• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: kdyz ja to vzdycky pochopim zpetne ;-) a bohuzel nehlasi vzdy a stejne. chtela jsem to zkusit,ale jsme vecne v terenu a fakt to nepoznam.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: A nechceš zkusit bezplenkovku, když takhle hlásí dopředu?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TABBY: a tak ty ne. pohravam si s myslenkou usit si vlastni. pul mam, strih taky
    TABBY
    TABBY --- ---
    TRAMIN: Troje Bambino Mio svrchnaky. Sorry, mnoho dětí ;)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: jo ja to tak delam taky.kombinuju oboje. ale aio je proste vec co jde prebalovat i ve spanku jednou rukou :-)
    neprebalovat vubec...chacha. ona uz zacala preventivne hlasit uz pred pocuranim,at koukame naklusat s plenou. nesnasi mokro vcetne treba poslintaneho tricka. ono ja se nedivim.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: No a kdyby sis připravila jen ty pleny a prostě to v těch svrchňácích vyměnila? Zas o tolik času víc to nezabere. řípadně varianta "nepřebalovat v noci" by neprošla?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TABBY: tri kus co? :-D
    TABBY
    TABBY --- ---
    TRAMIN: Budu prodavat tri kus BM 5 - 7 kg po jednom diteti, nechces? :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    HC_: kdyz ja mam svrchni jen troje a prebaluju treba 5x a obcas jsou v pracce atd. uznavam,ze reseni by bylo poridit dalsi :-D asi to tak dopadne
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: Potvrzuji. Mam u postele pripravene nekolikery svrchnaky s vlozenou plenou. V noci nedelam nic, co neni nezbytne nutne, tzn. ani nekompletuju pleny.

TRAMIN: Jinak teda na provlhani kalhotek u nohou - Imse Vimse (u Bambino Mio jsem ten problem nemela) - jsem pouzivala lanolinovou impregnaci na vlnu. Ale Imse Vimse Organic soft jsou vcelku malo tesnici pleny, jsem zvedava, zda s aktualnim robatkem pujdou vubec pouzivat...
    HC_
    HC_ --- ---
    TRAMIN: sio se dá předpřipravit na aio taky a saje mnohem lépe, a alespoň to naše neprotéká :-) btw. křidélka jsou pouze optický klam a kraj je vždycky jenom jeden
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    kdyz lezi na zadech nebo ji prebalim hned,tak je aio super. muzu prebalovat v polospanku (svem) a ne nekde lovit soucastky. naopak ji nepouzivam pres den. ale svrchni kalhotky maji zase lepsi ty vnitrni kridylka.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Zkus jiné než AIO... Já dávám kalhotkovou PL a do toho ještě dvě bambusové vkládačky, fleece vložku a separačku, přes to PUL kalhotky a Mari je v pohodě do rána. (pravda, já v noci nepřebaluju pokud to není otázka života a smrti).
    Jo, je o rok starší, ale spí různě, točí se a hemží.
    HC_
    HC_ --- ---
    TRAMIN: aio není zrovna ideální plena na spaní, teda podle toho jaké má lemy a vycpání..
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ja ted resim protekani kolem nohy. pidala si zvykla spat na boku a pri pouzivani aio to necha mokro u nohy. pripadne protece kdyz da pritel malou savou vrstvu. ale kolem tech nozicek nevim jak resit. nastesti jen kdyz je te vody hodne. prebaluju cca 4x mezi usnutim a osmou rano
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    NICKIE: Jinak taky bych si asi netroufla prát jen na 40, většinou se to doporučuje jen krátkodobě a zároveň se u toho doporučuje přidat desinfekci, třeba mio fresh, protože ta teplota je prostě příliš nízká.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    NICKIE: Ještě mě napadá... je fakt mokrý ten PUL zátěr durch, nebo jen prostě děcko provlhne až na kaťata? občas může bejt problém to, že ven z těch gumiček kouká kousek látky a tudy pak ta vlhkost vzlíná ven z kalhot a neštěstí je hned hotovo.
    HC_
    HC_ --- ---
    NICKIE: ono to může být jak špatným materiálem, tak i používáním čtverců, které jsou hned mokré a pokud je necháš dlouho ve styku s kalhotkami, tak je mohou poničit. Hlavně doporučuji zvýšit savou vrstvu...
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    HC_: myslim, ze jo.. ja je dostala. No jeste jsem dnes vybalila jednu uplne novou zalozni a zkousime a vypada to, ze ta neprotejka, coz by teda znamenalo, ze moc dlouho nevydrzely:(
    HC_
    HC_ --- ---
    NICKIE: a nejsou ty kalhotky z číny? dobré pulky, tedy z dobrého materiálu musí vydržet i praní na 60. každopádně určitě zkus přidat nějakou bambus. vkládačku, mohlo by to pomoct.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam