• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    hehe ja si myslim, ze ten bar tancoval celou dobu..
    KACICA
    KACICA --- ---
    publikum bylo po ránu takový chcíplý tak jsme to museli trošku rozpohybovat :))
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    sme tomu davali na prdel :)))
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    to je panecku bar.-)

ANNEINKOGNITO
    ANNEINKOGNITO --- ---
    SIMCIIQ: simo ja ti ale psala v patek, že tam jdu. Tak si mohla taky zavolat, nebo napsat..... ja te tam nikde nevidela, tak jsem myslela, ze tam nejsi....
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SIMCIIQ: jo, sranda z toho byla určitě ;-) .. a nakonec jsem vlastně potkal i našeho Jiříka! ;-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SPIDERMANOLOG: Hele v poho, že ty si neposlal to beru. Ale od třech osob je to trošku zklamání.
    Tak hlavně, že jste si to užili. :)
    Semnou by stejně asi nebyla sranda :))
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SIMCIIQ: Skaweho s Jarčou jsem taky potkal, a Hafana s Erikou i prckem a pár další zewloidů se tam kolem taky válelo, nějaký urňáci, estékáčka a podobná verbeš ;-D
    SIMCIIQ: já jsem původně šel ven jen s Dzejn a Aničkou, a pak se to nějak začalo kupit víc a víc a to už jsme měli příjemně upito a nikoho ani nenapadlo nahánět další lidi k nám navíc - tak si to zase tak neber ;-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Mrzí, spíš to, že mi nikdo neposlal aspoň blbou smsku. :(
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SPIDERMANOLOG: tsííí jo :)
    Já tam byla s bráchou a jeho holkou, ale kvůli úmrtí v rodině jsem měla hrozně pocuchanou náladu, ale teda mrzí no mohlo to být zajímavý. Dorazila jsem tam v 9, ale nikoho nepotkala (krom Románka, Skaweho a Jarči). K podiu jsem se nehnala..
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SIMCIIQ: já, Dzejn, Káča, Ondřej, Anička, Vopice, Lukáš, Milík, Formix, Óňa, Dejwis, Míša - jsme vyrazili od Lukáše .. pak na místě jsme nabrali ještě Magdu a dvě holky z Říčan, Janičku a Karolínku ;-) .. no, slušnej mejdan se z toho vyklubal na konec ;-D .. já šel domu včera večer někdy v 9 od Lukáše ;-P
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    kdo všechno tam byl?
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    tak jsem teda v sobotu se nénáhodou podíval semka: [ Free Fest Velká výzva / festivalfestival / 9.6.2012 / CR - Praha - Praha, Letná ] - hmm, a nic moc pro mě ;-D takový nůďo! .. hromady lidí pohybujících se v nepřiměřených rytmech i směrech - horší jak na technu! ;-P .. jo a hrálo jim to taky na prd! .. aspoň že to netrvalo tak dlouho a přítomnost přátel to vytáhla nahoru na příjemný večer, a nejen to! ;-)
    INXS
    INXS --- ---
    "normální postižení" tak to sme na tom stejně ;)
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    jj to vizejo...vse ok snad az na normalni postizeni vsichni prezili
    INXS
    INXS --- ---
    FAUSTEKK: koukám ste měli veselo, jste ok?
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    to ja taky :)
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    DOBYTEKK: to se dost divim .-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam