• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    IFKA
    IFKA --- ---
    Holky, řešíte nějak, když vám mimino spí v látkové pleně hodinu i déle? na noc dávám jednorázovky, přes den přebaluju co hodinu nebo dvě, ale prcek si někdy klidně na tři i čtyři hodiny schrupne, takže tuším, že nějakou část té doby spí v mokrém. sice používám separačky a vím, že minima spí běžně v látce i přes noc, ale stejně mám trochu obavy, aby jí vlhkost nějak nepoškodila ledviny a močák. mokrý plavky si taky sundavám.
    když se do látkovky počůrá v bdělém stavu, hned kvíká, ze spánku jí to ale nevytrhne. jaký na to máte názor?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    HC_: stavime se u vas :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    Omlouvám se za spam

a poslední chvíli sháníme výpomoc na stánek Petit Lulu na veletrhu For Babies v Praze (kolegyně onemocněla), který se koná od zítra do neděle. Ideálně nějaká maminka/tatínek, který má zkušenost s našimi plenami. Prosím hlašte se na email infopetitlulu@gmail.com nebo do pošty sem. Díky.

Jinak na veletrhu budeme nabízet také plenky druhé jakosti s drobnými vadami - sleva 30-50%. Doporučuji.
    IFKA
    IFKA --- ---
    Prodávám nějaké nové svrchní kalhotky a plenky, nic nebylo použito a vše je v záruce :)
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Nepoužité plenky / Praha ]
    INXS
    INXS --- ---
    JANISKA: dekuji

INXS: zlevneno na 500
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MISERY: moje taky vetsinou necura. A mlika vypije urcite mnohem vic, nez pres den.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MISERY: Já mám pocit, že dcera v noci taky nečůrá. Leda když se probudí. A ona se skoro nebudí. Takže až ráno, ale zas je toho hodně. Možná by tu plínu nemusela mít tak vycpanou, většinou není z venku morká, jen vevnitř. Ale tak pro jistotu a asi je to pozůstatek z doby kdy měla dečku a vnocí jsem jí nahrazovala fakt nacpanou plínou.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Cijo, jak to tu čtu, jsem jedna z mála, komu stačí na noc jedna chobotovka plus flís separačka (pro jistotu), protože dcera v noci prostě nečůrá, ale až ráno po probuzení? :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Praktikuju to stejně, jen prostě toho prádla je nějak moc. Pračka jede prakticky každý den několik várek.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: no tak prani neni zadne nestesti. frknu do pracky, po dvou hodinach do susicky a az jdu kolem,tak vyndam. nestiham zehlit
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Asi začínám být ráda za svoje "prasecí" děti, kterým je jedno, že maj mokrou plínu. To bych nedělala nic jiného než přebalovala. A už takhle mám pocit, že nedělám nic jiného, než že peru :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: kdyz ja to vzdycky pochopim zpetne ;-) a bohuzel nehlasi vzdy a stejne. chtela jsem to zkusit,ale jsme vecne v terenu a fakt to nepoznam.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: A nechceš zkusit bezplenkovku, když takhle hlásí dopředu?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TABBY: a tak ty ne. pohravam si s myslenkou usit si vlastni. pul mam, strih taky
    TABBY
    TABBY --- ---
    TRAMIN: Troje Bambino Mio svrchnaky. Sorry, mnoho dětí ;)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: jo ja to tak delam taky.kombinuju oboje. ale aio je proste vec co jde prebalovat i ve spanku jednou rukou :-)
    neprebalovat vubec...chacha. ona uz zacala preventivne hlasit uz pred pocuranim,at koukame naklusat s plenou. nesnasi mokro vcetne treba poslintaneho tricka. ono ja se nedivim.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: No a kdyby sis připravila jen ty pleny a prostě to v těch svrchňácích vyměnila? Zas o tolik času víc to nezabere. řípadně varianta "nepřebalovat v noci" by neprošla?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TABBY: tri kus co? :-D
    TABBY
    TABBY --- ---
    TRAMIN: Budu prodavat tri kus BM 5 - 7 kg po jednom diteti, nechces? :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    HC_: kdyz ja mam svrchni jen troje a prebaluju treba 5x a obcas jsou v pracce atd. uznavam,ze reseni by bylo poridit dalsi :-D asi to tak dopadne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam