• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    počítám s ním, ale čekal jsme že mi ušetříš námahu a rovnou napíšeš ten termín :-P
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    DRUI: Jo takhle vyhnout...tak to pak jo
    DRUI
    DRUI --- ---
    LORD_WANG: Protoze pak by byla populace postapo tak 20% oproti minule?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    DRUI: procpak?
    DRUI
    DRUI --- ---
    PETRIUS: Vyhnout se zimnimu bezkrali :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jo, kdyby vás napadly ještě nějaké zlepošováky, dejte vědět, zatím se sešly i nějak zajímavé věci. Děkuji za ně! Uvidíme co z toho bude...

Budu mít ještě hafo otázek, ale teď mě zajímá především termín. Řekněme, že nejdřív by akce byla v únoru, nejpozději v dubnu. Jsou nějaké termíny (konkrétní i nějaká rozmezí - například zkoužkové), kterým bych se měl vyhnout?
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    PETRIUS: jj, je to dost o přístupu, ale jak píšu, kdo chce ten příjde, kdo ne tak ne. A ten kdo příjde si pak hru o to víc užije:-)))
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    tak tam hupsni aspoň to, neasi ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Klub zůstane privátní, k veřejné prezentaci bohatě stačí skupina na FB - http://www.facebook.com/event.php?eid=188701884716&ref=ts#/group.php?gid=113330309944&ref=ts
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    aha... tak to by se asi mělo změnit. tak to ještě budem muset projednat.. Pardon tedy.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MRTREVOR: proč, když je to soukromé a bez pozvání namáš přístup?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Sorry za lehké OT, ale neměl by tenhle odkaz už tady bejt permanentně na nástěnce? (tolikrát N, no né! :) )
    [ Krutá hra ]
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    SEBEL: jako naprosto ti rozumím, ale to je o přístupu hráčů.
    V vyjímkou jednoho se všechny gangy před hrou sešly. Ale to,. že by se sešli lidi nezávisle na tom z jakých jsou gangů už nevidím jako moc reálné.
    Už tak byl problém tam mít lidi na tu šestou a udržet je tam do půlnoci - zkrátka velká část to brala jako zábavu na večer a podle toho tomu taky věnovali čas co se příprav týče.

Tentokrát bych byl rád, kdyby to lidi brali jako zábavu na víkend (nebo aspoň den) než jako večerní párty s tím, že posledním metrem jedu domů...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEBEL: jj, já si taky užíval - sice ne děje, ale prudění ano :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    PETRIUS: Předehrávka/rozehrávka znamená třeba měsíc/týden před hrou. Prostě ty lidi, co do metroplexu choděj pravidelněji, se představí, jako sme se představili my na schůzce (když někdo nepříjde neva, když příjde super!). A pak už víš jo, tahle hezká holka, tu bych mohl chtít zbalit, tak ti to řekne/písne, ty se domluvíš s ní a buď to bue opětované, akorát jeden žeje nahoře a druhej dole, nebo on jí nabíhá a ona ho fuckuje. A zase chlap si řekne, jo tenhle s tim sem asi hrál hodně v kasínu a dluží mi prachy (nebo já jemu). S tímhle sme se porvali... A je na co navázat. Ten larp je krátkej a jako řaďák, kterej nemá informace narozdíl od vedení, který politikaří, rozehrát něco v tý krátký době je dost náročný. Chvílema jsem měl pocit, že lidi nemají co hrát. Kdybych neorganizoval hru, tak si taky tolik neužiju:-) nevím, musej se vyjádřit i ostatní lidi. Pro mě akce byla luxusní (taky první postapo):-)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ještě připomínám, že v neděli v jednu je opět trénink Kruté hry, kdyby se chtěl někdo podívat, fandit nebo se i přidat (běžně půjčujeme výbavu, takže to není problém i bez ní...)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PETRIUS: k tomu, co píše Pavouk - víc nealka, méně piva :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ALDARION: to je náhodou dost cenná a zajímavá informace. Budeš ve firmě ještě příští rok? :-)
    SEBEL: těžko donutím hráče aby přicházeli přesně a po skupinách. Jinak představit by se jistě mohli sami, případně si to vyžádat u hostitelů. A k poznávání taky sloužily klanová označení, které jsme na lidech hodně viděl...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    PETRIUS:

Méně hlasitá hudba dobrý nápad.
    Omezit alkohol po dobu samotné hry určitě ano, jinak bych to asi neřešil.
    Více konfliktních situací i pro "obyčejné" hráče (třeba problémové CP).
    Udělat poznávací "předehrávku". Do metroplexu chodila spousta z tech lidí pravdielně a měli by jsme se tak s nima více znát a mít informace a názory. Což napomáhá nějaké interakci s nimi:-) (někoho nesnášíš, nekoho máš rád, někdo ti dluží, nebo ty dlužíš někomu). Třeba bych čekal, že do casina bude chodit víc lidí, ale oni vpodstatě neměli ani moc důvod hrát:-/

ALDARION
    ALDARION --- ---
    Rád se něco přiučím a něco si koupím, ale jinak jsem teď zoufale neinvenční - příliš mnoho problémů najednou. :(
    Jen mne napadá, že kdyby to bylo potřeba, můžu si na firmě půjčit dodávčičku Berlingo, nebo i velkou dodávku, za účelem svozu a rozvozu rekvizit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam