PROCKOOP: ovladač mi snad jede. stáhnul jsem jakousi utilitu na předefinování tlačítek a už jsem schopen všechno namapovat. mám starej gamepad z Playstation 2 připojenej přes USB (jsem na něj zvyklej a je nezničitelnej). stejně jako grafika - vždycky ten gamepad se vším jede v pohodě. jediný, co mě u něj zmátlo je, že jsem zkoušel kopat penalty a jak jezdí ten ukazatel zleva doprava, mám pocit, že od okamžiku, kdy stisknu tlačítko pro jeho zastavení a tím, kdy se ten ukazatel skutečně zastaví je celkem velká prodleva, u Messiho odhadem tak tři čtvrtě cm, což mi přijde hodně. schválně jsem se na to zaměřil a sledoval to. to tak má bejt, nebo je něco špatně? dokud to pořádně celý nerozchodím, těžko něco usuzovat. když už jsem se jednou dostal do zápasu, nejelo to zdaleka plynule, tak možná i to zpoždění u penalt je tím, že počítač nestíhá a má dlouhý odezvy. jsem z toho zatím celkem zmatenej. prolízal jsem fóra, tam lidem blbne kde co včetně cukání obrazu, který u FIFA 12 neměli. tak se snad brzo objeví nějaké řešení.