• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    AYLIK
    AYLIK --- ---
    hlavne by to chtelo poradnej a ucinny anti-drop patch :-)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    to bude zajimavy , kolik bude treba patchu aby opravili tenhle patch .)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    no nevypada to moc vybalancovane , T17 na prvnim screenu nahradi M8 , pribyde m18 asi misto m10 a kangaroo na transporty s vydrzi tanku. Wehrmachtu paradoxne pridaj renault tank s upgradem na stuku, jako by tech stuk nebylo dost , to uz budou amici na velekjch mapach uplne v hajzlu... predtim se proti stukam dal poslat nejakej ten armored car , ale proti lehkymu tanku to bude marny. Kdyby radsi pridali nejakou lehkou rocket barage jednotku pro US aby se sily trochu vyrovnaly.
    SALAM
    SALAM --- ---
    Teda o tych jednotkach neviem nic, ale zaujimalo by ma ako k balancu hry pomoze dalsi americky antiinfantry armored car a pechotny tank, lol. Snad hosi vedia co robia, mno...
    Kazdopadne modely su krasne, uz sa tesim jak to bude vyzerat v pohybe.

HADES
    HADES --- ---
    heh ani nevim ze neco take bude :)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    Nove jednotky z Tales of Valor :

Dohromady bude asi jen 6 novych jednotek v cely hre...
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    ja nemam moc rad 2v2 mapy , lidi maji vetsinou nacvicenou jednu mapu takovym zpusobem ze s nesehranym a dobrym partakem nemame moc sanci .) Mam rad mapy kde je prostor a zajimavej teren
    HADES
    HADES --- ---
    fu no 4vs4 som nehral ani nechcem :D ja 2v2 maximalne
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    HADES: normalni 4v4 mapy, jaky hrajes ty ze se divis? .)
    HADES
    HADES --- ---
    HIJACKER: preboha jake mapy to hras??? :D
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GIGABITE: bohuzel stuky sou v anihilate denni chleba , montalirgis region,route n13,hochwald gap... casto je ve hre i 12 stuk a to je pak peklo, clovek nemuze zustat s pesakama 5s namiste aby nekoupil brutalni zasah, AT a MG musej bejt rozmisteny daleko od sebe aby se souperi nevyplatilo na ne takhle utocit, pak prijde vlna knight kross aby vyridila AT a hned potom vlna pantheru,panzeru a tigeru... pak clovek lituje ze nevzal armored company s calliope nebo arti doctrinu za anglany
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    huh..stuky jsem uz dlouho nevidel..my je delame jen vyjmecne a proti nam jsem je uz dlouho nevidel (mozna proto ze hrajem hlavne za Axis)

a ruzne britske budovy nejsou problem znicit s pechotou - plamenometcici, granatometnici, bazukari
    a nebo klasickym AT - Marder, AT z dalky..variant je hodne

Sim City za brity je spis debilita nez dobra taktika
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SIN: vim o tom, dneska s tou nastenkou neco udelam :)

SALAM: no nesmis GB nechat takovy veci postavit, PE maj zas vyhodu levnyho a rychle dostupnyho halftrucku s MG kterym se lehce dostanes za nepratelskej bunkr ,pak tam staci nahazet zapalny granaty. Britum taky chvily trva nez maj bofor a AT a toho se da krasne vyuzit, za wehrmacht treba plamenometnou stukou nalozenou grenadiers, upgrade se udela akorat kdyz uz ses za jejich obranou,grenadiers vyskacou postrilej pesaky a flaming stuka spali bunkry,to je hned. Mortar halftruck je taky uzitecnej jako podpora utoku. Kdyz nechas kempare kempit tak se nemuzes divit. To je stejny jako s US , ty jsou proti stuce jeste vic znevyhodneny protoze se muze presouvat, za wehr je to nejjednodussi kdyz to clovek trochu umi, kazdej dokaze postavit 3 stuky a nechat nepritele vykrvacet nez tam vjede grupa pantheru a knight kross.
    SALAM
    SALAM --- ---
    HIJACKER: Heh, no to mas sice recht, ale drobet problem je hrat stuky za panzer elite ak nemas kupeny original, iba data :)
    Tam sa to trosku komplikuje, nakolko PE ziadnu alternativy stuky proste nemaju a musis mu to 'vytrhat' pekne rucne, od podlahy :) Mortar halftrack neumerne drahy na resource/neucinny, o hummeli nemoze byt rec...
    Ak sa mu podari vybudovat na strategickom bode kombo bofors+ 12librovka+ artileria chranene nejakou pechotou, byva z toho docela neriesitelny problem.

Nastastie som nedavno dokupil original, takze uz mam vyriesene. :D wehrmacht ftw
    SIN
    SIN --- ---
    + nástěnka - velmi užitečné, poučné a všeobecné známé: http://www.gamereplays.org/companyofheroes/
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SALAM: heh simcity pouzivaj lamy proti dalsim lamam. Lehce se to da rozhazet stukou, pak uz jen zoufalec beha se saperama a opravuje,saperi padaj pod stukou jako mouchy, tak kupuje dalsi a dalsi sapery, stavi dalsi a dalsi opevneni ... az je na dne :) Postavit 6 arti to je madness , ale co se da delat kdyz maj germani nemlich to samy v podobe walking stuky,a to je jeste zakernejsi. Byla by hezka hra bez simcity,arti a stuky ..ale me vic sere v MP ten vecnej drophacking a sync error ..kazda druha hra tesne pred "finalnim resenim nemecke otazky" lagne, vsechny vykope a prohra, nebo hra vytuhne a drophackeri cekaj klidne celou noc dokud to vsichni nepustime a ted dokonce i cheateri, jenze je tu takovej "chytrej" system, kdyz se zjisti cheat tak konec hry a prohru maj ty, kteri maji vetsi disputes a je jasny kdo ma vetsi disputes,pocitivej hrac diky drophackerum a lama co to zkusila ocheatovat je dycky cista a tak se ji napise vyhra, bravo relicu ,to se povedlo.
    SALAM
    SALAM --- ---
    omyl tej hry, teda co sa MP tyka.
    Hra za britov ta priamo vyzyva tomu, aby si hral simcity a nie akcnu rts strategiu. Stare zname prone4win tu plati dvojansob, aneb kto viac sandbagov navrsi, vyhrava.
    Nehovoriac o tom, ze to z hracov vychovava tupych neinventivnych camperov, ktory onanuju nad svojimi uzasnymi salvami z namasovanej, zabetonovanej artilerie.
    Naramne mi to kazi srandu, pfuj (a to som ich prosimpekne zo SP miloval)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    v cem presne??
    HADES
    HADES --- ---
    zistujem ze briti su kokotY :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam