• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKRasterbator - z obrazku rovnou na stenu
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    IGRACEK: mne se ten polystyren nelibi. na vystavach sem videl prace nalepeny na takovou hmotu, co mela jakoby houbovitou strukturu. bylo to fest prilepeny na zed a vypadalo to fer. nikdo mi zatim v jinych klubech neodpovedel, jak se ta hmota jmenuje. mam ale tuseni, ze je to hodne drahy.
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    HOTOVO

delano kancelarskym bilym lepidlem na gafou slepeny polystyrenovy desky [asi za 50Kc] a orizly skalpelem. Priste to uz jinak delat nebudem, takhle je to maximalni pohoda - hotovy asi za hodku a hlavne je to prenosny a povesi se to na jeden hrebicek [zezadu tapou prilepenej provazek].

ted uz jenom dodelat ten pillow monster... :]
    GOURYELLA
    GOURYELLA --- ---
    JACQUES157: Krasna :)
    mi pripomina ex..

EMIS
    EMIS --- ---
    JACQUES157: nemas foto hotoveho, vypada to dobre ;)
    Na stenu sikmou me nic nenapadlo, resim to taky. Rikal jsem si detailni foto marsu/mesice ale nevim. Mozna zkusim spis neco neotrelejsiho, ale to tezko vybrat a s vyhledem te driny na tu plochu to desi o to vic...
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    jak jsem tady tak prohlizel ty zachody, tak ja bych si pod misu / musli dal tohle:) jenom by se to muselo prekrejt nejakou cirou deskou nebo co:)

ale jinak - resil jste nekdo vylep na sikmou stenu? bydlim pod strechou a posledni volny misto je plocha zhruba 3x4m ale pod uhlem (zhruba) 45°.. tak premejslim jestli se treba poustet do nejaky upravy perspektivy toho obrazku, aby to bylo jakoby prirozenejsi na to koukat primo zepredu.. aby se to tim ale zase uplne nepokurvilo. nevim. nejaky napady?
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    EMIS: no abych priznal pravdu, pillow monster je uz X mesicu hotovej tak z 80% - jen chybi dolepit hornich par rad... snad brzo :]]]
    EMIS
    EMIS --- ---
    IGRACEK: hele vubec netusim, narazil jsem na to nekde na netu, kdyz jsem prolizal neco o cyberpunku. Jen me stvou ty pruhy v cernejch plochach co zpusobil starej toner ;(

Hele ty jsi jeste nedodelal ani Pillow monster? To uz mas pul roku rozdelany ne ;)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    EMIS: parada! :] z ceho to je ten obrazek?

ja mam doma rozdelany dva rasterbatory a nak na to nemam lidi :[
    EMIS
    EMIS --- ---
    uz jsem to delal driv, ale byl jsem linej fotit tak az ted

KEPASO
    KEPASO --- ---
    no, ja myslim, ze minimalne jednou se to sejmout da. kazdopadne za tu cenu je skoda to nezkusit.
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    KEPASO: hmmm to zni super! a hlavni otazka: jak rychle to schne? protoze na papiry je nejlepsi, kdyz se s tim da jeste chvili hejbat...
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj. mam pro vas takovej tip ohledne lepidel ve spreji. samozrejme jsem to jeste nezkusil, ale:
    u rucniho sitotisku se pouzivaji specialni lepidla ve spreji na fixaci textilu na tiskovych plotnach. maji nejaky specialni slozeni, ktery je odlisny od klasickych lep. ve spreji. ja jsem to lepidlo vyzkousel az vcera (na ten textil) a myslim, ze i na tyto dilka to je vyborna vec. vytvari to lepici vrstvu, zadne zmolky atd. a hlavne je ta cena za hubicku. myslim ze jsou za 130Kc bez DPH (600 ml) a da se to koupit v http://www.kasibohemia.cz (PHA Smichov). zel tak levny se da sehnat asi jen tam, jinde jsou tyto spesl spreje docela mastny.
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    SENDAI: aha, tak proto sem to nepoznal :]
    SENDAI
    SENDAI --- ---
    no delal sem to vicemene celej den.je tam bratrova fanaticky zboznovana banda jelimanu z linkin park;)
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    SENDAI: hezky pekne! to musela bejt kurva prace.. jak dlouho si to delal? a ze sem tak nesmely - co je to na tom za partu Hic? :]
    KIWWWI
    KIWWWI --- ---
    SENDAI: wow! pěkně :)
    SENDAI
    SENDAI --- ---
    plachta pro bratra k narozkam;)
    kolik to bylo. . .neco kolem stovky.lepil sem vertikalne pruhy lepidlem na zemi,potom oboustrankou na zed a jeste lepidlem k sobe;)
    EMIS
    EMIS --- ---
    BONGO: myslis pri orezu a lepeni? ja to rezu lamacim nozikem presne na miru podle pravitka. De to celkem rychle lepsi nez nuzky a zadnej presah nenechavam
    BONGO
    BONGO --- ---
    nechavate si presah u jednotlivych stranek nebo jedete presne? ja si rikam,ze kdyz je clovek sikovny a presny,presah neni treba,ale rad se zeptam na zkusenosti..
    BONGO
    BONGO --- ---
    diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam