: to já taky neříkám, mácháč už mám prošlej křížem krážem.. ale jak říkám, dyt můžeš jet v sobotu do prachovskejch skal, v neděli na pravčickou bránu.. další víkend si dá já nevim, hrady a zámky západních čech.. a za rok máš proježděný celý čechy
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SPIDERMANOLOG: na to měl už času dost.. hlavně si určitě uvědomuje, že jsem prostě nejlepší z nejlepších :DDD
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    VERCA_ZABA: taky nikdo netvrdí, že se máš vyvalit na dva týdny na Mácháči! ;-D

SIMCIIQ: však jo ;-) je mi jasný, že tě Nico nevymění a že se nakonec nějak domluvíte ..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    VERCA_ZABA: jo přesně! čechy jsou krásný ne že ne, ale pro mě dovolená je prostě u moře a trip u moře.. projezdit co nejvíc pláží jooooo to mám ráda.. samo ne hotelová dovolená s jednou pláží to by mě taky mrdlo.. to si užiju až budu mít harantíky :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    a já se simčou souhlasím.. jako nemusí to bejt přímo moře.. ale nebudu si brát dva tejdny dovolený, abych jezdila po čechách.. dyt to můžu jezdit o víkendech..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SPIDERMANOLOG: proč lepší je se domluvit na kompromisu :)
    VERCA_ZABA: jj tak jsem to přesně dohodla.. a pak tradá na jih :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    barcelona je tak na dva dny max. to bohatě stačí.)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SIMCIIQ: chápu, je to prostě v módě - jezdit kamsi za hranice a nejlíp k móři, páč jinak to neni to správný ořechový! a je to prostě "in"! ;-D

SIMCIIQ: eh, to nevim, co bych ti na tohle řekl, být Nicem ;-D asi bych tě vyměnil! ;-P
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    jak když mi moje drahá polovička nadšeně oznámila, že jedeme do Barcelony.. málem jsem se rozbrečela :DDD (co by za to jiná dala a Meslová si stěžuje :D) za a jsem mu oznámila, že jsem tam už byla a že teda si nepředstavuji jet na dovolenou ze špinavého města do špinavého města a že pláže okolo Barci stojej za hovno, že je znám.. naštěstí jsme oba ohromně dospělý a rozumný a dohodnuli jsme se na kompromisu..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SPIDERMANOLOG: sry, ale nemáme tu moře a dovolená bez moře pro mě není dovolená :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    jj, náhodou dovolená po Čechách je taky bezva věc! a né že né! ;-) .. máme tu spoustu krásných míst, kam se člověk může podívat a výletnit ..
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    vid.. na jeden víkend:) a vlastně ještě tak dvakrát pojedu do Lestkova na barák, zavařovat okurky, čalamády, okopávat zahrádku a tak.. fakt se těším!

ty vole, jestli mi nevyjde ta srí lanka nebo něco, tak už budu fakt nasraná
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    tyyy joooo taková krásná dovolená :D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    já pojedu letos do chebu, jako každej rok:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam