• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---

něco lehčího sem dám ;-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SOUTHDOG: rozdíl v tom bude, ale možná né zase tak velkej, aby se to nedalo pospojovat ;-) .. ha! a já si myslel, že zrovna čtení (oproti psaní) mi šlo vždycky líp! ;-D .. anebo možná je rozdíl ve čtení a pochopení vs. čtení a nepochopení - to by možná taky šlo ;-) a jsme zase zpátky u těch rozdílů mezi lidma ..
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    udělat něco zhovadile a bejt hovado je velkej rozdíl ;) tak aspoň k něčemu tak škola byla... :) a že máte úžasnej vztah vim moc dobře ale žádný závěry sem nevynášel jenom popřál aby se tě zastala vždycky tak jako ty jí. tak příště číst pořádně ;)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SOUTHDOG: s Tomem to byla ale konkrétní situace, to nebylo jen nějaký moje zamyšlení ani bezhlavý plácnutí nějaký věty sem do diskuze .. Káči jsem se zastal, né proto že jsem hovado (díky za poznámku) - ale protože právo bylo i na její straně - a ona sama se tu asi těžko vyjádří, když tu neni - takže jednostranný házení viny na ní mi přišlo nefér .. navíc teda - troufnu si říct, že o celé situaci vím víc, než ty - ikdyž se teď chováš jako Tomášův právník, doslova! ;-) .. jinak opět tvoje narážky na můj "jakýsi vztah" - když nevěříš - ověř si to, jo? ;-) zeptej se lidí okolo, co si o tom myslí - nebo i Káči samotný a pak zkus vynést nějaký závěry - pořád mi přijde, že nevíš o čem mluvíš .. jinak samo, každý máme jiné názory, to je přeci jasný - o tom to na světě přeci je ;-)
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    hele fajn každej na to máme jinej názor - já se zastanu toho kdo je v právu (aspoň podle mě), ty se zastaneš toho s kym máš jakejsi vztah i když bude dělat a mlít sračky. chápeš na chcandu si reagoval a navážel se do něj uplně zhovadile jenom pro to že de o káču. A vůbec nechápu co do toho pleteš moje vztahy to s tim přece nemá co dělat - tady de uplně o něco jinýho, ale asi to nechápeš. nic dořešim si to s tebou v poště
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SOUTHDOG: otravovat jsi začal ty, s tvojí přihlouplou poznámkou tady .. ano, jsem si skoro jistej, že i Káča by se mě zastala, pokud by to byla potřeba a taky to už určitě několikráte udělala - tak to prostě ve vztazích bývá - nevim, co ti na to mám už víc říct - pokud to nechápeš, zřejmě jsi ještě nikdy žádný opravdový vztah neměl .. zřejmě jsi pokaždý měl jen nějakou kámošku s výhodama, bo jak to nazvat, aby jsi to taky pochopil ..

a pořád tu omíláš nějaký podělávání kámoše - ale nic konkrétního z tebe nevypadlo - jen plácáš rukou naprázdno do vody ..
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    jasně zastaneš se jí i když nebude třeba vůbec v právu a poděláš kámoše. super, fakt skvělej přístup. přeju ti aby udělala to samý pro tebe - zvlášť když tě poslala. a už mě s tim neotravuj
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SOUTHDOG: aha, tak v tom to je - Káča neni moje holka, takže podle tebe se jí nemůžu zastávat, ani k ní nemůžu mít už žádnej vztah .. tak to jo - to se ani nedivim, že pak tvoje vztahy takhle dopadaj .. já mám (ano, schválně používám přítomný čas) s Káčou bezva vztah i v tuhle chvíli .. a kdykoliv to bude potřeba, tak jí podržim a dělám, dělal jsem to tak vždycky .. jak to máš ty - na to si odpověz sám ..

a to by mě teda zajímalo - jakou kudlu máš na mysli? co? .. tak schválně s čim se vytasíš .. jestli teda vůbec máš s čím ;-)
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    nevim co sem pleteš moje holky, woe kača neni tvoje holka a já na rozdíl od tebe dokážu podržet kámoše... od tebe můžou kámoši tak akorát čekat kudlu do zad pokud de vo buchtu. nic nebudu tady s tebou ztrácet čas
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SOUTHDOG: samozřejmě, jak jinak ..
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    SPIDER: meleš hovna
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SOUTHDOG: neasi .. narozdíl od tebe, co na svojí holku kašle, ty chytráku .. já se Káči zastanu vždycky, ale tomu ty nikdy rozumnět nebudeš ..

CHCANDA23: ano, správně - domluvit, a na domluvu jsou potřeba vždycky dva, takže to nesváděj jen na ostatní, pro příště ..

(nicméně s ohledem na to, že jsme se dneska dopoledne u Káči s Tomem potkali, je celá událost už passé .. konec dobrý, všechno dobré .. a pak že to nejde)
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    SOUTHDOG: prosim te neresit....uz se nemuzu dockat co mi zase tady napise za moudrosti jak sem neschopnej a tak...

stepo prosim te nic mi nepis ja si to vyresim..
    PANTER
    PANTER --- ---
    Nehadejte se nebo vam roztrham obcanky :D
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    CHCANDA: víš jak štěpka se vždycky radši naveze do kámoše když de o holku...
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    a ten typek na ktreyho si mi dal cislo mi to taky nebere., sms taky nic..psal sem jim x-krat- ty chytracku
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    SPIDERMANOLOG: nejdriv bych se potreboval domluvit jestli tam treba nekdo bude..nebo tam mam jezdit jen tak na blind???kdyz ji volam tak mi to polozi a neozvese, kdyz ji pisu sms, tak se neozve uz tuplem.. taky se keme dostalo ze mi ji posle na kalbu taky nic.. a vubec mlc..nemam absolutne naladu na tvoje chytry romany.
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    CHCANDA23: no, upřímně - neschopnej seš ale ty - ta vrtačka je tam 2 měsíce a ty nejsi schopnej se tam pro ní zastavit .. už jsme to řešili několikrát ..
    ANNEINKOGNITO
    ANNEINKOGNITO --- ---
    CHCANDA23: jako ze se s ni nejde domluvit, hm, tak to ti neporadim:/
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    ANNEINKOGNITO: uz sem ji parkrat volal..nic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam