• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRZHORWORLD CUP DH, WORLD Championships 2014
    reklama:

- LINKUJTE FOTKY VIDEA TÝKAJÍCÍ SE TEMATU, diskutujte k tématu, OSTATNI BUDE MAZÁNO
    rozbalit záhlaví
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    VONDRUS: Yep, Minaar slusnej navrat, KDYBY ...
    Svet bude dobrej, Gwin to vyhroti hlavne vzhledem k jeho sezone a ze to nikdy neurval ..
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BUENAONDA: Super zavod.
    Skoda ze to Rehor posral.
    Mistrovstvi bude zas naslaply a vyhroceny
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Rozhodne nej zavod zatim letos ... Brosnan a Bruni jeli krute ...
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Pěknej závod. Frantici letos celkem valej.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Go Danny go!!! Bude dneska skřetí veselice? Skoda ze se jim udělalo tak pekne.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: No to aby sis vzal troje nahradni zadni kola, podle tech sympatickejch sutru na trati :)

Jinak velkej palecek za e13 support. Opet po roce ve franciji sem jebnul kartonovej rafek. V nedeli vecer sem poslal mail, ze to chci reklamovat. V pondeli rano uz byl novej rafek na ceste a v utery doma. Jen po me chteli poslat ten rozjebanej zpatky. Takze ikdyz jejich produkty asi kdyby nic nevydrzej, tak nemeckej servis funguje.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Nemůžu si pomoct, ale tuhle trať bych si chtěl dokonce i sjet. Škoda že už se jim dělá hezky, ve sračkách mě to baví víc...

Regen. Matsch und Vollgas! vMAX Raw – Downhill World Cup 2018 Mont-Sainte-Anne
    http://www.youtube.com/watch?v=1-FmzXGzKqs
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: Nebo prestal chlastat :))))
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    https://m.pinkbike.com/news/day-2-results-ews-la-thuile-2018.html

Endurospirit Eddie is on fire, minulej svetak v prvni desitce, posledni dve EWS v prvni petce ... zajimavy co dokaze poradnej team a kolo, asi zadostiucineni pro nej, ze ukazal, ze umi jezdit ...
    WERT
    WERT --- ---
    The rise of Amaury Pierron | Dirt Mountain Bike
    https://dirtmountainbike.com/features/steps-to-the-top-amaury-pierron-1/
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: Nikdy, ale dam tam enduristy
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Uz sis tam dal konecne babyface, at se zvednes ze dna internetu ?!?
    WERT
    WERT --- ---
    DH Fantasy League: 2 Days Left to Change Your Team Before Leogang - Pinkbike
    https://www.pinkbike.com/...-fantasy-league-2-days-left-to-change-your-team-before-fort-william.html
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: No... mel vyhrat Minaar, na novy V10 aby si to zlata mladez chtela koupit. (Tak to aspon vymysleli kluci z marketingu)

... ale to se jim jaxi nepovedlo...
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BUENAONDA: Spis ze Maese je na kunduro skoda
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    VONDRUS: Takze uz jsou vycichly davno?
    WERT: jinak vyhral, ten co mel vyhrat, tak to byva cece ...
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    WERT: Taky sem to prospal.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    WERT: Nuda no.
    Jinak Maes uz je zajizdel ve F. Will dva roky zpatky, nic novyho
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Jj chvilemi jsem si rikal, kurva co jim je, jede se zavod?

A pak to zavrsil Claudio, kdyz jel Shaw : is he cruising ? A taky nejakej technickej problem ...

WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: Nevim kam zmizel muj bezprostredni prispevek... ale psal jsem ze WC je nejaky vycichly a uz je zajizdej i Enduristi...

Nicmene zavod to bxl peknejaz jsem u toho 2x usnul:)))
    Vlastne vsichni co to meli vyhrat tak zuchli, bud v zavode nebo jeste pred nim, a vsem se rozpadly kola.

Commencal ma jedinej tym fungujici kolo ktery dokaze jet pres bordel rovne, jak to tak vypada...
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    Tak nevim, jestli to pripadalo jen mne, ale tenhle rocnik ve FW mi prisel jako nejslabsi pro divacke oko ...

Jinak dobry, muj cernej kun prvni a Blenki 9, na vyhorelyho slusny ...
    A jak vzdy vsichni vyzdvihujou DH jezdce v enduru, tak bych vyzdvihl tady Martina Maese, kterej skoncil 10. Takze ta univerzalnost bude zrejme na obou stranach ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam