• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERU_HUSPROSTOR - Husitská 23
    VERU_HUS
    VERU_HUS --- ---
    SCHIFFI: ahoj schiffi.) bohužel nee..kdyby neco dam ti vedet..
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Zdravim, nezůstal u vas o vikendu mobil s SK cislem pls?
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---


    Přijďte s námi strávit poslední předvánoční sobotní podvečer s nádechem Afriky. V Prostoru Husitská chystáme malý africký trh v duchu direct trade, spojený s přednáškou o tuarežské kultuře. Večer pak bude prostoupen dubovými vibracemi – čeká nás Energy of Dub a za gramci Satiwa a Czenda.

    AFRICKÝ TRH:
    Nebaví vás lítat před Vánoci po pražských obchoďácích a vymýšlet dárky? Doražte na Africký trh! Nabídneme vám ručně vyráběné originální výrobky přímo z dílen ze Sahary a Východní Afriky.

    Tuareg Shop
    Tuareg Shop nabídne tradiční, ručně vyráběné tuarežské šperky a originální dárkové předměty pocházející ze severní části afrického státu Mali, ze srdce Sahary. Veškeré africké šperky, jakož i ostatní zboží, které obchod nabízí, jsou uměleckým dílem místních kovářů a řemeslníků. Nejpoužívanějšími materiály jsou kov, stříbro, kůže a dřevo.

    Makeda Arts & Designs
    Makeda Arts & Designs vám představí direct trade sortiment přímo z rukou keňských umělců. Těšit se můžete na šperky z nejrůznějších materiálů, dárkové předměty z mastku a výprodej rasta wear, zejména ručně šitých či pletených dreadbagů.

    PŘEDNÁŠKA S DEBATOU:
    Tuaregové a Sahara
    O tuarežské kultuře, historii Tuaregů a současné komplikované situaci na Sahaře pohovoří Romana Kratochvílová - cestovatelka, pedagožka a autorka blogu http://www.tuaregove.cz/. Romana je odbornicí na kulturní areál západní části Sahary a neustále sleduje spletitou bezpečností situaci v Mali. Pokud tedy nemáte zcela jasno v tom, o co vlastně v konfliktu, který si vynutil stovky tisíc IDP's (vnitřních uprchlíků), jde, nebo pokud vám čistě jen učarovala kultura Tuaregů, pak si přednášku určitě nenechte ujít.

    HUDBA
    Během afrického trhu se můžete těšit na hudbu z Mali a Keni. Večer však Prost Husitská rozvibruje pravidelná akce Energy of Dub. Za gramce se postaví tradičně Satiwa a Czenda, podporou jim tentokrát bude Abassta. Neváhej a doraž!
    ILAB
    ILAB --- ---
    dik miro
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    ILAB: Prima selekce včera B-)
    ILAB
    ILAB --- ---
    VERU_HUS
    VERU_HUS --- ---
    Nazdarek ve spolek.)
    Dnešní plánovaný dj nemůže ..nechcete si přijít někdo zahrát?
    NINA_SPSF
    NINA_SPSF --- ---
    hladam milych a zodpovednych ludi do domu 4+1 v strasniciach...je tu vela miesta na realizaciu, kreativne cinnosti, muziku, pestovanie, valanie sa na zahrade. hladam jeden par do velkej podkrovnej izby a jedneho cloveka do tichej mensej izby otocenej na zahradu. volne od ledna. viac info o cene atd prosim do sprav alebo volajte 734 382 728. nina
    ASYD
    ASYD --- ---
    ASYD: Témata: Praha, Praha-město, Bezdomovec, Generální inspekce bezpečnostních sborů, Matěj Stropnický, výběrové řízení
    ASYD
    ASYD --- ---
    Policisté na příkaz státu vyvedli squatery z vybydlené plicní kliniky - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/..._mav#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main
    NOVISEK
    NOVISEK --- ---
    A L E R T!!! vyklízí se klinika!! dorazte a šiřte! TEĎ.
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    Dnes večer
    [ Eightees arkýř v Husitské 23 / partyparty / 8.12.2014 / CR - Praha - Prostor aka Hus23 ]
    Velectění návštěvníci mohou mj. na vlastní oči spatřit LP s vlastnoručními podpisy p. Kotvalda a p. Hložka.
    Neváhejte - POUZE DNES VEČER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ILAB
    ILAB --- ---
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Jenom pro doplnění. Arogantní byrokrati naprosto smetli ze stolu jakýkoliv prostor pro diskuzi a požadují okamžité vyklizení prostoru. Zřejmě i za asistence policie. Kdo můžete a chcete doražte! Je potřeba bezpodmínečně zastavit zvůli nekompetentních úředníků, kteří z našich daní konají špatně a proti přání občanů, kteří jednoznačně společný prostor pro účel sociálního centra využívat chtějí!
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Šiřte
    Jednání na magistrátu dopadla absolutním fiaskem, zásah PČR a vyklizení domu se tedy dá čekat ještě dnes. Kdo můžete, doražte na podporu. Šiřte po všech známých!!!
    Kulturní a sociální centrum KLINIKA | Jeseniova 60, Praha 3
    http://451.cz/klinika/
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Čas je beztak jedno nekonečné teď. ;-)

    MANDALA/23
    ASYD
    ASYD --- ---
    lol
    NYX
    NYX --- ---
    ad mazani: majitel(ka?) diskuze nastavil, ze po dosazeni tri prispevku se maji nadbytecne smazat a ulozit do zaloh...velmi kreativni musim uznat ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam