• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    TERCY
    TERCY --- ---
    VERCA_ZABA: ne jen to ne co bych tam pak delala:DDD

ANDREA23:ja vim ty lidi sou desny bud se na chvili jen ottocim a nebo to delaj ve tme pac vedi ze ja ve tme nic nevidim
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    PIKKMA: tssss! ;-P
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ANDREA23: vy dvě ste zase měli něco v pití? jakobysme se o tom v pátek nebavili...:DDD počkejte v rumunsku, kelímky s víčkama vyfasujete!:P
    ANDREA23
    ANDREA23 --- ---
    TERCY: no jo no, my za to ale prece nemuzem, ze nam furt pada neco do piti :D no myslim, ze jsme se promenili pak v UFO, proto nas nestihali :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    jojojojojo jasny... :p
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    PIKKMA: však já jí taky pil! ale špatně jsem se nadechnul a už mi šla do plic no! ;-P
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    stepane dyt cola se preci nesnupe!
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    TERCY: eh, tfujtajblík - málem jsem viděl, co jsem měl vevnitř - jak jsem se blbě nadechnul ;-D
    TERCY
    TERCY --- ---
    SPIDERMANOLOG: presne a nejvic romanticky bylo jak si blbe polknul colu:DD
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    TERCY: jj, cesta domů byla výživná ;-) souhlasim .. zakončení na trávě s výhledem na kousíček Práglu bylo efektní ..
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: eh, tak neni hodně, jako hodně - že jo ;-)
    TERCY
    TERCY --- ---
    SPIDERMANOLOG: no cesta domu byla teda fakt zajimava.kazdej ma svuj dusevni prujem pri pondelku ale vy ste teda vedli:DD

a to co nam spadlo do dzbanku bylo tak dobry ze se nanasd s andreou lidi koukali a neverili ze sme lidi:DD
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: prej že toho zvládne hodně :-DDDD
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: fakt to zkusil? ;-D tak to měl teda hodně odvahy! ;-D
    INXS
    INXS --- ---
    no sabo to zkusil ještě v pondělí
    válela jsem se v autě a viděla jeho výraz... a rozbrečel mě smíchy :DDDD

já tam byla jednou v pátek ;P

vono když byste příště chtěli, opravdu můžete dostat svojí privátní s klíčkem a zámkem, ale musíte se domluvit s bažinou, jestli jí zaplatíte z baru nebo jak ..

to matu si jí suveréně naložili do nákladáku, což mi trošku hnulo žlučí, páč jsem se bála, že jí odvezou

ale kdo by vozil svoje hovna že jo ;P
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    brrrr jesteze jsem nemusel vyuzit teto zaklete budky :D Zasel jsem si az v klidku v pondeli nekam do lesa
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    SPIDERMANOLOG: no uplne sem si na to vzpomel jak sem napsal "hromada hoven" :D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    DOBYTEKK: eh, ani mi nemluv! .. ranní diskuze ve stanu na téma "hovno a hovna všude kolem" - to mě rozbilo nejvíc! ;-D ještě teď mě bolí bránice ;-)
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    DOBYTEKK: MI taky prislo , ze tam hodili srat snad vsichni..brrr..
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    INXS: no jako v nedeli tam byla snad nejveci hromada hoven ze vsech toiek z cely kalby! tam snad ani neslo polozit prkynko! :D z naseho privatniho hajzliku se stal snad nejvic pouzivanejsi hajzl :))) priste sem rikal ze ho dame do stanu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam