• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRZHORWORLD CUP DH, WORLD Championships 2014
    reklama:

- LINKUJTE FOTKY VIDEA TÝKAJÍCÍ SE TEMATU, diskutujte k tématu, OSTATNI BUDE MAZÁNO
    rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA:kdyby Gwin sel do YT tak by to byla slusna legranda :)
    Athertoni by mohli jezdit na Kone, ale spis je tipuju je na Cube nebo Canyon :)))
    Ostatni vyfasujou Superiory, Joko a Polygony...
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    GT Bicycles and Atherton Racing Part Ways - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/gt-bicycles-and-atherton-racing-part-ways2.html

Dle komentu lidi by se mohli dit zajimavy veci. Brook a Greenland ma jit pryc od Treku, Gwin od Speslu.
    Takze Atherton's do Treku, Brook do Gt, Greenland do speslu a Gwin do YT :) To by bylo slusny, jako mohli by YT uz udelat race team, myslim ze zajimava vyzva i pro jezdce.
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    GEG: Jj jeste Thirion by byl dobrej, ten jeho wild style me gusta ...
    Anglan - Michael Jones, zajel to super, hlavne ten spodek .. Ale je videt, ze ta posledni sestka je krapet v jinym levelu ...
    Minarovi jsem to taky pral, ja ho nikdy moc nemusel, takovy to "nudny" stylo, ale jak rikali Warner, genius on the bike, kloboucek no za ty vyrovnany vykony.
    Jeste me prekvapil Brook, ten se vratil pekne zpet viz posledni svetak a ted, KDYBY nespadl ..
    Btw. Juniorskej Greenland bude asi zajimavej, vyhral svetak, sampionat .. A ten Vernier- partak Bruniho .. Ty jim zacnou nakladat s Brosnanem brzy :)
    GEG
    GEG --- ---
    Bruni jel super, veril sem teda i Minaarovi kterej mel nahore nahnanejch 4,5s coz je celkem masakr... kazdopadne ten anglan... ted si nevzpomenu na jmeno to zajel dole celkem slusne kdyz sedel 80% casu v hot seat, to sem cumel :)

Gwin/Brosnan/Gee vsechno prehecovany jizdy ani na voko nehezky, lito mi jich nebylo :D

fandil sem Brunimu, Mlynarovi a Blenkimu, ale frantik si to zaslouzil no ... 4x letos druhej, tak konecne
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    PETR_TNT: Co tam spis vyvadel Gee? :)
    Tomu jsem teda nepral vyhrat, ale takhle se trapne rozmrdat taky ne ..
    A Gwin, rikal jsem pred zavodem, ze to neda, ze spadne. Proste chyba, kdyz chces moc/ceka se od tebe vyhra ...
    Jj Bruni super, zaslouzene po vsech strankach.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    co to tam ten Gwin vyvadel? mu to uchcalo?
    L-Bruni dobrej, zaslouženej
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: Bruni ja to rikal, connorovi posrali kolo, na tom uz nezajede nic :))))
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    Tak asi jak si vsichni prali .. Pekne si to kluci letos rozdelili ...
    Ja teda mel vsazeno na Troye, kterej by ho mozna i dal KDYBY a na Connora snad taky nekdy dojde :)
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    Windham zatim nej zavod letos pro me .. Kdyby Bruni, skoda ho, ten kluk ma fakt smulu, ale Gwin !! At se veri cemu chce, rika o ty posrany americe co chce, je hustej :) nechapu co on tam predvadi :)
    WERT
    WERT --- ---
    pekny fotky:

Photo Epic: Mont-Sainte-Rat - MSA World Cup DH Finals - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/mont-sainte-rat-mont-sainte-anne-world-cup-dh-finals-2015.html
    WERT
    WERT --- ---
    je fajn videt ze tam sou i nejaky cesi:)))

Results: Finals iXS EDC Round 2 - Schladming - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/results-finals-ixs-edc-round-2-schladming-2015.html
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    JERSY: Zato jsem si užil luxusní pracovní sobotu.
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    VONDRUS: I Only Ride Parkplatz asi
    JERSY
    JERSY --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: skoda ze si nejel prisels o hodne...
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    WERT: Jezdej parkal dobre no
    WERT
    WERT --- ---
    HANSCV: me se to libi celkem... videl jsem v nemecku zatim 2-3 asi
    nemci maji radi predevsim ty svy prisernosti... a pak jsem hodne v posledni dobe videl SantaCruze V10 karbon, asi nejakej vyprodej 26" :)

Nicmene zase jsem byl fascinovanej tim ze nemčik jede krokem po parkalu, prijizdi ke svymu autu, tak to rozdupe a udela smyk. Asi fakt nejakej narodni folklor. Nebo maj prachy na plaste, nevim...
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    WERT: ty uz ho davno maj :D, prijde mi ze v nemecku je to nejoblibenejsi zahranicni znacka
    WERT
    WERT --- ---
    SKAUTIK: par nemeckejch vocasu si to kolo asi ted koupi, no :)))
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    BUENAONDA: Mne sere s tim jeho nackovskym USA je nejlepsi zeme a pak jeste jak pridal s tim ze jezdi tak jak jezdi diky bohu not tak...

Jako ateista exDeathmetalak to proste neunesu panbickare...

Jo no ty novy Dema vypadaj ze jezdi fakt solidne, problem je v cene a tom ze sou snad jeste mensi nez ty stary
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    BUENAONDA: Pardon za slovosled, zrovna jsem vstaval :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam