• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    Topic o Company of Heroes - Opposing Fronts - Tales of Valor
    Rady & tipy & novinky a kecy kolem...
    rozbalit záhlaví
    PRASIVKA
    PRASIVKA --- ---
    HIJACKER: jeste se zeptam, ted jsem videl, ze je akce na steamu... da se do te verze docpat cestina?
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    PRASIVKA: kdyz mas jen OF, tak jen PE,BR + ivani z EF . Pochybuju ze by EF nejak odemknul i US/Wehr , z toho by asi Relic nemel radost :) Original puvodni COH splasis treba na aukru kolem 100kc a uzijes si s tim imho vic jak se samotnym OF . Yankie kampan je pekne dlouha a v MP ty 2 strany z OF rychle omrzej. Je to stejnej system jako pouzival Relic u Warhammeru 40k , tam potrebujes tech datadisku asi 5, aby sis odemknul vsechny strany. Jinak nedoporucuju zkouset pouzit neoriginalni key + originalni na datadisc , Relic to nekompromisne tresta banem
    PRASIVKA
    PRASIVKA --- ---
    HIJACKER: a pokud mam origos pouze OF, muzu hrat multak se vsema? docela bych to rad zkusil, tahle gamesa mne bavi porad..
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    a v multiplayeru si muzes zahrat proti lidem, to je na tom to nejlepsi , s ostatnima modama byl myslim MP nepouzitelnej :)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    zatim je jen skirmish
    PRASIVKA
    PRASIVKA --- ---
    Ahoj, zkusil jsem nainstalovat ten mod Eastern Front. Nevite, jak to pak zacit hrat? Kdyz to spustim tim jejich loaderem, tak mi nabehne standardni hra a nikde zadny vyber misi za rusy.
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GOG23: uz sem to taky vyzkousel. Necekal sem takovou ucast v MP , i kdyz stejne vsichni chtej hrat za ivany a tak se ceka ve hre klidne 20min .)) Jinak celkem zbesila hra , bude to chtit jeste hodne vybalancovat , skoda ze si nedali vic prace i s novym designem budov ale to uz by clovek chtel moc po tak obsahlym free projektu.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    HIJACKER: nejsem si tim uplně jistej, ze začátku základní jednotky sou dost slabý až s těma upgradama se to celkem dá.
    Jinak sou tam dobrý doktríny.
    Nejvíc mě bavěj vojáci co jezděj na t 34 - můžou zajímat body
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    wow tak to je super zprava. uz jste to nekdo zkousel v MP? jak je to s vybalancovanosti?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GOG23: no já se na to právě díval a je tam ve faq
    Q: Does the game have a singleplayer?
    A: Yes. You can use the soviets in singleplayer skirmish and multiplayer games. We plan to integrate a campaign in the future.

což ale neznamená, že už ji třeba nemají taky hotovou, ona aktualizace komplet webu bývá až na druhém místě
    GOG23
    GOG23 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zatím tam asi není kampaň, co?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    koukam že včera vyšel eastern front tak sem na to zvědavej :-)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GOG23: neni zac, aspon nekomu tenhle klub poslouzil :)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    tak diky za rady už to maká,
    zjistil sem že se lišej ty soubory ke stažení. Ten první sem stahoval přes http a ten druhej funkční přes bt.
    Takže ještě jednou díky
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GOG23: taky muzes zkusit odinstalovat to i z registru , na to jsou programy jako total unninstaler apod. , mi to parkrat pomohlo pri podobnejch bugach
    GOG23
    GOG23 --- ---
    HIJACKER: zkusim
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GOG23: a zkousel si ten instalator stahnout znova? treba je chyba v nem
    GOG23
    GOG23 --- ---
    navíc ať googluju jak googluju tak žádný info
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GOG23: to byl jenom humour, nevim, kde je chyba
    GOG23
    GOG23 --- ---
    PRAASHEK: navíc sem to zkoušel na různejch místech takže pod jinou ip adresou a furt to samý
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam