• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny

Svět po Pádu je fiktivní svět. Je to platforma pro PA larpy a akce larpům dost podobné. Ty jsou otevřené všem (po rozumné domluvě) a jejich cílem kromě prožitku je také seznamovat nové lidi s PA žánrem a motivovat je k nadšení pro něj (například skrze zdokonalování PA kostýmů). SpP je svět otevřený kreativním nápadům, kdokoliv se může podílet na jeho tvorbě.

Tento klub pak slouží k debatám o Světu po Pádu, případně aktuální distribuci informací o chystaných akcích. Zároveň zde můžete řešit PA tématiku jako takovou, všiml jsme si že zde na Nyxu oproti Hofy moc zastoupená není. Informace o Světě po Pádu je vhodné čerpat přímo z jeho webu. Jiné věci se busu snažit shromaž ďovat zde na nástěnce...

WEB: http://svetpopadu.blogspot.com/
    Facebook: http://www.facebook.com/svetpopadu

Aktuálně se řeší:
    Skončil SpP 4
    Hledá se místo pro další tématickou akci (ne larp)

rozbalit záhlaví
    LAIRELOSSE
    LAIRELOSSE --- ---
    PETRIUS: Si myslím, že se ukáže až po akci, zda jsi se rozhodl vyjít správným směrem. Dá se na to koukat z více stran a těžko soudit, než to proběhne. Osobně určitě držím palce, myslím, že bavit se dá dobře i bez alkoholu:)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    a mě třeba lákají trhy arabského typu. Radši uvidím týkba s koberečkem, který bude lidem procházejícím kolem něj nabízet čaj. Stejně tak další dealeři s jinými komoditami.
    A teď to hlavní - bar je pro mě jako orga naprosto pasivní věc. Kromě atmosféry nic negeneruje a naopak svádí hráče ke kopření. Pokud mám 80lidí z nichž každého chci nějak zabavit, aby se nenudil, radši ocením prvek, který negeneruje kopření a naopak vytvořit něco co zaměstnává více lidí.
    Bar mi zaměstnal na plný úvazek dva lidi, že si nezahráli nic jiného a dost to odřeli. Trh mi zaměstní lidí daleko víc a vím, že zájem o takové role je (minule se mi na bar hlásilo asi šest lidí, ale nevešli by se mi tam). Kromě trhovců ale taková věc vytváří příležitost pro další živly - neoficiální dealey a pašeráky. A tím vytváří další prvek pro jiné lidi - stráže, ale také lidí, kteří třeba mají zájem o neoficiální trh...

Já myslím, že výsledek by mohl být zajímavější. Přinejměnším daleko pestřejší a nový (proč opakovat to samé?).
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    SEBEL: JEDNOZNACNY SOULAS. A to pomijim treba to, ze postapo laik Borek nekolikrat vypravel pred ostatnimi kolegy dle jeho slov "NEUVERITELNEHO" barmana, sorimentu na baru a celkove atmosfere, k niz, imhi, ten b bar prispival merou vrchovatou.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEBEL: no, nebude to oficiální, metroplex ostrouhá, ale nepostavili bar, nemůžou se divit ;)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    KID_MCHUTT: Super a tím se něco vyřeší?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEBEL: budou fungovat podomní barmani, řekl bych ;)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    PETRIUS: Škoda, že jsi o té diskuzi nehodil dříve info i sem, rád bych se do ní zapojil, protože plex bez baru je imho blbost. Nemusíš to dělat tak, že se tam chlastá (může to bejt drahý, může se tam jako vodka prodávat voda, nebo nějak jinak vyřešit), ale bar k zábavě patří a Plex je zábava. Na spoustě her funguje bar/hospoda a lidi se ti tam nesežerou na plech, když o tom ta hra není.

No nic, už je rozhodnuto, ale musel jsem napsat názor:-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    lidi možná zkuste na to čtení nespěchat (já vím, že žijeme v rychlé době, ale.....) a čtěte pořádně :-)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    nějak nemohu najít tu přihlášku..
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Svět po Pádu: Přihlášení hráči na SpP 4
    http://svetpopadu.blogspot.com/2010/02/prihlaseni-hraci-na-spp.html
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: jo jde, ale nenalezam..no nic, nebudem to resit, neni to podstatne, me to jen zajimalo
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    LORD_WANG: zkus to takhle a mělo by to jít...
    http://www.hofyland.cz/?club&klub=30232&sub=1
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    NERION: určitě :-)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    LORD_WANG: doufam, ze to pujde cist bez prihlaseni
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: jasne...muzes hodit link na ten hofy? nejsem tam, nevyznam se tam...
    NERION
    NERION --- ---
    predpokladam ale, ze tam stejne budou nejaci obchodnici ci stankari s pozivatinami?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    LORD_WANG: popravdě nemám moc chuť to vysvětlovat. diskuse o tom byla na Hofy, můžeš se kdyžtak podívat tam. Každopádně já jako oraganizátor centrální bar a ani jakýkoliv jiný zdroj většího množství chlastu prostě na téhle akci nechci.

Bude to jiná akce než minule. Nebude to kalba, takže případní kaliči se prostě budou muset zaměřit na jiné zdroje zábavy ;-)

SEBEL: co bude možné v Plexu vidět a dělat máš napsané přímo v pozvánce. Detaily budeme řešit v rámci gangu Maetroplex. Ale nemusíš se bát. Metroplex posílil a může na povrch takže zdroje obživy se mu spíše rozšířily...
    LEVI
    LEVI --- ---
    SEBEL: vozicek Ti mohu pujcit, nevim, zda je dost postapo, ale byl 12 let na pude, tak mozna ano ;-)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    A bohužel se zatím nemohu závazně přihlásit. Nebo mohu, ale nemohu zaručit účast:-/ Jdu na operaci někdy v březnu a nevím přesně kdy:-/ Možná bych tam mohl jet jako vozíčkář, když seženeme vozíček:-)))
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    PETRIUS: Jo, jsem slepej!
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    LORD_WANG: +1

PETRIUS: A na čem tedy teď Plex vydělává? Měl chlast, holky, energii a hry. Podle toho, co jsem se zatím dočetl mu zbyli jen holky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam