• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: Potvrzuji. Mam u postele pripravene nekolikery svrchnaky s vlozenou plenou. V noci nedelam nic, co neni nezbytne nutne, tzn. ani nekompletuju pleny.

TRAMIN: Jinak teda na provlhani kalhotek u nohou - Imse Vimse (u Bambino Mio jsem ten problem nemela) - jsem pouzivala lanolinovou impregnaci na vlnu. Ale Imse Vimse Organic soft jsou vcelku malo tesnici pleny, jsem zvedava, zda s aktualnim robatkem pujdou vubec pouzivat...
    HC_
    HC_ --- ---
    TRAMIN: sio se dá předpřipravit na aio taky a saje mnohem lépe, a alespoň to naše neprotéká :-) btw. křidélka jsou pouze optický klam a kraj je vždycky jenom jeden
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    kdyz lezi na zadech nebo ji prebalim hned,tak je aio super. muzu prebalovat v polospanku (svem) a ne nekde lovit soucastky. naopak ji nepouzivam pres den. ale svrchni kalhotky maji zase lepsi ty vnitrni kridylka.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Zkus jiné než AIO... Já dávám kalhotkovou PL a do toho ještě dvě bambusové vkládačky, fleece vložku a separačku, přes to PUL kalhotky a Mari je v pohodě do rána. (pravda, já v noci nepřebaluju pokud to není otázka života a smrti).
    Jo, je o rok starší, ale spí různě, točí se a hemží.
    HC_
    HC_ --- ---
    TRAMIN: aio není zrovna ideální plena na spaní, teda podle toho jaké má lemy a vycpání..
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ja ted resim protekani kolem nohy. pidala si zvykla spat na boku a pri pouzivani aio to necha mokro u nohy. pripadne protece kdyz da pritel malou savou vrstvu. ale kolem tech nozicek nevim jak resit. nastesti jen kdyz je te vody hodne. prebaluju cca 4x mezi usnutim a osmou rano
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    NICKIE: Jinak taky bych si asi netroufla prát jen na 40, většinou se to doporučuje jen krátkodobě a zároveň se u toho doporučuje přidat desinfekci, třeba mio fresh, protože ta teplota je prostě příliš nízká.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    NICKIE: Ještě mě napadá... je fakt mokrý ten PUL zátěr durch, nebo jen prostě děcko provlhne až na kaťata? občas může bejt problém to, že ven z těch gumiček kouká kousek látky a tudy pak ta vlhkost vzlíná ven z kalhot a neštěstí je hned hotovo.
    HC_
    HC_ --- ---
    NICKIE: ono to může být jak špatným materiálem, tak i používáním čtverců, které jsou hned mokré a pokud je necháš dlouho ve styku s kalhotkami, tak je mohou poničit. Hlavně doporučuji zvýšit savou vrstvu...
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    HC_: myslim, ze jo.. ja je dostala. No jeste jsem dnes vybalila jednu uplne novou zalozni a zkousime a vypada to, ze ta neprotejka, coz by teda znamenalo, ze moc dlouho nevydrzely:(
    HC_
    HC_ --- ---
    NICKIE: a nejsou ty kalhotky z číny? dobré pulky, tedy z dobrého materiálu musí vydržet i praní na 60. každopádně určitě zkus přidat nějakou bambus. vkládačku, mohlo by to pomoct.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    HC_:prebaluju jednou za hodinu az jednou za tri kdyz jsme venku..dle situace. Kalhotky se tusim smi prat na 40 a to je peru ( vyjimecne je vezmu na 60)
    HC_
    HC_ --- ---
    NICKIE: jak často přebaluješ, na kolik se svrchní kalhotky smí prát?
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Jdu sem s dotazem. Mam 10 mesicu pouzivane Ecobaby plenky ( davam do nich ctverce) a najednou posledni tyden protekaji kolem gumicek po obou stranach. Zacla jsem davat dve pleny, ale stejne to protejka. Doufam, ze jsem neco nezvorala a ze jsem je nejak neznicila. Mame tech kalhotek asi osmero, takze je stridame, tak snad nemaj tak kratkou zivotnost..muze to byt jen anatomii ditete? Napada me jen, ze nekdy trva treba tyden, nez se dostanou na radu s vypranim, nebo ze jsem je susila na slunicku...
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    INXS: A jak moc jsou ty plenky starý? Trochu jsem googlila a zdá se, že před pár lety little lamb změnila logo a to starý vypadá podobně. Takže pokud máš bazarový, mohlo by to sedět.
    INXS
    INXS --- ---
    čau holky mam látkovky a chci je prodat, na cedulce maj takovou buclatou ovečku ve znaku, nevíte prosím co je to za značku?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MISERY: cerny most.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam