• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No, tak to zrovna ten drobnej driblink byl na fc24 to nejlepsi :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to jsem nikdy nepouzival, klicky jen tyhle velky
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: mackam tlacitka na haluz haha je toho hrozně moc, na to nemam kapacitu si vše pamatovat
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Nemyslim si.. clovece. Pres L kdyz to das tou houbou, tak on ti udela velkou kliku s pokopnutim do prostoru. Tohle se drzelo myslim RY on klickoval jak Messi a rovnou z toho sla pak i umistena strela. A ta je pres R1 ne?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: podle me to bylo vzdy drzet L1 a hybat pravou houbou, ty klicky

na low cross nekdo pise podrzet ctverec pustit a pak jeste jednou anebo L1+R1+ctverec
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH: A neni strilenej centr taky 2x ctverecek?

tak tady neco, treba vam to pomuze :-)

FC25 Pass Like a Pro #fc25
    https://www.youtube.com/shorts/fvuOvOOi8ns
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hele kluci a jak se dela "driblink" tedy oni to tak nazyvaji, ale pro me to je proste klickovani. Predtim to bylo pres R1 - to tedka nefunguje.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    HAVANA: ja je pouzivam do behu za obranu, to mě hrozně ba
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    jak dávat stříleny centry? drivi to šlo, letos to nějak změnili ci co? vzdycky dam cemtr a letí to tejden
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já ty bounce pasy začal taky používat až letos, a stejne víc pouzivam prudkou nahravku po zemi..
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH: Jojo... kdyz je to na vetsi vzdalenost, tak to hopsa :-)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: bouncy pass, mě prislo ze to i skocilo, to je jedno. sorry
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH: To je tzv nizka nahravka vzduchm
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: dvakrát nahrávka po zemi nebo do běhu..mě teda prijde ze balon poskočí:D ale teď sintaky jistej úplně nejsem ahha
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH: A cim se to dela? Kdyz dvakrat zmacknez nahravku, tak je to nizky pas nad zemi.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: neni to nahravka vzduchem co letí nad zemi)) někdy to vypadá jak takovej ten Ozil pass
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: ne? ja myslel ze jsem poslední člověk co to nevěděl haha. jo je to cool. klasická pomzemi anebo do běhu je skákavá když dvakrát po sobě rychle zmáčkneš, dost funkční mezi obranci útočníkvi do běhu, pod tlakem atd

prisel jsem na to úplnou náhodou
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Je to proste nahravka vzduchem tesne nad zemi, takze to dost casto preskoci souperovu nohu :-)

Jinak ja fakt nevim. Vas tu ctu a uplne me to tak strasne mrzi, ze proste ja neprozivam stjny orgasmus, jako vy. Naopak, vzdy, kdyz zapnu zpet FC24, tak si rikam...doprdele, tohle je balzam na nervy.

Nejsem si vedom, ze bych se v nastaveni nejak hrabal, vesmes mam vsechno defaultne a uznavam, ze mozna co mam debilne nastaveny, tak taktika tymu a ukoly jednotlivym hracum.

Ale to zmatene behani po hristi atd, to teda opravdu nevim, kde nastavit, aby to tak nebylo. Nekolikrat sem chtel vypipnout nejaky video a podobne, ale pak jsem to vzdal. Bez meho kometare, co zrovna v tu dobu delam, am mirim atd to stejne nema cenu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: skakavy nahravky ani neznam, zkusim :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    HAVANA: centry mi taky furt moc nejdou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam