• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    EMIS: s tou lepenkou super napad

ehm, mno, jak to rict.. no jeste to nemame no :] ale davam tomu par dni hehe
    EMIS
    EMIS --- ---
    IGRACEK: Dik ;) Je to od hlavniho predstavitele opartu Victora Vasarely. A menuje se to prekvapive Zebra ;)

Jinak super mi prijde to podlepeni lepenkou, jsou to jen dva uzke cca 10 cisel pruhy. Jeden nahore a jeden dole. Dalo to tomu peknej odstup od steny a navic to vypada ze to bude paradne drzet diky tomu jednomu hrebicku do zdi.
    Tedka chystam jeste jednu vec za monitor, to bude dalsi, tak jsem zvedav jak to vubec nasmrdlam na zed ;( Lepit primo se mi to nechce, to musi bejt desnej oser navic tam mam blbej pristup ;(

BTW: Igracku co pillow monster? Jeste lepite?
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    EMIS: super udelany, vypada to jak platno :]

a co to je? zebry hadovite? :]
    EMIS
    EMIS --- ---
    Tak jsem si hral vcera v kocovine. Neni to rastrovany, prislo mi ze to je na cernobile zbytecne a vzhledem k jednoduchosti jsem to pouze zvetsil a rozrezal pomoci PosteRazoru. Je to 3x5 A4. Orezano pomoci odlamovaciho noziku a prkynka, urcite lepsi nez nuzky posledne... Slepeno k sobe izolepou zazadu. Pak podlepeno dvouma pruhama lepenky a na zed pripevneno jednou ocelovou jehlou.

zebry
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    W3R: hezky! jinak s Tebou naprosto souhlasim, co se tyce lepeni.. my delame na pokracovani toho Pillow monstera a sme tak ve 3/4. Lepit 56 papiru [kazdej zvlast na zed] je strasnej voser!
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    STEVIE: Bjork ty barbare
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    W3R: Kdo to je? :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    W3R: a klasicka otazka: cim jsi to lepil?
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    W3R: Pěkné!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Taky jsem se rozhoupal vyzkouset programek ;).. Vyuzil jsem ho k castecnemu zakryti skla ve dverich do meho pokoje.

Tady je vysledek, odted muj pokoj strazi ninja master Kenny!

Tisknul jsem na inkoustovce a jsou po tom trochu rozhozene barvy (je videt treba na kloubouku). Nalepeno je to na kartonove desce a ta pak na sklo. Uz to spadlo, takze to budu muset poradne prilepit ;).

Celkove to vyslo na 3 A4 cele a 3 A4 polovicni.. rozmer 60 x 40 cm cca
    DAAN
    DAAN --- ---

Tak jsem si taky dneska pohrál a vyskočil mi pan Muhammad Ali na zeď
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    FATBOZZ: japonci nevedi co roupama .)))
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    FATBOZZ: huste... ale nechtel bych na tom hajzlu sedet ozralej :]
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    FATBOZZ: !!!
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Trochu inspirace

KLA
    KLA --- ---
    RODRIGO_: aaaach, dekuju za tip!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KIWWWI: já to protáhnu plotrem, uvidíme na kolik pokusů to vyjde .) pochlubím se,
    KIWWWI
    KIWWWI --- ---
    PALEONTOLOG: ani za ty dva týdny co to mám na očích mě nepřestává fascinovat, rozhodně doporučuju :) taky pokud budeš dělat tenhle strip, tak mi přijdou čtyři A4ky na šířku ideální, pět by mělo možná příliš patrné pixely po vytisknutí. A pochlub se s výsledkem :)
    RODRIGO_
    RODRIGO_ --- ---
    KLA: hlavně si sežeň fotku v co největší velikosti. Google nedávno spustil projekt, kde detailně fotí umělecká díla v rozlišení 14 megapixelů... by pak člověk asi asni nemusel ztracet kvalitu rastrováním jako z malyho obrazku...
    http://maps.google.es/maps/mpl?moduleurl=http://pradomuseum.googlecode.com/svn/trunk/themasterpieces.xml&utm_campaign=es&utm_medium=lp&utm_source=es-lp-emea-es-gns-mp&utm_term=prado
    KLA
    KLA --- ---
    IGRACEK: bylo mi řečeno že chtít můžu, ale už to neschvaluje :)
    jsem zvědavá co nakonec vymyslíme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam