• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Fík to táhne koukám na Ípák ..
    PANTER
    PANTER --- ---
    FIKY: doraz na konevku kamo :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    FIKY: tak určitě! žádný téma nám není cizí :-D .. a osvětou ke světlým zítřkům! ;-)
    FIKY
    FIKY --- ---
    Ciwe, co se clovek nedozvi v takove Speciale diskuzi :))
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    PANTER: no jasný, dyť to říkám od začátku! ;-)
    PANTER
    PANTER --- ---
    INXS: ale neni to takovej dryak ty, je to i docela dobry, jen to ma zvlastni chut a ano sou tam vitaminy. :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    no, nedalo mi to ;-) a začetl jsem se na netu, jak to s tim trávicím systémem je - a je to tak, že se postupně vyvíjí ;-) takže až někdy dýl, začne něco dělat, ale potravu jako takovou nedostane - nebo jsem to aspoň nikde na netu nenašel .. i střeva se mu teprve tvoří, atd. .. takže to asi zase tak hrozný s tim bordelem v břiše nebude :-D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: tywe, to je ale hnus - chcanky a hovna v břiše! :-D .. to chce důkaz! .. kde je nějaká mamina, když jí potřebujeme? holkyyy???? ;-)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    INXS: tvl to se mi nejak nezda :D
    INXS
    INXS --- ---
    PIKKMA: jo a ta voda se prej nemění, prej je tam ta samá do porodu
    takže si tam plave asi s hovínkama
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    INXS: to jako fakt joo? :D :D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: to že si mumlá prst jsem už věděl, ale že zapojuje svůj trávicí systém ne - ok, zase nějaký moudro navíc ;-)
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: no jasně, normálně si tam třeba cucá prst nebo se tam kroutí, tudle na ultrazvuku si rovnal zádíčka asi ho bolely z toho ležení. mimochodem myslim že to bude kluk jak buk
    nj tak ostatní mi serou na hlavu, moje dítě do břicha, alespon nějaká změna
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: INXS: jako fakt? tý jo! to je pro mě novinka - já fakt myslel, že dostává už jen "něco jako infúzi", takže má normálně svůj trávicí systém co funguje? - ale asi né od začátku, až povyroste .. no to je pro mě novinka :-D úplně to vidim, jak ti sere do břicha! :-D
    INXS
    INXS --- ---
    a vylučuje do mě.. do dělohy kde to pak plave ve vodě prej :D
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: no jasně :D dokonce hejbe pusou a má chut !
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: počkej - jako že když si dáš steak, tak on ho ve svým žaludku taky přežvykuje? a to mi chceš říct, že tím pádem i vyměšuje do tvý dělohy? nebo jak funguje jeho trávicí systém? .. to mi nějak teda neštymuje ..
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: mejlka ;) jí všechno co jim já

tyjo to by bylo super, bych se vopila a tělo by mu poslalo jen to dobrý a mě nechalo ty mastící látky a takhle by to bylo se všim ;P
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: to spíš čeká tebe, ne? nadýmání? on dostane žilou už rovnou ty vitamíny, nebo se pletu? to jídlo, co tě nadýmá, prochází tvým trávicím systémem a jeho to přímo nezasáhne - imho
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: jde o malýho aby se nekroutil že ho bolí břuch
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam