• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    DALEEN: Tak se muzem domluvit, ja toho vezmu vic a udelame predvadecku, v praxi to nepoznas, ale aspon na osahani, jeste tu mam tots bots, grovia jen svrchnaky a ted si nevzpomenu na ty posledni.. neco minki nebo tak.

Jo a pastelky jsem spocitala a je jich 8. Tak za 200,- za vsechny? Je to prijatelne?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RENFRI: Ještě žádné nemám, bude až v listopadu. Zatím dělám průzkum bojem :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    DALEEN: Jak stare mas dite? Muzu ti pujcit par vzorku jinych plen na ozkouseni, popoliny, pop-iny, charlie banana, fuzzy bunz, Baby lucy, jeden kus od kazde mi nejakou dobu chybet nebude.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RENFRI: Jo jo, Praha :) Ale řekni si co za ně chceš.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    DALEEN: Praha? Spocitam kolik jich tu mam, vazne je nechci :-))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Díky za reference na pastelky, koukám, že se to dost různí.....každému očividně vyhovuje něco jiného :) A nejhorší asi je, že dokud je nezačnu používat tak asi nezjistím co bude vyhovovat u nás.

RENFRI: Pokud se jich fakt chceš zbavit, tak ti od nich mileráda pomůžu, aspoň uvidím jak vypadají když jsou používané :)

CHANA: Až tak? :) Tedy tomu říkám koloběh a naprosté využití.
    CHANA
    CHANA --- ---
    DALEEN: čtvercovky mají tu výhodu, že jsou víceúčelové - jako první level je dávám dítěti pod hlavičku, jako druhý level s tou plenou při kojení chytám mléko z druhého prsu a jako třetí a poslední level putuje plena do kalhot. Mezi prvním a druhým a druhým a třetím levlem nechávám plenu oschnout přehozenou přes pelest.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    NIENNA: Před časem jsem se tady ptala, jestli někdo neví, jak vyřešit velmi nečekané a nepříjemné prosakování svrchňáčků Anavy flísové.... Konkrétně tyto http://www.branakdetem.cz/flisove-kalhotky-na-latkovou-plenu-%28patentky%29-anavy.htm

V bráně k dětem mi poradili vyprat je s aviváží. Pomohlo to perfektně... Tak kdyby měl někdo podobný problém....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DALEEN: a á naopak, koupila jsem pár starších pastelek a jsou to u mě i u přítele při přebalování B skoro number one plíny, jen škoda, že jich máme jen asi pět. Ale možná mám drsný dítě :-D Protože je fakt, že jsou hrubší než třeba popolini, co B podědil.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    DALEEN: Rada ti venuji nekolikatery pastelky. Za me hruza a des.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Ja vzdycky co vyperu, tak pam rovnou vecer naskladam a skladuju je nadkladane, takze nikdo pak skladat nemusi. Tchyne, ktera hlida jednou tydne, a neni uplne nejpraktictejsi, tak ji to trvalo tak zroje hlidani, nez se to nejak naucila. Dneska uz i prebali v terenu, na lavice apod. Sice tolik neutahuje jako ja a ma vic nehod, ale nahradni kahlhoty a dvoje nahradni svechnacky to jisti. A me to fakt nevadi.
    MONIA
    MONIA --- ---
    DALEEN: manžel se to naučí....řekni mu,že je to jako origami (každý muž je duší dítě a bude to brát jako výzvu;)
    a babičky jsem vyřešila tím,že mám několik AIO od pop-in,které jim nachystám a pokud je to na delší dobu,tak mám i nějaké jednorázovky. ale musím říct,že moje příbuzenstvo je super a podporujemě,takže sami chtějí používat látkovky. a navíc babičky (naše matky) jenom látkovaly,takže ví jak se s tím manipuluje;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MONIA: Nejde mi ani tak o čas jako o to že bude (předpokládám) přebalovat manžel i babičky, tak aby byla s plenou jednodušší manipulace pro ně.
    MONIA
    MONIA --- ---
    musim souhlasit s SINSEMILLA: skládání je pohoda,když si na to člověk zvykne a dostane to do ruky, rozhodně si nemyslím,že by mi to zabíralo nějak víc času
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Davam tec dva ctverce na sebe, vnejsi na novorozenecky sklad a vnitrni na osminy. A ve skladani nevidim mic rozdil v narocnosti.. Jak to clovek dostane jednou do ruky, jde to rychle
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYBKA: Jakou máme vodu vůbec netuším, pokud to porovnám z froté ručníky tak jsou trošku hrubší, ale po vyžehlení změknou (ale je fakt, že jsem neobjektivní, mám ráda hrubší ručníky).
    Kupovala bych nové a dovnitř vkládala čtvercovky......
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    DALEEN: Nový dobrý, z 2. ruky jak struhadlo :-/ Střih mi přišel fajn, ale materiál by mohl být lepší. Záleží taky, jakou máte vodu.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TABBY: Aha, co jsem si osahala nové v obchodě tak mi jak prkno nepřišly.....takže to mohlo být předchozí údržbou? Zatím peru v gelu z mýdlových ořechů, na praní plen si ještě počkám. Ale snad by to mohlo změkčovat.
    TABBY
    TABBY --- ---
    DALEEN: Koupila jsem par jetych a rada jsem je poslala dal, paac byly jak prkno. Jako treba bych to ve slizu a na slunci preprala, co nejakeho prijemnejsiho skupenstvi, ale nejak jsem nemela moral se o to pokouset...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Měla bych dotaz. Jaké máte zkušenosti s haipa-daipa pastelkami?

Budu mít k dispozici cca 60 látkových plen po mě a po manželovi, některé nové a některé používané. A přiznávám, že se mi moc nechce čtvercovky skládat. Líbil by se mi systém požívat čtvercovky jako další savou vrstvu právě do pastelek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam