tak jsem to tu procetl,a tak nejak v tematu PESvsFifa s vama souhlasim ... je hrozna skoda ze konami poslednich par let na nejakej posun kupredu kaslou.Protoze at se to vam ortodoxnich fifakum libi nebo ne,tak je to prave Pro Evolution Soccer,kdo ne malou dobu jasne diktoval pravidla.Uz od prvniho dilu,tzn ISS PRO EVOLUTION,ktery tehdy vzsel pouze na PS1,bylo jasne videt ze se snazi o uplne jinej fotbal,nez EA.Dodnes ma PES jasne lepsi nastaveni taktiky nez FIFA,jednotlive postaveni hracu.urcovani pozic,nastaveni osobni obrany atd.Myslim,ze i dnes ma PES neco,cim je v nekterych hernich aspektech a i fotbalovosti stale nad fifou.Dodnes,mi pripada ze PES je takovy plynulejsi,pomalejsi,proste na pohled fotbalovejsi,nez li v nekterych pripadech az zbrkla FIFA.Ovsem z toho vami tady zminovaneho duvodu ze KONAMI se trozku zaseklo v case minulem,za to konkurencni fifa udelala oproti drivejsim rocnikum neskutecny krok kupredu,jsem loni a letos po nekolikaletem hrani PSA,presel jednoznacne na FIFU.Kazdopadne to musi uznat kazdy,kdo alespon trochu poznal oba fotbaly,ze FIFA ne jednu finesu z ovladani okopirovala od konkurence.Ovsem jednoznacne ted ve FIFA 11 je ovladani daleko dokonaleji vychytane nez u PSA.Co se tyka tech ofiko tymu,dresu,log,turnaju tak je mi to fuk.Myslim ze neni takovej problem si do pro eva stahnout a nainstalovt pomerne dost casto aktalizovani patch.Akorat nevim jak je to s patchema na PS3.
shrnuto podtrzeno FIFA ma ted nejeden zolik v rukavech a doufam,ze bude pokracovat stejnym stylem vyvoje jako doposud...