• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu

http://homokaasu.org/rasterbator/

The Rasterbator creates huge, rasterized images from any picture.
    Upload an image, print the resulting multi-page pdf file and assemble the pages into extremely cool looking poster up to 20 meters in size.

online: http://homokaasu.org/rasterbator/wizard.gas
    offline: http://arje.net/files/Rasterbator_Standalone_1.2.zip

jinymi slovy date mu obrazek > zadate velikost bodu > vyplivne Vam to PDFko > vytisknout a sup na stenu / do kanclu / ven

vlastni tvorbu oznacte home - jednou za cas bude hlasovani
    rozbalit záhlaví
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    ARIA:
    PAYASO:
    priznavam se, ustlal sem, nafukovaci panu kopnul pod postel a ve photoshopu vyretusoval krysy a pavouky :)
    ARIA
    ARIA --- ---
    SMIDRA: hm, dlouho jsem neviděla u mužskýho takhle pěkně ustláno .)))
    EASY917
    EASY917 --- ---
    SMIDRA: jako vtipny ale na spani bych volil jinej motif :))
    BELSAMBAR
    BELSAMBAR --- ---
    IGRACEK: :) obrazek znam dyl, ale zrovna vcera sem to videl v nejakem auditu a opravdu sem si ho predstavil na te zdi :))
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    vyhlasuji soutez:

kdo si da prvni nekam tohleto :]

a cim vic se na to koukam, tim vic se mi to libi...
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    uf no to sem zvedav.. ja uz to mam vytisknuty i orezany, ale tohle me nenapadlo... tak uvidim a dam vedet - lepit to budu asi zitra :]
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    IGRACEK: cece to sem taky poresil, krome toho aby neco chybelo, tak by se to jakoby musle vytisknout mimo papir, ale tohle je i s tema okrajema pro orez. No treba nekdo dalsi nahodi osobni zkusenost :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    mno pak dalsi chyba, ke ktery muze dojit, je ze nezaskrtnes 'fit to printable area' v adobe readeru pri tisku... [musi to byt zaskrnute]
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    IGRACEK: tu volbu sem zaskrt, taky sem mel za to samy, ale proste po orezani to k sobe nesedi. mozna sem nekde udelal chybu, ale vzhledem k tomu, ze je tam jedna moznost nastaveni, tak snad ne :)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    fakt? ja mel za to, ze okraje dela k orezani - tzn ze tam nemusi byt okraje. proc jinak by tam mela byt moznost vytisknout okraje k orezani? mozna zes to nezaskrtnul a on to pak vygeneroval s okrajema, ktery se neorezavaj...
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    KLA: to me taky trochu sere, ale nemuzu ten rasterbator prinutit k tisku bez okraju, respektive on to rozreze na A4, ale v tech mezerach ten obrazek jakoby vynecha, takze to nenavazuje a ty okraje tam bejt musej.

Jestli nekdo tusi, jak to udelat na tiskarnu s bezokrajovym tiskem, klidne zacnu z druhy strany znova :)
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    IGRACEK: :)))

je to lepeny sprejovym lepidlem UHU na polystyrenovy desky rozmeru 1x0,5m, tloustky 1 cm (z Hornbachu, cena asi 7Kc za jednu). Nejvetsi opruz je to lepidlo, stoji dve kila a potreboval sem dve, tak mozna zkusit najit levnejsi reseni...
    KLA
    KLA --- ---
    skoda rezu pres pusy :/
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    hezkyyy .. akorat bych se pak asi bal vlezt do postele :]

cim si to lepil?
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    moje dnesni kreace, uznavam, ze to neni originalni, ale ja mam ty pany fakt rad :)

Image Hosted by ImageShack.us
    VFISA
    VFISA --- ---
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    EMIS: hezkyyy.. vyfot to nak normalne, at Ti to dam na nastenku :]
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    este to crtcko by to chtelo potunit :)
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    EMIS: :))
    EMIS
    EMIS --- ---
    Tak jsem dneska taky zkusil. Pro zacatek neco mensiho 20xA4 velikost 1m x 1m
    Omlouvam se prisernou kvalitu fota, ale fotak to ted za sera lip neda ;(
    A4 jsem orizil, zkompletoval pomoci izolacky. Potom jsem nalepil 4 pruhy oboustrane kobercovky a priplacl na zed. Jsem zvedav jestli to vydrzi, ale pracovalo se s tim dobre a na prvni kouknuti to vypada odolne.
    Tak a hura do hospody dohnat ostatni :))
    kus
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam