• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )

aktuální akce:

-

další akce v pořadí:

-

web site:

Squadra Speciale web

Jejich tempo je vražedné.
    Jejich revírem jsou teknopárty.
    Jejich protivníci jsou fízlové, právníci a byrokrati.
    Týpci ze Squadry Speciále kalí ve dne i v noci.
    Jejich posláním je řádnej diktát.

Video ke sloganu zde!
    rozbalit záhlaví
    INXS
    INXS --- ---
    CHCANDA23: kde jich je víc?
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    luxus fotka.-)

SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    s Ivou kdykoliv a kamkoliv! ;-) neasi ..
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    INXS: rekni kdy a kde :D
    INXS
    INXS --- ---
    a vůbec, squadro, kdy pujdem na pivo? ;P (každopádně já s Bonym..)
    INXS
    INXS --- ---
    MELDA: já vim ;) ..
    MELDA
    MELDA --- ---
    INXS: Hehe... tak to je total Sci-fi :o)) Vetsinou te posle do prdele a rekne, ze to neni jeho chyba, ze si to proste rozmyslel a uz se o tom nechce bavit :o)

Tenhle moral jsem myslel :o))
    INXS
    INXS --- ---
    zůstaly tam nějaký odpadky, nějaký škody na pozemku?
    INXS
    INXS --- ---
    MELDA: a pak Ti jako hodnej kamarád pošle penízky na učet a ještě uhradí škodu za to, že si tam jel a stálo to náklady a neprodal si na baru to aby si to zaplácnul? ;p
    MELDA
    MELDA --- ---
    INXS: Dyt jo... od kdy do kdy...ale to ze jedna ze smluvnich stran odstoupi od smlouvy bez udani duvodu to se proste taky dit muze a deje se to. A vetsinou ty duvody jsou takove, ze ty benga na ne vytahnou neco cim je zlomi a je to. A to uz neudelas nic a ani majitele nepresvedciz, ze to co mu rikali, ze to je blbost a ze ho jen zastrasujou a ve skutecnosti na nej vubec nic nemuzou a podobne... a vetsinou ten majitel ma pak takovej moral, ze se s tebou ani nechce bavit :o)))
    INXS
    INXS --- ---
    MELDA: já mam ve smlouvě vzorové čas, na kterou se pozemek pronajímá a výši nájmu.
    na party v kopci http://owa.kubick.cz/AXE_/disfunkce.jpg mně dusili hodně slušně, v pátek jen státní - jeli sme i za starostou v 10 v noci, pipka pronajímatelka nezvedala telefon (naštěstí), ale v obci měla nevalnou pověst

a v sobotu si na mě zavolali nějakýho pohlavára v civili (když mi zrovna najel papír) odtahli si mě o kus dál ještě s dalšíma třema fízlama (samotnou) a tam mi vyhrožovali ..

přesto kalba proběhla, pronajímatelka mi ještě 2x volala že by chtěla další spolupráci, ale byl to naprosto nevhodnej prostor a vůbec ...
    MELDA
    MELDA --- ---
    INXS: A kdyz by chteli, tak ti to stejne zamaznou smlouva nesmlouva... smlouva je jen kus papiru, kterej policajty vice mene jen chvilku pozdrzi do toho aby dosahnuli sveho...kdyz budou chtit, tak ti akci zrusej i kdyz budes mit na tom dvacet razitek.

Nam uz se parkrat stalo, ze udelali takove bububu na majitele (kterej byl do te chvile jeste vetsi drsnak nez Chuck Noris a ze policajty ma v pici a blabla), ze odstoupil od smlouvy v prubehu vecera a benga rekli, ze smlouva neni platna a naschle :o))

A stezuj si nekde na nekoho, kdo ti pronajal pozemek a nic za to nechtel a jen na to byl napsanej papir a on se proste z kluku policejnich priposral...pred soud ho nepozenes a sankce tam zadny nikde napsany nemas.
    INXS
    INXS --- ---
    MELDA: tak tak a proto jsem volala Emkovi ;P vono stejně by tam nikdo neměl tiskárnu že jo...
    nej by bylo mít smlouvu férovou, se souhlasem majitele vopravdickým ;p
    MELDA
    MELDA --- ---
    INXS: EMko ma rozum...

jako jedna vec je rict ze mate smlouvu a udelat z nich hlupaky druha vec je opravdu neco falsovat a byt pak za hlupaka. A to tu nikdo nechce a ani snad nikdo neni :o))
    MELDA
    MELDA --- ---
    INXS: Jakekoliv falsovani urednich listin a dokumentu je picovina na entou.
    INXS
    INXS --- ---
    MELDA:
    INXS: jinak první co mě napadlo samozřejmě smlouvu zfalšovat na tohle jméno (mam na nyxu vzorovou) ale po poradě s právníkem - anebo díky EM303 za noční konzultaci by to byla největší píčovina
    trestnej čin ..
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: pan Rostislav Novák ;P
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mno..a nas nastesti na Strahove uz nevotravoval nikdo pac vsechny benga byli unaveni po patecne sobotnich akcich, takze se hralo az do 11 dopoledne :o))))
    INXS
    INXS --- ---
    SOUTHDOG: ale příště jí bude muset udělat někdo jinej ... a lehká příprava není od věci, tohle byl nehoráznej punk :DDD

MELDA: vono to stálo na hranici - 4 majitelé (jaksi maj přesnější udaje než náhled do katastru nemovitostí skrz mobil ve dvě v noci za uplného zmaštění - kua alespon tohle ste si mohli vočekovat dopředu ;p)

ROBUTEKK23:
    MELDA: tak nějak to bude, myslim, že Ti jen pošlou dopis, kde bude tytyty holka jedna nezbedná a tim to zhasne, max. teda symbolická pokuta litr, na kterou se složíme (jak mi bylo řečeno)

to v sobotu taky zminovali tu miladu a říkali, že s tim se to nedá vůbec srovnat..
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    aspon se neco delo.))
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    též jsem si říkala že policie měla takový tekno víkend v praze :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam