• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: default střel bude automat ... no jám zbytek na automat ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: ja mam automaticke jenom centry...to jsem proste nedaval v tom malem casu ktery ti branici hrac da zaroven dat dobry smer i silu kopu centru....s nastavenim strel jsem nehybal..nevim co je default...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    btw : jaký používáte střely ? automatický - poloautomatický - manuální ? na to manuální prostě nemým skill , je to fakt strašně citlivý ,ale věřim , že ten kdo se to naučí , mý hroznou výhodu,hlavně ve směru střely , protože na ten automat mi příjde že většina střel jde prostě doprostřed , nebo do tyčí ... no a to poloautomatický se mi zdá asi nejlepší..
    jak vy ?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GONZA223: jop pres vikend vecer asi kdykoliv...zustavam doma s nemocnym deckem takze rad dam hru ci dve :)

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PUEBLO: musíme zase vykopnout ... já teda ted dostávám docela na prdel ... ale je to hlavně tim že prostě neproměnuju šance ...

NIK0DAS: ty si střelec :)) směřuj dostaz spíš do PS3 audítka ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NIK0DAS: prilepit sekundovym to asi nejde co? :)

se servisem ps3 nemam moc zkusenost bohuzel ...

sem to ted po 14dnech zapnul...v head to head jsem byl zrovna ve vyssi lize tak sem se bal ze dostanu tezce na prdel ale docela to slo...zacal jsem vic pouzivat triky...i kdyz vetsinou namackam uplne neco jineho nez sem chtel casto to protivnika zmate natolik ze me jeho tackling netrefi a ja mam najednou hoodne prostoru :))

a konecne jsem se szil s Atleticem bilbao :) dobri chlapci :D
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    Tak sem hrál tak náruživě, že se mi odloupl gumovej klobouček z L3. Nemáte někdo zkušenost s opravou u Sony(už nemám záruku)? že to třeba opraví za kilo. nebo se na to mám vysrat a koupit novej?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    The Most EPIC Penalty EVER (FIFA 12) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RJQ6pkXpA0Y
    HLEN
    HLEN --- ---
    GONZA223: jojo ja vim :)) ... ale nekdy dame ...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ha, tak už sem našel, jak ty transfery vypnout, aspoň že začnou až v zimě...
    How to Close Transfers in First Season? - Soccer Gaming Forums
    http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=171053
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GONZA223: pridam si te. a vecer bych snad mel byt doma, tak kdyztak muzem zkusit neco odehrat :-)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    no ten poslední den to je jak u bláznů, horší jak ten poslední v reálnym světě :-)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    PROCKOOP: tak to bylo snad vzdycky (minimalne i v 11 :-)), ne? mam za to, ze aby se tam neco delo tak se proste ty obchody mezi ostatni klubama nejak generujou, a nikdy neresili jestli ten kterej prestup ma smysl nebo ne. hlavne, ze se v top transfers a pak v tom poslednim dnu objevujou velky castky.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Co ale letos hafo posrali - ty přestupy v manažerskym režimu. Hraju proti Manchesteru a vyběhne na mě Defoe, Rafinha, Jovetič... Hernandéz Berba v prdeli... a to je teprve únor 2012...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    byl jsem nucenej založit novej PSN učet , takře můj novej nick : gOnza223
    dá večer někdo přátelák ?
    co mr.HLEN ? hraje furt , ale vždycky se na něco vymlouvá :)))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    99DAVID: dík "
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: cheche :) asskick :D
    99DAVID
    99DAVID --- ---
    GONZA223: Taky jsem chvíli hrál na náhradním profilu. Teď si vše přesuň z náhradního profilu do hlavního. Dělá se to tak, že na konzoli se naloguješ do náhradního profilu a na PC přes webové rozhraní se naloguješ do hlavního. Né naopak. Přes web z klubu nedostaněš karty (stadiony, dresy, fitness karty, smlouvy) do Obchodní hromádky. Přes web se pouze dají použít.
    Pak v hlavním profilu vystavíš bronzového hráče, třeba za 30tís v kup teď. Tak draze, proto aby jsi ho v aukci rychleji našel. Málo kdo prodává bronz hráže za 30 tisíc. Jestli je to ten správný hráč, tak to pak poznáš i tak, že u hráče je název klubu, který ho prodávám. V náhradním profilu si ho v aukci najdeš a dáš nabídku k výměně "Trade offer". Lze tam vložit max 4 karty z obchodní hromádky, plus peníze do výše, za jakou byl hráč vystaven.
    Pak si v hlavním profilu klikneš na hráče a potvrdíš, že souhlasíš s nabídkou. Táto operace trvá max. 1 minutu.
    Postupně na konzoli odesíláš vše z klubu do Obchodní hromády a přes webové rozhraní, vystavuješ karty do aukce a "nakupuješ" do hlavního profilu.
    Pokud v náhradním profilu nemáš přístup k online, tak toho co nejvíce naskládej do obchodní hromádky a přihlas se přes web. Tam by jsi měl možnost obchodovat. Alespoň si to myslím.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    tomu rikam z prdele klika :-)

Oldham Athletic 1 – 3 Oxford United | EA SPORTS Football
    http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/99633795
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    no tak mám ted 2 UT týmy :))
    jeden pod původním profilem kde mám měsíc hraní za sebou , kde nejdou hrát turnaje :))
    a ted na druhém profilu kde funguje vše jak má ... Jsem asi jedinej na světě komu se to stalo :)) Ale musim pochválit českou EA podporu za opravdu brzké odpovědi a za poskytnutí nových kodu pro on-line a UT balíčky ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam