• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    HARALD
    HARALD --- ---
    PATISLAV: vždyť se nezakazuje jejich používání, ale další prodej. použíej ty stávající jak dlouho chceš. asi tě překvapí, že celá řada starých aut a starých televizí je kvůli bezpečnosti či nešetrnosti k životnímu prostředí zakázána.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HARALD: a připadá ti normální zakázat stará auta, staré počítače, staré televize apod.?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    HARALD: Aha. Takže žárovky škodí zdraví, jo? To jsou mi ale věci při pondělku.
    HARALD
    HARALD --- ---
    DANKLAR: Technologie se vyvíjí. Přijde ti normální zakázat azbestové trubky?
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    HYENA: Pěkná perla. Nebo ti snad přijde normální zakázat žárovky?
    HYENA
    HYENA --- ---
    LUBOB --- --- 17:39:30 4.9.2009

a zakaz zarovek povazuju za neskutecnej klad EU. tady by se to bez EU resilo jeste za dvacet let.

dalsim velkym kladem imho je, ze unie zakazala pouzivat nazev rum pro ten nechutnej patok z bramborovyho lihu :))

[ DIVER @ Pluralismus, Multikulturalismus a přistěhovalci ]

[ LUBOB @ 10.000 perel Nyxu ]

To je perla?
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Kdyby jenom to.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: jo takhle, neschopností přečíst si záhlaví, myslíš? :)
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: DIVER --- --- 14:09:36 25.8.2009 --- 03:00 :: sledované diskuze
    označitodkaz
    LYKANTROP --- --- 14:00:46 25.8.2009 --- 01:50
    DIVER: Islam sam o sobe je spatne, je tedy chyba snazit se ho reformovat.

[ LYKANTROP @ Pluralismus, Multikulturalismus a přistěhovalci ]

OCTOPUSS --- --- 14:16:45 25.8.2009
    označitodkaz
    a kde je perla?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM:je to smazaný, o co šlo?
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    Koukám, že Osmikunda opět hraje hru "ukazuju všem, jakej jsem kretén"...LOL
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    dyxk to souzi jen k ponizeni nekterejch lidi, me tam pastoval jeden curak, bez linku, proste vytrzeny z diskuze. pak jinej curak mi vycital proc co komu vykladam... ani jednomu do toho nic nebylo, bavil jsem se s jednou holkou.
    A ultracurak Crinos to tam samopzrejme necha, navic si na mne pak stezuje, ze jsem na nej zlej.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: To mi došlo, že patrně tohle má být perla, ale proto se ptám, zda už je perlou všechno, co má byť jen formální nedostatek...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: tam bude ta perlovitost asi v tom, že dotyčný si myslí, že ostatní jsou jasnovidci a vědí, jak velká má okna. Nebo těžko jinak říct...
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    Chápu správně, že teď už je perlou všechno, co má byť jen formální nedostatek?
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    BOBIK: Jo, jo. Motýlové jsou bestie. Měli bychom je všechny postavit na dálnici...
    BOBIK
    BOBIK --- ---
    Podle mě za to může ta němka. Kdyby jí nemuseli v německu vytahovat jeřábem z bytu nedošlo by ke kaskádě skutečností, které vyvrcholily srážkou s jelenem. Klasický efekt Motýlích křídel.

http://www.novinky.cz/koktejl/176991-obezni-nemku-museli-z-bytu-dostat-jerabem.html
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    HAROLD: Židovský kupec Sámo. Chemie nás zotročuje! A pak staví jeleny před auta!
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: Asi je na něj moc teplo.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    A na ženy taky, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam