• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: vzdyt jsem to napsal! obsah by mel imho byt tak strucny, graficky prehledny a heslovity, aby kazdy hned bez premysleni vedel, na co chce kliknout...hesla jsem napsal o dva prispevky nize...pravda, je to podobne navigaci na bocnim panelu, ale to je v poradku.

kazdopadne chci rict, ze s tim problem nemam, stejne jako Genevieve a jiste spoutu dalsich jsem dotaznik prehledl a resili jsme puvodne dotaznik.

co mi prijde zneprehlednujiciho na obsahu jsem uz take rekl, snad jen krome graficke stranky, ty barvy fontu jsou hezke a atmosfericke, ale k prehlednosti, alespon pro me, zrovna neprispivaji...jako uzivatel dokazu rict, co mi vadi a jelikoz nejsem webdesigner ani typograf, presny recept na to, jak to udelat dokonale nemam. jak rikam, zakladni navigaci bych maximalne zestrucnil
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    LORD_WANG: ok, zkus sem nahodit jak by sis to představoval ty ;-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    já, od té doby co je obsah, nemám nejmenší problém :-) (ačkoliv je pravda, že ten dotazník jsem přehlédla z nepozornosti... :-))
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: Obecne ty stranky prehlednosti neoplyvaji, ten obsah, pokud se clovek zacte, take smysl dava, ale chce to soustredeni a cist. Kdyby to bylo heslovite, jako "zakl. info - pravidla - realie - povidky - prihlaseni", bylo by to intuitivnejsi a imho prehlednejsi...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    mluvíš o tom obsahu nebo obecně?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: Je to neprehledne, Zappo ma pravdu, imho. Sorry ze to rikam...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    PETRIUS: dále tenhle příspěvek, pokud to tady někdo nečte kontinuálně, opět se stačí jen podívat na příspěvky tučně, na webu si vyjet obsah, spamujeme po FB i tady, případě do hráčských klubů.

Přijde mi že na to abych z hráčů něco vyždímal, potřeboval bych navíc ještě jednoho mediálního partnera, který by řešil pouze upomínání hráčů :-(
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    PETRIUS: Mít na stránkách/nástěnce sekci, kde budou nejdůležitější informace. Kdy, kde, za kolik, dokdy a odkaz na jednu stránku, kde jsou ty věci rozepsané podrobněji.
    Blogopříspěvky na stránkách, který míchají pořadím a jsou v nějakých kategoriích tomu nepomáhají.

Když budeš mít tady na nástěnce a na stránkách jednu sekci asi takto:

Příští Svět po pádu:
    Kdy: 10. dubna
    Kde: Hala C (mapa)
    Jak: Přihlaste se na email blabla@vlavla.cz do 31.března
    Nezbytné organizační informace pro hráče: JEDEN ODKAZ na konkrétní jednu stránku, kde opravdu všechno nezbytné co po hráčích chceš a co oni potřebují bude

Informace o světě a o hře obecne: http://svetpopadu.blogspot.com/

A tahle sekce bude mit jedno misto, nesdilene s necim jinym, nemenici se atd, tak to pomuze obrovsky.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: to jsem nahodou nekde zaregistroval, ze ten text je povinny, a navic se postupne snazim nekolikrat precist vse a tohle vypadalo dulezite...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    LORD_WANG: když to bude nahoře nikdo si nepřečte ten text, který je teď nad tím...
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    LORD_WANG: dobre, sluvko asi chybi...vidis, jak je nedirektivni formulace osidna :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    LORD_WANG: Ja si to cetl offline zkopirovane do pocketWordu, ale to me stejne neomlouva...nicmene formulace asi po vas budeme chtit a nejaky odkaz, to je opravdu pofiderni.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: Velkymi pismeny, cervene, nahore a s magickym sluvkem povinne!
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Napadá někoho jak bych podobné věci měl psát, aby se hráčům pdobné trapasy nestávaly?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: Ja si toho take nevsiml...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    možná jsi minulý rok četl podobný...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    SOLNAKAR: zrovna tenhle článek jsme nijak neupravovali...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PETRIUS:Skoro bych dal ruku do ohně za to, že když jsem to čet tak tam ten dotazník nebyl. A to ani když jsem to čet podruhý :-D
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Zdá se mi to nebo zatím jen třetina lidí četla http://svetpopadu.blogspot.com/2010/03/spp-4-pravidla-podminky-ucasti.html ???

Koukejtese na to mrknout a vyplnit dotazník, do hry zbývá už jen týden! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam