úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
PYDEQ
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
sítě : 1 inzerát
školní : 1 inzerát
nabízím
Správce školní počítačové sítě
Hledám za sebe náhradu na pozici správce školní PC sítě
Ahoj, hledám za sebe náhradu na pozici správce malé školní počítačové sítě.
Jedná se o síť s jedním Microsoft Windows Serverem a cca. 50 pracovními stanicemi v doméně. Z toho je tu jedna počítačová učebna, zbytek počítačů je ve třídách a kabinetech. Hojně se tu využívají interaktivní tabule, jazyková laboratoř a další technologické vymoženosti. Mojí náplní práce bylo starat se v podstatě o vše, co se týká výpočetní techniky na škole. Nejčastěji (kromě pomoci učitelům) diagnostikuji nefungující hardware (typicky nefunkční zdroj, paměti, nebo tiskárna), reinstaluji Windows, instaluji nový výukový software a vytvářím uživatelské účty. Občas se starám o webové stránky. Také jsem instaloval ethernetové kabely, ale to už by snad mělo být hotové.
Co se týče peněz, velikosti úvazku apod., to bych pak nechal na Vaší dohodě s vedením. Dosud jsme to dělali tak, že jsem docházel, když bylo potřeba a pracoval jsem "na živnostenský list". Každopádně by asi chtěli dlouhodobou a pravidelnou spolupráci. A já bych si přál, aby to nebylo odfláknuté, když už bych Vás doporučil
Končím na konci srpna, takže nástup v září by asi byl ideální. Přičemž nejlepší by asi bylo, kdybych už během srpna mohl svého nástupce seznamovat se sítí a školou vůbec.
PYDEQ
---
---
23:25:38 30.7.2013
Jedná se o základní školu v ulici Ratibořická v Horních Počernicích.
Kdyžtak se prosím ptejte konkrétně, které podrobnosti vás zajímají. Rád upřesním.
AYAWARE
---
---
8:08:46 30.7.2013
jj. pls bližší info a lokalitu.díky .
MELDA
---
---
7:53:37 30.7.2013
Taky bych si rekl o blizsi info. Posta diky.
OTZ
---
---
5:49:07 30.7.2013
mel bych zajem. nicmene hodilo by se uvest kde je ta skola, kvuli dostupnosti.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam