• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Já bych řek teda, že moc je to, že ten člověk chce toho jelena žalovat. :)
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    To je fakt moc, že někdo jede na dálnici a vleze mu tam jelen. To je fakt strašný, jakej je to kretén ten člověk, že jezdí po dálnici (!) autem (!!!).
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: To je fakt už moc.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    [ GREATDRAKE @ 10.000 perel Nyxu ]

Z takových lidí mi jde mráz po zádech. Díky nim asi teď máme tak bohatou přírodu.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Jé, tady jsem dlouho nebyl :))
    Chajim si přes svoje globální read only vyškemral práva do dalšího klubu? :)
    NASA
    NASA --- ---
    HAROLD: a neni? jestli u vas tece z vodovodu nejakej hnus, je to vas lokalni problem, u nas tece dobra, piju ji nejakejch 30 let a v pohode, zatim jsem neumrel

docela bych i vsadil, ze lecktera voda z kohoutku je o dost kvalitnejsi nez dlouho na slunicku stojici voda balena
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Aha, voni vlasně na novinkách psali, že je voda z kohoutku normální...
    NASA
    NASA --- ---
    THE_SECOND_GUY: taky mi prijde

BOBIK: tady mi prijde, ze ten vyrok prisuzujes octopussovi, ktery jen citoval

HAROLD: to by musel hodne zamakat, komunikace mu casto dost nejde, ale imho tohle pastnul fakt spravne, pripada mi to jako dobra perla, takovy nazor...
    ze octopus je kapitola sama pro sebe, o tom zadna, ale tady do nej fakt imho sijete nepravem
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    Běžte do hajzlu, ten Fion je opravdu debil když má takovej názor na vodu z kohoutku a Octopuss to pastnul do perel správně. Tak ze sebe zase nedělejte kokůtky, že z nějakýho osobního důvodu Octopussa nemáte rádi, to už dávno všichni víme a nezajímá nás to. Nebo proč to furt opakujete? To abyste sami nezapomněli koho že to máte nesnášet, nebo jak jako?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Osmikunda by moh zfleku pracovat pro Novotnýho. Nebo možná i Mládka, kdyby na sobě trochu zapracoval.
    BOBIK
    BOBIK --- ---
    CHAJIM: Američan si vždycky rád připlatí za dobrou vodu, která je v mnoha případech kvalitativně horší než ta z vodovodu. Ale američan je američan a češi ? To jsou přeci ufňukaní dementi. :-)

OCTOPUSS je boží. S tim člověkem je prdel......
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    [ OCTOPUSS @ 10.000 perel Nyxu ]
    Osmikunda opět hraje hru "Ukážu, jakej jsem debil"?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jezynka: Fakt ?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PATISLAV: jezisi kriste... jako asi jsme zil na jiny planete , kdyz jsme si myslel ze lidi maj aspon zakladni miru racionality .. tohle je priklad zralej k anihilaci. kazi nam prumer..
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    FEMUR: chápej, minulý století, to je přece něco tak strašně vzdálenýho... Poznal jsem kdysi lidi, co ze zásady neposlouchali hudbu starší dvou let, protože na ně byla už moc stará. Tahle Nebula bude asi ze stejnýho těsta.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ty vole .. to ten LAN 23m nemuze myslt vazne a ta pica s tem neadekvatnim azakonama snad taky ne..
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    [ BLAF @ 10.000 perel Nyxu ]

Konečně mě v tomhle klubu něco i rozesmálo a ne jen nasralo :). Asi to bude tím, že NASRANÝ jsou teď ti druzí :)
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    ATOMINATOR: to je ovšem ale velmi zdařilý úlovek
    BOBIK
    BOBIK --- ---
    JEZINKA: píše se zprcat nebo sprcat ? nebo píčo či pýčo ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam