• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

    Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

    !! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

    http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TERUSEZBUSE: Deset let je u tohohle materiálu nadstandardní výdrž. Mně odcházely i novější svrchňáky a když jsem to konzultovala svýho času s kamarádkou, která pracovala tehdy pro bamboolik, říkala mi, že to tak prostě je a že zrovna pleny s PULem se přesně z tadytoho důvodu nevyplácí skladovat. Že ten materiál stárne a postupně odchází, i když ho nepouzivas.
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    tak já zavřu oči a vyhodím je. Po 10 letech se mi to teď stalo u několika, jsou většinou po 4 až 6 dětech. Díky
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TERUSEZBUSE: My jsme je s nejstarší dcerou schovávali na léto, kdy nosila jen šaty/ samotnou plínu, ale upřímně, podruhý už bych se na to vykašlala. Jakmile stoprocentně nefungujou, tak jsou opravdu k prdu. I když dítě čurá spíš míň, stejně se ta vlhkost dostane vždycky ven.
    Velmi hypoteticky by šlo udělat test s vodou, kde přesně ten PUL protejká, a pak ty plenky rozstříhat a ze zbytku něco ušít (pytlíček na mokrý prádlo třeba?), ale myslím, že je to dost zbytečná práce, protože jakmile začnou protejkat na jednom místě, znamená to z mojí zkušenosti, že už odchází ten PUL jako celek.
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    ahoj, asi hloupej dotaz, ale daj se nějak využít svrchňáky co už protejkaj? je mi jich líto…

    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Prodávám svojí obrovskou látkovací výbavu, kdyby někdo něco potřeboval, tak mi napište. Mám tu (krom vyloženě novošských věcí) ledasco. Třeba hodně vázacích plen disana, které jsou uplně boží, nebo třeba všelijaké VV pleny, kalhotkovky, kapsovky, svrchní…
    Ceny minimální. Něco už mám nahozené na Vinted:

    https://www.vinted.cz/member/75299185-camella
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Zdravím, zbavuju se se novorozeneckých PUL svrchňáků (8 kusů - 2x Majab, 2x Batolini, 1x Haipa Daipa, 1x Bambino Mio, 1x Baby Lucy) a novorozeneckých kalhotkových plenek (5 kusů - 2x Majab, 1x Petit Lulu, 1x MRB, 1x?). Něco je na sucháč, něco na patentky. Dohromady za všechno bych si představovala 500 Kč. Zájemcům ráda do pošty pošlu fotky, ať netapetuju tady. A můžu k tomu přihodit zadarmo jedny nepoužité one size svrchňáky XKKO; nějak jsme počet one size svrchních naddimenzovali. K osobnímu odběru v Praze 9/14, nebo plus poštovné.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PETUL_KA: já jsem jednu našla, ale tam bylo 360ks svrchňáků, nepromazaný alba s dva roky starejma inzerátama... tak mi to nepřišlo pravděpodobný, že bych tam prodala, ale možná to zkusím. Udala jsem naprostou většinu po známých, ale ještě fleesáky a vlňáky.. což je vlastně dobrej výsledek. Díky za referenci.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    GUDRUN: co jsem nabizela zde, tak jsem dala na prvni fb latkovaci skupinu z vyhledavace a do par hodin se mi nekdo ozval, asi zalezi kolik na tom chce clovek vydelat. ja to jen nechtela davat uplne zadarmo ani na charitu, radsi jsem nabidla cilovce za symbolickou cenu oproti porizovaci
    LIDDA
    LIDDA --- ---
    GUDRUN: Ja jsem tohle auditko bohuzel objevila pozde, skoro celou vybavu jsem po castech nakoupila na Vinted. Sice jsou tam toho kvanta, ale i tak mi prislo ze se tam prodava relativne rychle - veci co jsem si hodila do oblibenych byly pryc treba do tydne, tak mozna zkusit tam.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Zbavuji se látkovací výbavy, je toho hodně, především kalhotkovky Anavy. Mám to vypsané, fotky ráda pošlu. Kdyby vás něco zaujalo, napište. Chci se toho zbavit, takže levně, hlavně ať je to pryč 😃 Případně uvítám i radu, kde se to na FB dobře prodává, jestli jsou nějaké specializované skupiny. Děkuju!

    JANISKA
    JANISKA --- ---
    ANTIHERO: Děkuju!


    THERY: Taky děkuju, ale asi mi bude stačit snappka od rychlejší(ho) Antihero :)
    THERY
    THERY --- ---
    JANISKA: Mám doma také 3 nepoužité, Praha 6, kdyby se hodilo ;)
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    JANISKA: Mam doma a nepotrebuju :) jsem z prahy, klidne popojedu nebo poslu balikovnou za 10kc ;)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Nevíte, jestli jde teď v Praze někde koupit snappi sponka v kamennym obchodě? Zapomněla jsem ji přibalit do objednávky z e-shopu. Kupovat jí zvlášť online se vzhledem k její ceně moc nevyplatí:)
    MYSUS
    MYSUS --- ---
    Tady můj inzerát na komplet výbavu Petit lulu, kupovala jsem nové, část novou dostala, s dcerou jsme jely bezplenkovku, tak do plen jen čůrala.

    Pokud by vadilo, smažu.

    [Prodám komplet Petit lulu systém látkových plen]
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    Pridam se k jarnimu uklidu :) Nabizim vlnaky Disana, mix velikosti (z druhe ruky, mnou nepouzivane), petit lulu treninkove vcetne vkladacek, petit lulu dlouhe vkladacky, anavy kratke. vsechny vkladacky pouzivane. svrchnaky mix ruznych znacek a velikosti, vetsina nepouzita. Za odnos z Dejvic za neco dobreho ;) Muzu i odnyst na zasilkovnu, pokud mi poslete kod.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Nabízím 8ks chobotové plenky Haipa Daipa Pastelka, 11ks velkých vkládaček Xkko a 6ks různých svrchňáků, už 2r námi nepoužívané, takže bez záruky. Přidám balík perlanu, viz foto. Nusle nebo Zásilkovna. Jen tak nebo za něco dobrého.

    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Noční látkování - svrchňáky:
    Anavy fleecová jednovelikostní 50Kč
    Popolini vlněná jednovelikostní, fleky mezi nohami, jinak krásně pružné gumičky, vel M, 150Kč
    Disana vlňáky 74/80 bordó, nošené bez vad 180Kč
    Disana vlňáky 86/92 smetanové, nošené bez vad 180Kč
    Popoliny vlňáky natahovací, 86/92, proužkované, zevnitř malá dírka, ale nehýbe se, 150Kč
    Přidám zbyteček lanolinové lázně Ulrich
    V případě odběru celku 600Kč
    Osobně Nusle nebo Zásilkovna
    Poradíte případně, jaká je vhodná skupina na prodej na FB a jestli jsou ty ceny OK? Jestli ne, klidně nabídněte. Díky.

    HC_
    HC_ --- ---
    Mám tu po delší době malý spam od nás z Petit Lulu. Třeba se někomu hodí, ty produkty jsou do konce roku za supr cenu.. bohužel i firmy šijící látkové pleny u nás postihl covid, budu ráda, když nás podpoříte, ale pochopím, když to smáznete.. díky. https://www.petitlulu.cz/sleva-c1482/
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TANGERINE: nějaké bych našla, ozvi se do pošty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam