• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INXS: dyk já vím :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    INXS: Idealni :o))

Mno ja kdyz sem to cetl nekde na Nove bo kde, tak sem se u toho celkem usmival. pak najednou prijeli nakladaky se reprosoustavama...a uz sem se rechtal :o))

INXS
    INXS --- ---
    MELDA: a ten protokol je vesměs pozitivní... ONO SAMO SE TO ZVRHLO, ONA SE SNAŽÍ TO UKONČIT A JEDNÁ PŘESNĚ PODLE TOHO CO JÍ ŘEKNEME
    INXS
    INXS --- ---
    MELDA: na tom prej nemá nikdo zájem. chtějí jen udělat tytyty, aby neměla příště tendence pořádat oslavy školního roku pro pár kamarádů :D
    INXS
    INXS --- ---
    SIMCIIQ: ta ženská umí bejt užitečná a ještě k tomu umí spojit dvě strany který by - kdyby tam nebyla, byli uhlavní nepřátelé a možná si taky rozbily držky..
    MELDA
    MELDA --- ---
    SOUTHDOG: Dyt jo. Ja jsem to jen zminil kuliva tomu aby byla prekvapena co vsechno na ni muzou vytahnou, jako ceho vseho se dopustila a tak.
    INXS
    INXS --- ---
    MELDA: a tohle není moc daleko od toho co řekla, chtěla jsem slavit narozky, jenže bohužel fb je svině a rozšířil to :D
    - viděli jak spolupracuje a že se snaží, takže to brali tak, že ONO SAMO
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INXS: bože inex ty ji stále balíš? :DDDDD myslela jsem, že to je jen párty euforie :D
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    MELDA: ohlašovací povinnost bych vůbec neřešil, nikdo nic nepořádal :) max mejdan opejkání buřtů pro pár kamarádů.
    INXS
    INXS --- ---
    ROBUTEKK23: hele v klidu, víš co, chceš si dát rande se zmrzlinkou?
    pujdem to s ní projednat...

tedka už bych neměnila to co si jí řekla, protože ona to s nejčistším svědomím zapsala do protokolu a Ty by sis tim akorát mohla ublížit. obě strany musej tvrdit to samý at se do toho nikdo neštourá

bude rande se zmrzlinkou bude rande se zmrzlinkou ;p
    ROBUTEKK23
    ROBUTEKK23 --- ---
    MELDA: no ta zmrzlinka řekla že mi pošlou domů dopis a že fšude uvedla že sem spolupracovala tag aspo náké bezvýmnamné plus,.:DD jj,.díkes,.určo dám echo až dostanu obsílku,.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBUTEKK23: Jako dokud si te nikdo nikam nezavola nebo ti neprijde obsilka bo pokuta, tak nikde nerikej nic.

Max az neco prijde. Kazdopadne pokud budes chtit, tak dej vedet a neco s tim udelame. par technopravniku porad jeste zije :o)))
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBUTEKK23: Jo a kdyby se ohaneli nejakou ohlasovaci povinnosti, tak ta je az od nejakeho poctu lidi.... ale kolik to je, to presne nevim.

http://www.mvcr.cz/clanek/obcanske-aktivity-118893.aspx?q=Y2hudW09Mw%3D%3D

Tady by se to dalo asi nejako docist.
    ROBUTEKK23
    ROBUTEKK23 --- ---
    MELDA: jj,.já dělala ze sebe stejně blbku,.tag f tom budu pokračovat,.naučim se tvůj proslof,.oni toho oragnizátora ze mě udělali stejně policajti,.tag už sem na to nic neřekla, jen kejvla a to byla chyba,.no jo už sem poučená pro příště,.a určitě se k tomu budu muset něgde vyjádřit,.jo?
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIMCIIQ: Budes se divit..ale funguje to...a uprime takovejch podobnejch magoru sem potkal na technu nespocet :o)) Vice mene kazdej treti vyndanej jester :o)))
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBUTEKK23: Hlavne nemej strach..dopadne to dobre. Vzhledem k tomu, ze neprobehlo zadne mereni hluku (vikend a je to na objednavku) tak za to, ze si vlazla na nejakej pozemek, kterej je neoznacenej ti proste naparit pokutu nemuzou.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    sorry jsem magor co šel okolo a líbilo se mi to tak jsem se postavil za to jako org.. :DDDDDD
    MELDA
    MELDA --- ---
    MAGULEE: Ok..v tom pripade si za kazde osloveni dopln pismenko a .o)
    MAGULEE
    MAGULEE --- ---
    robutekk23 je slecna ne chlapec :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    A jelikoz jsi celou zakladni skolu trpel poruchou soustredeni a mas to do dnesniho dne, tak se povetsinou motaz do veci do kterejch ti nic neni a tak ses namotal i do toho, ale pritom to s tebou nemelo nic spolecnyho... Uhraj to na to, ze si reknou ze ses blbec co se do vseho sere ale nic o tom nevi a ses v pohode. Ver, ze to funguje :o))

Samo, podminka je, ze musis delat ze vlastne vubec nevis co to tam bylo a kdo to byl a ze se ti to proste jen libilo a ty si zmagoril a pojal si potrebu se postavit za to jako org :o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam