• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    ROBUTEKK23
    ROBUTEKK23 --- ---
    INXS: A BO JÍ KOUKAL JEN NA KOZIČKY,.:DDDD
    ROBUTEKK23
    ROBUTEKK23 --- ---
    CHCANDA23: já doufám že už nigdy,.:DD nemusim mít fše,.:D
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: že ty sis všimal jejích nasvalených kolegů štěpáne přiznej se nám !
    INXS
    INXS --- ---
    MELDA: řekla, že je to interní dokument kterej mi nemůže dát k nahlídnutí, tak jsem se načertila, že si tam taky může psát bláboly .. a ona, že to není v jejím zájmu.

vidim to na rande ;P
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    ROBUTEKK23: tak ale zase nadruhou sranu kdy se vam povede aby vas balila mluvci policije cr...
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    CHCANDA23: neasi?! ;-D holky si tam chodily domlouvat nějaký výměny informací! genetických! ;-P
    ROBUTEKK23
    ROBUTEKK23 --- ---
    MELDA: nemám vůbec nic a nic sem nepodepsala,.ale ta zmrzlinka řekla že musí udělat záznam a že mi něco přijde domů.
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: já tam byl několikrát za nima, ale asi jsem si všímal něčeho jinýho, anebo jsem byl já jinde ;-D
    ROBUTEKK23
    ROBUTEKK23 --- ---
    CHCANDA23: to byla jen záminka zlato,.:D policajtka nás balila já jí rozhodně ne,.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBUTEKK23: Zalezi, jestli ti ho vubec poslou. Protoze pokud nebyla naplnena skutkova podstata nejakeho trestniho cinu bo treba jen prestupku, tak zadnej dopis posilat nebudou.

Mas kopii toho protokolu co ona sesmolila??
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    ROBUTEKK23: tak ja myslel , ze chodite s ivcou resit kalbu, a vy nakonec za zenskej ma jo?? ikdyz se nedivim takovy kocky.-)))
    ROBUTEKK23
    ROBUTEKK23 --- ---
    nevíte za jag dlouho to tag sepíšou a pošlou mi dopis?
    ROBUTEKK23
    ROBUTEKK23 --- ---
    jj,.je to tag jag píše Ifča,.taky sem zvědavá co se na tom změní!chtěla pomoct ze fšech stran a řekla i že sem si to vzala fše na sebe aniž bych s tim měla něco společnýho,.tag koho teda balila?mě bo tebe Ifčo?mě přišlo že balí i mě a qůli mý růžový si vzala taky růžovou asi aby zapadla,.:D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    jachááááá :DDD
    INXS
    INXS --- ---
    ROBUTEKK23: jo a jo ;) přeci Tě nenechám sbalit Zmrzlinku samotnou ;p
    ROBUTEKK23
    ROBUTEKK23 --- ---
    INXS: oka a domluvíš to?a pudeš teda se mnou,.no já musim říct to samý co tam,.to je jasný,.
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: a mluvil si s ní v sobotu když měla to růžový upnutý tríčo? ;P beztak si ho vzala kvuli mě :D ..

SOUTHDOG: dala mi na to svoje slovo a několikrát sme si na to podaly ruku ... nicméně jak to správní řízení vyhodnotí už není v jejích silách, ale ona zapisovala protokol a napsala tam na naši adresu samý pozitiva.

SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    MELDA: eh, anebo spíš si to už nepamatuju ;-)
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    INXS: tak uvidíme jestli se jí dá věřit... víš jak to chodí
    MELDA
    MELDA --- ---
    SPIDERMANOLOG: Tak tomu se snad ani nechce verit :o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam