• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    KAARL: hohooo to sem zvedav.. hlavne estli to bude letos ;]

ZUZANAR: hezky.. cim je to orezany? my premejslime, ze to odnesem orezat do copy general pac to rezat ci strihat ruco bude pekna pracicka..
    KAARL
    KAARL --- ---
    gut... musim nekde najit fotku z cybernarozek
    ZUZANAR
    ZUZANAR --- ---
    můj malý Six Feet Under koutek
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    TURBO: ja uz je mam predzvejkany od soudruhu z NDR

... a co se tyce cartridge - ano, byla to mensi genocida :D
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Jasný book. Odkaz na rasterbator jsem kdysi objevil v Z a J i M a V e__L i N k Y! a už dlouho plánuju něco udělat. Teď je tady přímo klub, takže doufám, že se tu časem objeví více inspirace a vlastní tvorby. Díky za to!
    TURBO
    TURBO --- ---
    VFISA: tak prvni co by me automaticky napadlo je lepidlo na tapety s tim, ze staci imho matlat pouze zed. Papir matlat netreba, protoze neni tak tezkej aby se sloupnul ze zdi jako v pripade tapety, ktera by nebyla "namocena", obyc papir bude sat urcite i mnohem vic nez tapeta, takze to proste musi drzet :)

Ovsem z hlediska prakticnosti pri pripadnym odstranovani bude asi nejlepsi zvejkacka pana igracka :D

IGRACEK: aspon poradne potrenujes zvejkaci svaly :)
    IGRACEK: god bless your BLK cartridge :D
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    VFISA: pockej, o vikendu hodlam lepit 56 A4ek zvejkackou - pak dam vedet, jakej to byl voser :]

RADO1: mno a co ta offline verze? http://arje.net/files/Rasterbator_Standalone_1.2.zip
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    VFISA: nějakým klihovým lepidlem :)) jako plakáty na ulici
    RADO1
    RADO1 --- ---
    Hmm, niekedy sa to podari, niekedy je PDF nulove, niekedy poskodene a nejde otvorit. Asi to maju nejako vyhulene [aj ked mi vzdy pise, ze som jedina poziadavka fo fronte] a pada to :((
    RADO1
    RADO1 --- ---
    Hmm, z firefoxu mi nejde nic uploadnut [po vybere suboru sa neobjavi v policku nalavo od tlacitka]. V Opere sa dostanem az do konca, ale vysledok ma po stiahnuti nulovu velkost.
    Je to riesenie site iba pre jednu spravnu OS platformu? Flash by mal byt univerzalny a konverzia sa aj tak deje na ich servri, nie?
    VFISA
    VFISA --- ---
    ja jenom premyslim, cim to nalepit, jestli ta modelina na zed, nebo neco lepsiho.. pac jako to se mi zda zahul lepit i 4x4 A4, kazdy roh.. natoz neco vetsiho..
    MLADEE
    MLADEE --- ---
    tak tohle je parada, prave resim jak bude vypadat interier bytu, kam sem se nedavno nastehoval a tohle v nem rozhodne najde svoje misto :-)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Super ! urcite vyzkousim az najdu poradnej obrazek nejakej :)
    Connor a Murphy v zahlavi sou hodne cool, muj nejoblibenejsi film :)
    Book!
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    Heeej, presne ty dva typky z Boondock Saints mam doma nad pohovkou :D
    Dik za klubiki. Parada.
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    ufuf tak ted tisknu to 600megovy pdfko a leze to straaasne pomalu, printserver nak nestiha spoolovat ci co :] takze pozor pro vsechny co to tisknou v praci - cim vetsi file [ne pocet stranek], tim dyl se to tiskne.. v mym pripade 56 stranek v primeru 1/min mno doufam, ze ted nebude nikdo nic chtit vytisknout :D

CAPTAIN_TACUD: prozkoumam, ale na prvni pohled mi neprijde, ze by to umelo neco extra navic..
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    IGRACEK: hele ten Rasterbator si ted zkousim, ten ProPoster je placenej sice, ale tohle k tomu pisou a prijde mi to docela komplexni, vylozene to delaj uz par let jenom na tyhle tisky megaplakatu.

Features

* Large poster printing with the size up to 10 x 10 meters.
    * Supporting various image formats (bmp, gif, jpg, wmf, emf).
    * Supporting copying data from standard Windows applications.
    * Acquiring images from Twain-sources (digital camera).
    * Previewing posters in real scale with high quality (1 : 1).
    * Supporting Metric and Imperial measurement units (mm, cm, inch).
    * Multilingual interface.
    * Standard poster format templates (DIN A0, A1, A2).
    * Automatically orienting pages and adjusting the poster size to fit paper sheets.
    * Printing out the necessary part without the whole poster printing.

Version 2.01 (June 26, 2006)

* Supporting metric and imperial measurement units (mm, cm, inch).
    * Multilingual interface.
    * Cropping the selected part of an image.
    * New step-by-step interface.
    * Supporting XP themes.
    * Simplified registration procedure.
    * Working without any printer installed.
    * Keeping image proportions while setting the poster size.
    * Adjusting the poster size.
    * Setting the size of glue margins.
    * Disabling cut lines.
    * Resizing the application window.
    * Quickly changing page orientation.
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    dobra inspirace tohle! myslim, ze to vyuziju!.)
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    Měl jsem podobným stylem jako je rastrblástr pozadí pro jednu práci, 5040 mm na 2250mm po A4kách:)). Ale dělal jsem to ve fotoshopu, v ilustratoru a rosekával při tisku do poscriptu, mno prvně se s tím člověk dost moří, ale potom už to frčí taky rychle :). Za boha nemužu najít fotky z toho:(. Je nejlepší, že za minimální náklady se dá pokrýt celkem rychle fakt velká plocha:)) K čertu s A1 a A2:)).
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    RITZ: jj Boondock Saints mam hodne rad - proto sem to taky vybral :]

CAPTAIN_TACUD: dik za tip! mas taky naky zkusenosti s Rasterbatorem? Respektive muzes porovnat, kterej je lepsi / kteremu neco chybi, co ma ten druhej?
    RITZ
    RITZ --- ---
    The Bondoock Saints / tak ta stena uplne nahore mne velice zasahla XD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam