• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    TODHUNTER
    TODHUNTER --- ---
    Jaké je složení obyvatelstva v té Parukářce? tipuju 70% nelarpovejch, že? Neznam to tam, tak bych byl spíš pro sloučení, nemuselo by se nic orgovat. Ale jestli řikáte, že je lepší udělat vlastní, tak jdu bezhlavě za váma :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    "jestli" je jasná, teď spíše kdy a kde :-)
    Lidičky navrhujte prosím místa, kde by podle vás mohla after být. Měla by být dost velká a hlavně tolerantní :-))
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PETRIUS: ale já s tebou souhlasila :o)
    mylsela jsem, co anketu na téma jestli a kdy
    TARI
    TARI --- ---
    jsem za
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ne já bych to fakt neslučoval, After bysme si měli udělat vlastní s tím, že kdo chce, může se objevit i na téhle akci....
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PETRIUS: jasně :o)

co anketu?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    NATHAELEN: mimo jiné...
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    TOMI: tam asi nepůjde nějak shrnout hru
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    TOMI: já to zvažoval, ale imho dost lidí odradí hudba a uzavřený prostor - každopádně je ale jasné, že dost z nás se tam objeví, nebo ne? :-))
    TOMI
    TOMI --- ---
    PETRIUS: co ji udělat tady??? je to ale čtvrtek...
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PETRIUS: ajaj...
    JO!
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Než udělám report z akce, tak bychom mohli rozseknout velmi důležité téma: Co Afterparty?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Svět po Pádu 3 splnil svůj účel - nalákal nebo alespoň upozornil na PA žánr velké množství lidí a proto si myslím, že by tu měla být tato diskuse. ať už kvůli adalším akcím z mé dílny, nebo i jiným... Doufám, že poslouží dobře, a že zájem neupadne...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    samozřejmě že budou i další akce ;-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    PETRIUS: hmm, no kdyz jsem nemel jak vedet... jestli byla nejzasadnejsi, nema uz to tady jako smysl jo? ;]
    vlastne jsem si nic zatim neprecet, takze uvidime co a jak.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    heh to je vtipný, ještě jsem nezačal a už je zájemce :-) nejzásadnější akci jsi ale propásnul, proěhla tuhle sobotu...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    PETRIUS: hmm to zni zajimave vecer si projdu... konecne zda se larp z prostredi co by me zajimalo... tedy book.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam