• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRZHORWORLD CUP DH, WORLD Championships 2014
    reklama:

- LINKUJTE FOTKY VIDEA TÝKAJÍCÍ SE TEMATU, diskutujte k tématu, OSTATNI BUDE MAZÁNO
    rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    HANSCV: j vim sem si to vsim az kdyz sme to sem dal, jednak je opakovani matka internetu a druhak je to tu aspon rovnou:)
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    WERT: ehm je to v prispevku ode me....vim ze sem lama co neumi vlozit video s nahledem ale stejne :)
    WERT
    WERT --- ---
    2014 Cairns UCI World-Cup DH Course preview with Mick Hannah
    https://vimeo.com/85526731
    WERT
    WERT --- ---
    MADproductions: Pre-Season 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=uIT3V8BBE_w#t=135
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    Trochu historie pro Vencu

VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BUENAONDA: No nevim, jestli bych ho dal. Spis ne, neni fyzicka. Na to ma skill Maaca, to je hroznej chrt, se nezda, srac :-)
    Jestli je tam porad na Hociminovi ta debilni klada, tak to moc na zavodeni nebude. Vzdycky, kdyz jsem se ji snazil v palbe preskocit, tak jsem hrozne vyvlal:-)
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    WERT: Chce to jet uz z hocimina, trochu to drzet na ty rovince na zacatku, pak kontrolovanej smyk do esicek a drzet nejakou rozumnou rychlost na zbytku trati, hlavne nikde moc zbytecne nezpomalovat. Spis jet stale plynule, ikdyz pomalu, nez styl brzda plyn.
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: jj bez sundani nohy... Takze bez ztraty kyticky, ale prosrany sem mel pumpky stejne:)
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    VONDRUS: Jj kdyz jsem tam jel poprve tak taky nejrychlejsi, ale zatim jsem se tam vzdycky jednou vyvalel ...
    Zkus zajet toho Charvata na tom celym useku co daval na net, by byla prdel ;)
    WERT: sundal jsi dost, pekny ... Puncochace cely? :)
    WERT
    WERT --- ---
    VONDRUS: hm hm, taky sem tam jel vcera podruhy... No chce si to tam asi najet:)))
    Predtim sem se loudal. A asi na takovym poslednim traverzu by taky slo krapet pridat. V tech zatackach nevim nevim:))))))))
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BUENAONDA:
    WERT: Testuju novej teleport no :-) KOMa sem dal na druhou jizdu, takze vlastne stale na oci. V tom byla, si myslim, ta vyhoda, nevedel jsem, co me ceka :)
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: jo na to sem se taky chtel zeptat, vcera sem tamtudy jel... Ne teda na KOMy ale spis na preziti... Neco by dolu sundat slo ale sundat 30s je podle me dost no:)
    I kdyz je fakt ze nahore nez se prijede do zatacek sem jel asi zbytecne pomalu. Ale i tak...
    WERT
    WERT --- ---
    VONDRUS: to mel o fous v tom val di sole nebo kde, tohle je prej druha noha a udelalo to prej riditko nebo brzda... Dal jsem to nezkoumal.

Ale asi se siknou trenky s neprotrhnutelnyho materialu i na xc koukam:)
    Rozhodne solidni valecny zraneni :/
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    VONDRUS: Jestli jsem to spravne pochopil, tak mas na Zvolousovi KOM :) slusny, to jsi ten telefon hodil dolu ?
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    GEG: JEstli jsem to spravne pohopil, tak mu tu tepnu pretala zlomenina kosti. Docela hnus. Podle ty louze, co se kolem nej udelala musel ztratit dost krve.
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    GEG: By me taky zajimalo ...
    Kazdopadne ulet, Cedric si posledni dobou uziva teda ...
    GEG
    GEG --- ---
    DRZHOR: Sileny, o riditka nebo cim? Nejak to z toho zaberu nevidim
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    DRZHOR: Uuuuaáááá ani jsem to nedokoukal...
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    DRZHOR: Zajimave...
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    no tak pomohl mu... tot cely.. kdyby .. ryby... nema smysl domyslet...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam