• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    LEEDUSH: prosim te dyt je to primitiv...a to co napsal je jen vysledek jeho demence....

ja uz par let taky musim bejt o vanocich bez jednoho z rodicu a dost me to mrzi, ale tohle bych nikdy nenapsal...

a kdyz tohle preje svejm kamaradum , tak to prome neni kamarad(ikdyz to uz neni dlouho.)))
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    LEEDUSH: sobecký to určitě neni, každý má právo na to, říct co si myslí, nebo dokonce co ho trápí a to že se to nemusí ostatním líbit nebo zamlouvat je už věc jiná .. budu rád, pokud nejen o vánocích se potkáme u toho pivka a budeme si stále mít co říct, a hlavně teda i něco příjemnějšího ..
    LEEDUSH
    LEEDUSH --- ---
    SPIDERMANOLOG: nechápu, co Vám některejm vybranejm jedincům je kurva.. já taky nejsem zrovna nejšťastnější o Vánocích , taky bych si je představovala třeba uplně jinak, ale projevovat se - a zrovna o těch Vánocích tak, že napíšeš, že je přeješ takový všem - je teda hnusný, sobecký a dokáže mě to nasrat! Psala sem to už Nýně, která mi (všem) popřála na FB zpíčený Vánoce ..STRČTE SI VAŠE ZPÍČENÝ VÁNOCE NĚKAM - já je mám taky parádně zkurvený, probrečený a celej závěr roku fakt utrápenej a zničující, ale všem přeju kurva pravej opak! tak se zamyslete..pobrečet si, nebo zanadávat můžem jít spolu na pivo ne, myslim, že Vaše důvody chápu, ale napsat tohle teda nechápu! Je mi ouzko a když to tu čtu, jak i o Vánocích si některý hovada dokážou udělat pro nic za nic z někoho terč pro pobavení...tak je mi z toho ouzko ještě víc !:((
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SOJKA: jestli se ti tenhle způsob vánoc líbil, tak si je klidně nech zarámovat a vyfotit s nima na památku .. já radši trochu jinej styl ..
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    SPIDERMANOLOG: Tobe taky hnusny a nestastny spidervepri :) jinak ostatnim squadrakum hezky vanoce.
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Hnusný Vánoce pro všechny ..
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    Nasel sem u sebe v baglu aiwax vs hern AV02 tak se prihlaste
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    VARAN23: tu mam ja :)
    INXS
    INXS --- ---
    ERIKK: tak ten byl fakt dobrej !
    VARAN23
    VARAN23 --- ---
    hele mate nekdo u sebe tu modrou kasu???moje!!!!:)
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    SOJKA: ty vole pro me kamoska prisla jestli ji pomuzu vyhodit nejakyho zevlaka co spi vzadu nekde kde nema co delat ... tak budime to individuum v kapuci a kdyz se otoci.... on to Jirka :D
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    FAUSTEKK: to jo ale chvili sme meli strach ze te k tem gramcum ponesem :D
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    FAUSTEKK: jelikož si to nepamatuju tak to byl asi zapomenutelnej zážitek ;)
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    SOUTHDOG: kdyby si byl co k čemu tak ho brát nemusim .-)
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    CHCANDA23: tsy woe ale jak sem pak zahrál .-)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Nikdy neuverim.I kdyz pro me uz je dost neuveritelny ze Jirka na nakym mejdanu byl :)
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    ja tomu taky nemoch verit, ja se normalne bal jestli se mu neco nestalo
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    DOBYTEKK: kdo nevidel na vlastni oci nemuze uverit.
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    DOBYTEKK: já myslim, že jen přemýšlel v leže! ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam