• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu
    MARFEE
    MARFEE --- ---
    Prosim Vás,jak správně nastavit Adobe Reader aby mi tiskl obrázek(část) na celou A4?...Stalo se mi že to co mělo být na jedné "puzzli" bylo ale musel jsem to ještě ořezávat od bílých okrajů....díky
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    JACQUES157: tak sice to nerad rikam, ale v tom pripade je to na prd.. protoze ja osobne zadnej expert nejsem, ale peclivka jo, to jo.. s kazdym papirem se hrozne seru, a kdybych ho na tuhle desku prilepil krive a nemoh predelat, asi bych to cely rozstipal :]]]

mno ale deska samotna [nelepici] + naky lepidlo zni dobre!
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    IGRACEK: ee, jedine mozna kridovej, lesklej papir, klasickej drzi fest.. musis bejt peclivej:)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    IGRACEK: jooo, tak to fakt nevim.
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    JACQUES157: KEPASO: samolepici? jak moc? kdyz tam nalepis papir krive muzes ho odlepit?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    docela fer ceny
    pro Brnaky - http://www.hsw.cz/katalog.php?id=1489879
    pro Prazaky - http://www.arango.cz/?page=materialy-pro-vyrobu-reklamy-kapa-aranzerske-desky
    ale ted se divam a ta cena je nizka asi proto, protoze neni lepici :(
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    CALE: mel jsem od otce kamosky kdysi kus asi 200x50cm, ale uz jsem ho davno pouzil.. meli jich doma ranec, tak jsem ji dostal zadarmo, ale jinak souhlas, ze je dost draha - kazdopadne na rastry by byla nejvhodnejsi, ma jednu stranu samolepici
    CALE
    CALE --- ---
    kapa desky jsou draha vec docela, by me zajimalo kde se daji sehnat nejak nejlevneji...
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    EMIS: kupoval sem ho tusim v bauhauzu, tzn. ho budou mit vsude pro kutily.. a tohle sou desky 50x50x5 a kdyz se z druhy strany slepi tou duct tapou, drzi to jak zidovska vira
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BANANABOY: díky. no ale ta cena 8 (. to díkyčau ale :D.
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    KEPASO: je to kapa deska - sendvičová deska

EMIS
    EMIS --- ---
    IGRACEK: luxus :) Ten polystyren jsi kupoval kde? Pripadne jakej je rozmer tech desek?
    Premejslim, ze bych jeste neco spachal, ale tentokrat bych chtel barvu a to je problem - nemam kde tisknout ;(
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    IGRACEK: jojo, to bude ono.
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    KEPASO: myslim, ze vim, co mas na mysli.. je to takova penova hmota, co se pouziva treba na podrazky atd.. a ano, tuhle sem ji na neco jinyho kupoval a stoji to hroznej ranec..
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    IGRACEK: mne se ten polystyren nelibi. na vystavach sem videl prace nalepeny na takovou hmotu, co mela jakoby houbovitou strukturu. bylo to fest prilepeny na zed a vypadalo to fer. nikdo mi zatim v jinych klubech neodpovedel, jak se ta hmota jmenuje. mam ale tuseni, ze je to hodne drahy.
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    HOTOVO

delano kancelarskym bilym lepidlem na gafou slepeny polystyrenovy desky [asi za 50Kc] a orizly skalpelem. Priste to uz jinak delat nebudem, takhle je to maximalni pohoda - hotovy asi za hodku a hlavne je to prenosny a povesi se to na jeden hrebicek [zezadu tapou prilepenej provazek].

ted uz jenom dodelat ten pillow monster... :]
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    JACQUES157: Krasna :)
    mi pripomina ex..

EMIS
    EMIS --- ---
    JACQUES157: nemas foto hotoveho, vypada to dobre ;)
    Na stenu sikmou me nic nenapadlo, resim to taky. Rikal jsem si detailni foto marsu/mesice ale nevim. Mozna zkusim spis neco neotrelejsiho, ale to tezko vybrat a s vyhledem te driny na tu plochu to desi o to vic...
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    jak jsem tady tak prohlizel ty zachody, tak ja bych si pod misu / musli dal tohle:) jenom by se to muselo prekrejt nejakou cirou deskou nebo co:)

ale jinak - resil jste nekdo vylep na sikmou stenu? bydlim pod strechou a posledni volny misto je plocha zhruba 3x4m ale pod uhlem (zhruba) 45°.. tak premejslim jestli se treba poustet do nejaky upravy perspektivy toho obrazku, aby to bylo jakoby prirozenejsi na to koukat primo zepredu.. aby se to tim ale zase uplne nepokurvilo. nevim. nejaky napady?
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    EMIS: no abych priznal pravdu, pillow monster je uz X mesicu hotovej tak z 80% - jen chybi dolepit hornich par rad... snad brzo :]]]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam