Moc děkuju všem, myslím, že tipů mám dost, vypůjčím pár knížek v knihovně a to by bylo, aby se děvče nenadchlo!
SANCHA: Toma Sawyera bych mohla zkusit, je tam všechno, co děti chtějí zažívat. Mám pocit, že jsem ho ale četla až jako starší, i když se možná ke mně prostě jen dostal později... Pipi čteme teď s kluky 3 a 5 let a myslím, že to je tak přiměřený věk...
MARKYSHA: To vypadá skvěle, půjčím to i našim klukům, parta dětí vers. zloději, budou nadšení :)
TRISSIE: Harryho mají, četla jim ho máma. Je to super knížka, ale bojím se, že by se tím ta holka sama zatím opravdu moc neprokousala, jak píše Gormie. Přesně na ty Ransomovy knížky, konkrétně Trosečníky z Vlaštovky, jsem celou dobu myslela, jen jsem si nemohla vzpomenout :) Podívám se v knihovně, jak jsou tlusté, jestli by to dala.
LADAVAZA: Děti z Bullerbynu jsem jako dítě nikdy nečetla, vždycky mě na první pohled odpudily ilustrace Heleny Zmatlíkové, přečetla jsem to až jako dospělá, když jsem to přinesla pro kluky, a překvapilo mě, že to vůbec není špatná knížka. Ronju znám jen jako film, mrknu se na ni.
GORMIE: Beast Quest vůbec neznám, píšu si Adam Blade - Ferno ohnivý drak, to jsem zvědavá, jaké to bude, co teď děti čtou...Díky. Poseroutku taky tuším četli v rámci čtení se starším synem.