• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    Topic o Company of Heroes - Opposing Fronts - Tales of Valor
    Rady & tipy & novinky a kecy kolem...
    rozbalit záhlaví
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    PRAASHEK: hodne stesti, btw kdyz si online nechces zahrat?, dneska je to tam samej blbec, 3s vydrzi ve hre a pak se odpoji .)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HIJACKER: ne - to jsem nezkoušel, dát ten -dev jinam, jdu na to :) ad tiger - nějak jsem to tak tušil :)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    to -dev by melo bejt prvni , ale to si asi zkousel. No nevim sem nikdy s kamerou problem nemel, si clovek casem udela takovej 6 smysl a vi kde se co deje protoze nenapadne kouka na minimapu. King ma prej vet3 uz od zacatku, jen to neni videta i kdyby ne tak to nepotrebuje,porad je to nejsilnejsi tank ve hre :)..i kdyz ej zoufale pomalej a nemotornej, tiger ACE byl vetsi porcovacka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo - hraju singleplayer :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mimochodem - king tiger nezískává veterancy?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    je k tomu přímo ink, jenom jsem upravil jeho cestu (a stejně se nic neděje)
    H:\games\coh_of\RelicCOH.exe -Modname ZOOM -dev
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    njn nejlepsi si je schovat nekam na disk pro pristi reinstal nez je zase tahat znovu,ale i tak to rva fakt hrozne dlouho,mam taky OF jenom tak to radsi ani nereinstaluju. Zkousel jsi dopsat -dev do zastupce hry? Myslim ze se tam dopisuje i nazev modu, nejak takhle -dev -modname camera_zoom
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    máte fungující mod na možnost většího odzoomování? hodil jsem tam tohle http://www.chrisandjenna.com/mengis/games/company_of_heroes/ZOOM.7z (z http://www.chrisandjenna.com/mengis/games/company_of_heroes/index.htm ) a nějak to nefungovat
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    navíc aplikace každého trvá dýl, než druhá světová
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mám jenom opposing, tak jsem tam naházel těch sedm patchů, je od nich velmi vtipné i to, že je možné stáhnout je pouze torrentem (wtf?! :))
    EN_2100_2103_Patch.exe
    EN_2103_2201_Patch.exe
    EN_2201_2202_Patch.exe
    EN_2202_2300_Patch.exe
    EN_2300_2301_Patch.exe
    EN_2301_2400_Patch.exe
    EN_2400_2500_Patch.exe
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    kdyz mas tales of valor tak jen 3 patche , kdyz jen opposing fronts, tak je to jak reinstalovat wokna .) A bude hur, s nejnovejsim patchem je bug s friend listem, bug s hazenim granatu a kangaroo je drobet predimenzovany
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hele to s těma patchema si dělají prdel, ne? :)
    http://cohpatch.relic.com/
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    Prekonal sem se a konecne neco udelal pro tenhle klub , super anketu o nejoblibenejsi jednotku, tak hlasujet kuze liny :) Jsou 4 hlasy na osobu, jako 4 strany ve hre.
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GIGABITE: tak pro axis kazdopadne .) ale zase strafing run ma opet svoji silu a rifles jsou ted o dost lepsi nez wolks ..aspon nejakej balance .) Sem ted narazil na peknou svinarnu v 1v1 AT , PE inf halftruck je ted vrazednej a kazdej druhej dela spam 3 a pak rush na zakladnu... to je trochu krute nevybalancovany kdyz takhle na zacatku US jeste nema car depo a vetsinou ani supply center. Riflemani padaj jako mouchy, dela to hrozny supresion a MG ma sanci jenom v budove ve vetsim poctu. Typickej scenar vypada si takhle, postavim barak na rifles, 1x rifles a hned obsazovat, mezitim co mam uz vic jak polovinu mapy a kolem 3 squadu rifles me zazenou 2 tyhle mg trucky zpatky a pak prijedou 3 rovnou ke me do zakladny (nejlip jeste nalozeny grenadierama , zabiji to vojaky v HQ ,nici to baraky a PE mezitim v klidu obsazuje s kettengradem . hodit na to sticky bomb je nadlidskej ukol kdyz to vojaky omraci na mnohem delsi vzdalenost . Ale novy mapy fajn , skvela je ta mapa 3v3 s mestem, paradni urban fight .)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    novej patch je super:)
    nove mapy jsou super

vytvorili sme si nove nicky a parime a parime..drophack jsem zatim jeste nepotkal, zda se to stabilni
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    je tady nejak mrtfo... zadny novy zazitky ze hry? .)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    dokaze nekdo porazit US cpu expert v Angoville za wehrmacht? Anihilation,standart resources, fixed pos. Sem uz 10x prohral a ani jednou nevyhral, je to celkem maso, jen za luftwafe sem je dal :D Jeste k tomu maji nemci horsi pozici na tyhle mape , je tam nekryta cesta primo pred HQ a bot toho dost vyuziva .) Se mi je jeste nepovedlo s wolksgernadierama ustrilet , jedine s podporou MG,potom novym patchi je ted MG v baraku nejaky marny , hrozne dlouho trva nez zareaguje,to vubec nemusi prendavat kulomet a samotnyho na volnym prostranstvi ho nenecham
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    me to nezklamalo..ja vedel co to bude mit a koupe nelituju ale pokud nejsi skalni fanda a neradujes se z kazde nove jednotky tak bych ti nedoporucoval koupi

navic az na kratke kampane a nove jendotky o nic neprichazis
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    uz i tebe to zklamalo? .) ted co si vybrat , tech dobrejch multiplayerovejch her je pomalu...
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    presne..vyber si neco jineho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam