• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRZHORWORLD CUP DH, WORLD Championships 2014
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    DRZHOR: peknej preklad:]
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---

http://www.dft.gov.uk/cyclingengland/2010/01/personaility-of-the-month-steve-peat-downhill-world-champion/

Personaility of the Month - Steve Peat, Sjezd World Champion

Jaké je vaše zaměstnání nebo jiné hlavní činnosti, která zahrnuje na kole?
    I závod Sjezd horských kol.

Jak dlouho jste to udělal, že?
    Za 17 let.

Kde bydlíš?
    Sheffield, hned vedle Wharncliffe lesa dobré jízdy.

Co vás nejvíce povzbuzuje o cyklistice, kde bydlíte?
    Stezky v lese jsou vždy skvělé.

Co vás nejvíce odrazuje o cyklistice, kde žijete?
    Gloopy husté bahno v zimě.

Jak byste charakterizoval sám sebe jako cyklista?
    Čistý downhiller, ale má také všechny ostatní aspekty cyklistiky.

Co je vám nejbližší cyklistika paměti?
    3 let - honí moji bratři kolem na svých starých kolech.

Kde je nejlepší místo, kde jste někdy koloval?
    Příliš mnoho se zmínit, bych na místě s dobrými přáteli nejlepší.

Jaký je váš největší úspěch, pokud jde o podporu více lidí na kole?
    Vedu vývojového týmu pro závodní Sjezdové.

Jediná věc, co si myslíte, že by se nejvíce podpořit cyklistiku ve Velké Británii?
    Cyklistické kluby ve škole a hodiny na kole PE.

Jaká byla vaše oblíbené cyklistické zkušenosti?
    Závodění je můj nejpříjemnější část cyklistiky.

Jaký byl váš nejhorší zážitek na kole?
    Ke zranění a nebyl schopen závodit.

Co je to s pomocí kola, které se vám líbí nejvíc?
    Drží mě ostré uspět v mé práci.

Odpovědí je názor jednotlivce a nemusí nutně reflektovat názory všech organizací, které mohou představovat.
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    Home

StevePeat

We must have been good!! Santa came to our house!! Merry Xmas everybody. Cheers and Ho Ho Ho.
    about 3 hours ago from web
    Reply Retweet

BrianLopes
    Merry X mas everyone! Hope Santa brings u all lots of good stuff. Unless of course you've been bad.
    about 5 hours ago from UberTwitter
    WERT
    WERT --- ---
    TURBO: teď babo raď, kdo je vic DH worldcup šampión???
    TURBO
    TURBO --- ---
    já mám víc jak 100000 peřiňákohodin
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    tak peaty minulej rod nalital vic jak 100000 mil v letadle!!
    WERT
    WERT --- ---
    Sam Hill: Champery je úžasná trať, rozhodně to nebyl můj nejlepší spustit vůbec, protože jsem havaroval. Připadal jsem si jako bych jel i když podmínky a byl velmi rád, že stále si 3. místo.
    WERT
    WERT --- ---
    DRZHOR: husty si to takhle precist :))) celkem prdel
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    takovej rychlopřeklad:

hlavní je skočit přes předek :-D

ale večer si to doma rad přečtu...
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    SCOONK:

Pojďme se první ze šesti zimních názory! (Anglická verze níže)

Zobrazení zima? Watt'n'dat? Rozhovor v zimě? Pohled v zimě? Nebo možná on-line Inter-View? Mezivrstva, abych tak řekl?

Všechny tyto věci! Rozhovory s hrdiny na kole sezony 2009, protože se nám podařilo pohovor se všemi 6 celkovém vítězi Světového poháru.

Tento začíná v zatímco Sam Hill, a to má říct:

MTB-news.de: loňské sezóny byl určitě jedním z nejzajímavějších na konec a jste měli dát všechno skončit přes předek. Gratulujeme - jsme vděční za akci, kterou jste spálil v tomto roce v zemi!

O Samozřejmě, někteří lidé se sami sebe ptají, kdo to Sam Hill a teď to, co dělá, jak se zabývá úspěch a to, co ho řídí. To je důvod, proč jsme požádali několik otázek:

Školení pro novou sezónu začíná. Kde jsi a co děláš? *

Sam Hill: V off-sezónu, jsem doma v Perthu v západní Austrálii. Mám tam všechny mé motorky a začne 1. Trénovat v lednu. Často jsem jít se svým Stumpjumper na cross-country tratě, sjezdové několikrát týdně, jděte běh a jízda motocross.

V rozhovorech a videoklipy, které se zdají vždy velmi plachý a zdrženlivý. Váš nejlepší rozhovor, které jste dali našeho názoru, v Mariboru, když máte dobrý poplatek vzal léky proti bolesti a postavila se vedle Jill Kintner. Vzpomenete si na tento okamžik? Dáte-li rád rozhovory? Proč je to, že vždy osvětlují novináři tak špatné?

Sam Hill: Ano, myslím, že jsem plachý člověk. Vzpomínám si na rozhovor v Mariboru, kde byly silné bolesti. Není to tak, že bych se rád rozhovory, myslím, že jsou důležité a jsem rád, že dát. Nemůžu jen tak stát, aby se rozptylovat v den závodu, takže když se snažím soustředit na závod.

Musíte být neustále na cestách. Letiště, které najdete nejkrásnější? O tom, co ode jste strávil nejvíce času?

Sam Hill: Moje nejoblíbenější letiště Perth, neboť tam jsem nakonec přistání na konci sezony a já jsem doma! Mám sklon trávit hodně času v Los Angeles a Londýně, protože mnoho lety do nebo přes tam.

Nyní se vrací zpět s bezpečnostní trochu víc klidu ve svém životě knihu. I když v Austrálii není zima ... Vypadá vaše off-sezónu? Máte vzdělávací plán, nebo budete mít trochu vzdálenosti závodů?

Sam Hill v off-sezónu, to je vlastně relaxační léto v Austrálii, to je čas trávit čas s přáteli a oslavovat, než se stane vážným znovu. Mám tréninkový plán, který jsem začal sledovat několik měsíců před sezóna začíná, a někdy jsem účastnit australských závodních, ale to záleží na mně.

A ve zpětném pohledu: Jaký byl nejlepší závod sezóny pro vás?

Sam Hill: Myslím, že nejlepší závod byl pro mě Schladming, jsem se cítil dobře a na víkend nemohla být lepší. Jsem získal kvalifikaci a závodění ve Světovém poháru - to bylo skvělé.

Dokážete odhadnout, kolik skladeb jste byl jízdy? Jaký je váš oblíbený mezinárodní okruh? Německé linie, které se už víte? Vaše pneumatiky doporučení pro evropské cesty? Co ovlivnil váš výběr pneumatik? Vidíme, jak se pravidelně závodit v suchu, aby zpomalil.

Sam Hill: Nemám tušení, kolik jsem pryč, nebo alespoň velmi mnoho. V Německu, Řídil jsem několikrát v Willingen, protože mistrovství světa, ale myslím, že mé oblíbené trati ISIT Schladming, se mi líbí, protože je technické, rychlé a drsné.
    Pneumatika výběr zcela závisí na podmínkách, často jsem se jet do země, pneumatiky pro suché podmínky, když cesta je strmější a agresivnější. Specialized Řezník je velmi dobrý suchý-a středně-pneumatiky a Specialized Storm je příjemný, když je mokrý.

Pojďme na všech závodech: kolik běží uděláte na závodní víkend? A jak se vám, že se setkáte ve Racerun řádek, který jste nikdy řízený předtím, a přesto je to právě tento řádek nejrychlejší? Kolik je zkopírován do výběru linie mezi řidiči?

Sam Hill: Já bych řekl něco, jsem 10-15 běží během dnů školení. Mám linku pro Racerun vždy v mé hlavě a vždy před vlak. Jestli je velmi zvláštní, budu to může být bezpečná jen jednou nebo dvakrát, a podruhé až v závodě, ale i tady se cítím.

Jsme samozřejmě rádi na vaše znalosti. Můžete nám obyčejným smrtelníkům, aby náznak, jak jsme se přímo v linii kopce?

Sam Hill: Já bych jen říct, praxe, linky, které chcete mít na průběh a zkuste co nejlépe znát zpaměti, takže víte, co přijde příště a kde budete muset přijít v další části, podívejte se na trati a snaží najít jemnější linií.

Mnozí jsou přesvědčeni, že mistrovství světa kalendáře do své řidičské dovednosti na příští rok přijde velmi naopak. Těšíte se už na Champery příští rok? V roce 2007 jste již probíhala na trati. Byl to váš nejlepší Racerun, že jste někdy řízený?

Sam Hill: Champery je samozřejmě skvělý, ale to rozhodně není můj nejlepší závodní tak daleko, protože jsem spadl. Ale já jsem měl pocit, že i kandidovat na podmínky a byl velmi rád, že stále ještě 3. být. Těším se na závodní dráze příští rok, myslím, že všichni vypadají docela dobře a bude to zajímavý rok, a věřím, že budeme vidět některé nové tváře na stupních vítězů!

Mnohé díky Sama podrobné odpovědi!

# # # Anglická verze: Sam Hill Interview

Poslední sezona byla rozhodně jedním z nejvíce vzrušujících a vy jste museli dát to všechno až do konce, aby se nejprve na poslední. Gratulujeme - jsme vděční za akci, kterou vypálili do země v tomto roce.

Zřejmě lidé ptají, kdo Sam Hill je a co dělá, jak se řeší, co s úspěchem a tlačí vás. To je důvod, proč máme pár otázek pro vás:

Školení začíná vaše kola jsou na místě. Co uděláte?

Sam Hill: V období mimo sezónu jsem doma v Perthu v západní Austrálii. Mám tam všechny mé motorky a začít výcvik 1.ledna. Stumpjumper jezdím hodně na běžecké tratě, sjezd pár krát týdně a dělat některé jízdy a jezdím na motorce.

V rozhovorech a videa budete vždy vypadat typ plachý a obranné. Nejlepší rozhovoru jste se někdy dal - z našeho názoru - který v Mariboru, když jste stáli vedle Jill Kintner - plný bolesti! Vzpomínáte si na ten okamžik? Máte rád rozhovory? A proč jsou novináři stále svítící jste tak špatné?

Sam Hill: Jo, myslím, že jsem plachý člověk, pamatuji si, že rozhovor v Mariboru, byl jsem v hodně bolesti tam. Nemám rád dělal rozhovory, myslím, že jsou dobré a já jsem rád, že to je. Ráda bych se neobtěžoval v den závodu, kdy jsem se snažil soustředit na.

Jste na cestách po celou dobu. Letiště, které máte nejraději? V té době jste strávil nejvíce?

Sam Hill: Můj oblíbený, protože její letiště Perth, kde jsem nakonec přistát na konci roku a jsem doma. Mám sklon trávit hodně času v Los Angeles a Londýně na letištích, jako kdyby byly od místa, kde jsem lítat a cestovat přes většinu.

Zima je čas mír a klid pro vás? Tak to není v zimě v evropském slova smyslu pro Vás v dole v tom, jak se váš offseason vypadá? Máte-výcvik jízdního řádu, nebo se vám prescind od závodění?

Sam Hill: Ano, v období mimo sezónu je skutečně v Austrálii léto, čas na odpočinek, pověsit ven s přáteli a stranou před tím, než vyskytne v závažné znovu. Mám tréninkový plán, že jsem po několik měsíců před začátkem sezóny a občas si i některé místní australské závody, ale to záleží na mě opravdu.

V recenzi: Který závod byl nejlepší z celé sezony?

Sam Hill: Myslím, že pro mě nejlepší, co Schladming, cítil jsem se dobře a víkend nemohl jít o nic lepší. Jsem vyhrál kvalifikaci, finále a svět
    pohár celkově tak to bylo úžasné.

Dokážete odhadnout, kolik skladeb jste jezdili ve vašem životě? Který z nich je vaše nejoblíbenější? Někdy jel německé trati? Pokud ano - který z nich? Který
    pneumatika byste doporučil pro evropské tratě? Co má vliv na vaše pneumatiky-volba? Vidíme, jak se pravidelně na blátě pneumatik v suchých podmínkách.

Sam Hill: Nemám tušení, kolik jsem jel, tam byl ale hodně. Willingen jsem jel v Německu několikrát na světové poháry. Myslím, že můj oblíbený track je Schladming když se mi líbí, protože jeho technické, rychlé a drsné. Volba pneumatik vše závisí na podmínkách, často jsem běžet bodec pneumatiky v suchu, pokud dráha je strmější a agresivnější. Specialized Řezník je opravdu dobrý a střední suché pneumatiky a Storm Specialized je úžasné, když její mokřejší.

Umožňuje dostat se do závodů: Kolik tedy děláte o víkendu Světový pohár?
    Jak se vám daří zasáhnout řádek ve vašem racerun, nikdy předtím jezdili a ještě tento řádek je nejrychlejší? Kolik je zkopírován Mezi jezdci, zatímco linka volby?

Sam Hill: Řekl bych, že bych si kdekoli 10 - 15 dní probíhá nad praxí. Vždycky mám linky vybrán pro závod běžet a já jsem vždycky praxe je před rukou. Pokud mám pocit, jeho opravdu zvláštní i praxi to může jen 1 nebo 2 krát a pak znovu, dokud není závod, ale já jsem pohodlný nedělá.

Samozřejmě bychom chtěli, aby zisk z vašich znalostí: Máte doporučení pro běžné DH závodníci, jak to udělat dobře v závodech a stisknete pravé line?

Sam Hill: Já bych jen říct, praxe řádků, které chcete přijmout a pokusit se zapamatovat si trať, takže víte, co přichází a kam je třeba přijít do jednotlivých sekcí. Studie sledovat a hledat jemnější linií.

Mnoho jezdců si jisti, že příští roky Světový pohár Kalendář bude vyhovovat vašim typ jízdy. Jste již těší na Worlds v Champery? V roce 2007 jste jezdili trati - to byla možná nejlepší racerun jste někdy?

Sam Hill: Champery je úžasná trať, rozhodně to nebyl můj nejlepší spustit vůbec, protože jsem havaroval. Připadal jsem si jako bych jel i když podmínky a byl velmi rád, že stále si 3. místo. Těším se na závodní dráhy v příštím roce, myslím, že všichni vypadají velmi dobře a bude to zajímavý rok. Myslím, že některé nové tváře budou na pódiu.

Chtěli bychom poděkovat Sam Hill, že nám ho rozhovoru.
    SCOONK
    SCOONK --- ---
    rozhovor se Samem Hillem (německy/anglicky):
    http://www.mtb-news.de/forum/showthread.php?t=435893
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    YouTube - Nejc Rutar - Go Pro helmet cam on downhill course - MTB World Championships Canberra Australia 2009
    http://www.youtube.com/watch?v=jzr_S_1hffE
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    SCOONK: control copy vložit... a nebo po otevření dej refresh...
    WERT
    WERT --- ---
    SCOONK: zkopiruj do novyho okna, ses snad pokrocilej uzivatel internetu ne? :)
    SCOONK
    SCOONK --- ---
    DRZHOR: 404: not found
    TURBO
    TURBO --- ---
    chtěl bych se nechat smazat, páč to neňy k tématu
    WERT
    WERT --- ---
    DRZHOR: masaaaž
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam