• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAFIMO
    DAJUSE
    DAJUSE --- ---
    Zima za dveřmi, sněkuláci na uších :-)))



    Více na http://dajusejewels.blogspot.com/
    NEAX
    NEAX --- ---
    ROSADKO: tak ta už je fakt vymazlená!
    NEAX
    NEAX --- ---
    DAJUSE: tvořim hlavně korálky a fimo (tak ono to jde ruku v ruce :-), ale spíš tak pro radost nebo pro kamarády, bohužel na to nemam tolik času kolik bych chtela ... hlavně na fimu mě baví to, že je se stále co učit :-)
    DAJUSE
    DAJUSE --- ---
    NEAX: no tak holky z bijoux components jsou dostatečné doporučení, proč k bizonu přejít :-) asi ho taky zakoupím zase až mi dojde Alteco :-D ... Jen se pro mě hůř shání :-( ... Co ty vůbec tvoříš, ženo? ;-)
    NEAX
    NEAX --- ---
    PSYCHEE: bohužel nevim kde v praze ho maji, vzdycky kdyz jsem ho viděla tak to bylo mimo prahu ... fakt me napadaj jen obi a spol.
    ROSADKO
    ROSADKO --- ---
    NEAX: no já se ptám proto, že vrtačky značky Foredom používaj na UmPrumce v ateliéru šperku, tak jsem myslela, že budou asi dost kvalitní...ale ten Dremel vypadá taky dobře...tak fakt nevim, jak se rozhodnout.

    DAJUSE: a nevíš náhodou, kolik tahle konkrétně stojí?
    NEAX
    NEAX --- ---
    DAJUSE: bizona mi prave jednou doporučili kdyz jsem byla v jablonci, pan rikal ze si ho tam chodi kupovat holky od perlicek (= holky, prodavačky z bijoux components) a protoze se mi osvedcilo uz jsem u nej zustala :-)
    DAJUSE
    DAJUSE --- ---
    KLA: jinak jak hodila odkaz NEAX na Bizona, to znám, to je taky fajne :-) jen já jsem ukotvila jinde no :-D kařdý máme svoje lepidlo :-D
    DAJUSE
    DAJUSE --- ---
    KLA: Já používám lepidlo Altedo, se mi osvědčilo výborně. Mají ho i v Rooye. Stojí tam 180 2Og. Je tekuté, v čem mím očko, tak po upeření z fima vytáhnu, kápnu kapičku a zase drátek do Fima zandám a drží parádně...jen jednou se mi ozvala slečna, že jí upadla spona z komponentu. Ale zase na větší plochy používám dlousložková lepidla. Tak já dělám ale i s plechem na plech a tak...a tyx jsou super. Teď mám Taky od Alteca :-D nějak co sleduji vždycky u toho v lepidlecxh skončím :-D
    http://www.alteco.cz/vterinova-lepidla_ace-d
    http://www.alteco.cz/epoxidova-lepidla_3-ton-quick-epoxy
    DAJUSE
    DAJUSE --- ---
    LINKOS: No já peču na sto max na sto deset stupňů průměrně 15 minut...čím déle je tvrdší, ale křehčí...Jinak jestli dělal nějaké 3mm hubeňoury, tak ty občas rupaj...jo a taky se to občas děje, kdyř se, zvláště pak fimo clasic, před tvořžením nepropracuje...
    KLA
    KLA --- ---
    KLA
    KLA --- ---
    tutorial makaróny... někdy to musím ochutnat :D





    KLA
    KLA --- ---
    tutorial slunečnice





    výsledek
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    NEAX: jestli nekdo objevite kde v praze tohle lepidlo maji, napiste to sem, me uz to vterinovy taky hrozne nebavi. posledni kapka byla, kdyz jsem si jim znicila uplne novou sukni ,o)
    KLA
    KLA --- ---
    NEAX: vyzkouším... když jsem se tuhle v barvách lakách snažila vysvětlit co chci tak mi řekli že nic takového není
    NEAX
    NEAX --- ---
    KLA: obi a spol., drogerie (ale takovy ty normalni drogerie, tam kde maj i barvy, laky, ani nevim jestli takovy drogerie vubec v praze existujou :-)
    NEAX
    NEAX --- ---
    ROSADKO: Foredomka - to vůbec neznam. Dremel je proste takova klasika, proto je taky drazsi, ale zalezi na typu, koukala jsem že DREMEL® 300 Series stojí tak 1500. Na tech jejich strankach si muzes najit prodejny, z tech velkejch to je Obi a Baumax.
    KLA
    KLA --- ---
    NEAX: supr, vyzkouším... kde se dá něco takovýho sehnat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam