• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRZHORWORLD CUP DH, WORLD Championships 2014
    reklama:

- LINKUJTE FOTKY VIDEA TÝKAJÍCÍ SE TEMATU, diskutujte k tématu, OSTATNI BUDE MAZÁNO
    rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    Andrew Neethling Announces his Retirement from Racing - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/andrew-neethling-announces-his-retirement-from-racing-2017.html
    HEJSA
    HEJSA --- ---
    Australian National Downhill Series: Awaba - Round 1 - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/australian-national-downhill-series-awaba-round-1-recap-2017.html

Hned výhra, ikdyž konkurence nic moc. Chtělo by to poměřit síly s nějakým lepším prťavcem
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    PETR_TNT: Jj jsou takovy prazvlastni, ale jinak musim rict, ze je to dobry kolo ten jeji top LIV 2016, osazeni, geo, pekne to funguje ...
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    PETR_TNT: 800 je ok, kdyz muzes zkracovat
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    BUENAONDA: Giant mají asi jen dvoje řidítka, 730 a 800 mm. Demence, tvarem taky mimo
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    VONDRUS: Jj Giant kola davaj 800 automaticky, takze moje Jita je ma ... chci ji to prave riznout, uz jen kvuli posedu, kdyz jedes nekam dal ...
    WERT
    WERT --- ---
    VONDRUS: 800 je zaklad...

teorie (kterou vsichni zname) je takova, kdyz mas maly kolo, a potreboval bys vetsi reach, tak protahni predstavec, nebo dej sirsi rodidla... tak treba je to delsi nez specialized, anebo jezdil uzky rodidla i na speslu?
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    jo 780 je v klidu. Vic nepotrebuju.
    Ale obcas je komicky koukat na mlady, maly nebo na holky jak jezdej s 800 :)
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    VONDRUS: Rodla jsou zajimavy, myslim, ze to neni o velikosti cloveka, pac 175 neni nic neobvykleho ... ja mam 180 a vyhovujou mi 780 rodla, kdyz jsem jezdil 740 tak jsem mel pocit, ze mi chybi poradna paka ve "velky" rychlosti ...
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BUENAONDA: Odpruzeni na perech je zajimavy. A uzky riditka taky celkem u nej chapu. A to sem myslel ze je nizsi.
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: Ted sem videl mapu zhyralosti sveta... a crack je na zelandu nejdrazzsi takze spis vezou crack uz naladenej v bednach s kolama a rikaj tomu trenink.
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Jedou sem naladit vsichni crack pod hlavkem ?
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    GEG: Lol, me je uplne u prdele :) ja jen min rok tipoval, ze by to mohla byt jeho sezona a pak to uz jen drazdil kvuli vam :) ja bych ho mozna tal oblizl teamovymu jezdci Conorovi za to jak nici zatacky ...
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    Tak Dan zpet na DH

Trek Factory Racing Announces MTB Roster for 2017 - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/trek-factory-racing-announces-mtb-roster-for-2017.html
    WERT
    WERT --- ---
    VONDRUS: Bude zajimavy esli satecek bude porad kazdou jizdu padat nebo ho to kolo doveze az do cile
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    WERT: ne jen kolo :D
    WERT
    WERT --- ---
    GEG: jj ten mu to kolo bude voblizovat
    VONDRUS: tam to jedou naladit vsichni...
    GEG
    GEG --- ---
    VONDRUS: na pana šátečka nemuzes vod Rosti cekat objektivni komentar :)
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    to bude zajimavej rok tohle.
    Sem koukal, ze Satecek tym jede prvni zavody u Lose ve snu, tak by nam mohl poreferovat, jak jim to jelo, nebo nejelo, a jestli jim vubec prisli kola :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam