• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    KACJU
    KACJU --- ---
    panove, panove nejak vam to tu punkuje, ne? RIDITELI sjednej poradek a co namestek kde je mu konec? Stidte se takova anarchie...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    DOBYTEKK: myslím, že to stojí za zvážení..
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    SIMCIIQ: no je to skoda ale tenhle datum se proste hodil nejvic :)
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    Je mi delame kalbu ... dik opet za info
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    DOBYTEKK: děláte proti kalbu jo? trošku škoda ne?
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    nj, tam se dějou věci ;-P
    INXS
    INXS --- ---
    ještěže Hlavička už je jinde

Na Pankráci se pokusil jeden vězeň zabít druhého – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/372173-na-pankraci-se-pokusil-jeden-vezen-zabit-druheho.html
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    DOBYTEKK: jo, na tohle se fakt těšim! ;-D pořádně si posedět ;-P
    PANTER: slyšel jsem no, od kolegů, že to tam slušně zavání, bohužel ..
    PANTER
    PANTER --- ---
    DOBYTEKK: mno, na tom hajziku se u toho muze i docela svobodne k tomu posrani i poblejt :)
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    SPIDERMANOLOG: konecne se muzes normalne vysrat :))
    PANTER
    PANTER --- ---
    SPIDERMANOLOG: tak to je v poradku :) tak to ma byt! :)))) To abych se tam zasejc stavil pomalu zasobit, co? :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    PANTER: dneska jsme si dali po obědě po jednom - dneska byl totiž řízek! ;-) konečně taky jedno normální a poživatelný jídlo ..
    PANTER
    PANTER --- ---
    SPIDERMANOLOG:
    ne ze si ty piva bude syslit se pekne na pokoji rozdel :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    nemocniční deník, čtrnáctý týden: ve středu jsem byl na kontrole na chirurgii, pan doktor skouknul nové rtg snímky a pak mi řekl, že je vše v pořádku a můžu začít s postupným zatěžováním nohoum - čímž mě velmi potěšil a jak on sám řekl, není na co čekat a mám začít zkusit chodit - takže včera jsem udělal první kroky - došel jsem od postele ke dveřím pokoje! ;-D .. samozřejmě v chodítku, bez něj se neudržim sám na nohou, ale i tak je to fajn pocit - moct se zase postavit na svoje nohy ;-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Malá poznámka - pro návštěvychtivé jedince - došlo k mému stěhování na jiný pokoj, nicméně jen v rámci oddělení, od teď jsem na pokoji 8b. To jen pro upozornění, aby jste někdo případně nebloudili ;-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: hlad mám skoro pořád ;-D ikdyž občas i tady se najde něco, co sním všechno - třeba o víkendu byly buchtičky se šodó ;-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SIMCIIQ: nj, ty dva štráfky jsem si dal na posezení, to je pravda - ale tomu předcházelo to, že předešlé jídlo nemocniční nestálo za nic, tak proto jsem to tak snědl rychle ;-D samozřejmě díky za to!
    INXS
    INXS --- ---
    SIMCIIQ: pan kuchař pospíchal aby štěpánek neměl hlad a při otvírání konzervy se halt ranil :/
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INXS: fuj, tak to ta moje byla skoro jako od maminky :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam